A+ A-

Otthon 1. rész

Nem tudom kit mikor, és mennyire kap el a vágy, de engem egyre többször kerített hatalmába. Teljesen készen voltam, ha megláttam egy gyönyörű nőt, és nem kaphattam meg. Az egyetemen minden héten igyekeztem újabb, és újabb lányokat meghódítani. Sikerem nem mindig volt, mint ahogy akkor sem, amikor haza látogattam két napra. Már három hete nem kaptam puncit, és azt hittem a farkam fel fog robbanni. Miután felszálltam a buszra, alig vártam, hogy haza érhessek, és kiverhessem. Már attól felállt, ahogy a busz rezgett alattam. Ha nem lettek volna körülöttem, akkor már lehet, a buszon magamhoz nyúlok, hogy megkönnyebbüljek, de nem lehetett.
Haza érve úgy tűnt nincs otthon senki sem. A szüleim Bécsben dolgoznak. Fater szakácsként, anyu pedig recepciósként, és csak heti egy-két napot vannak otthon. Nem beszéltem velük, így nem tudtam, hogy otthon lesznek-e? De nem voltak, csak a két húgom. Niki, és Cintia. Niki 14 éves, míg Cintia 17. Niki épp akkor indult, mikor érkeztem, így csak ketten maradtunk. Ledobtam a cuccaim a szobámban, majd úgy döntöttem, hogy beállok a zuhany alá, és ott könnyitek magamon. Ám, ahogy bementem a fürdőbe, Cintia egyből ott termett.
- Fürdeni készülsz? - nézett végig rajtam.
- Zuhanyozni - gúnyos mosolyt erőltettem.
- Remek - fújt dühösen- én meg miattad fogok elkésni.
- Tíz perc, és végzek - na, ennyit a könnyítésről.
- Addig fogat mosok - jegyezte meg, majd becsukta maga mögött az ajtót. Együtt nőttünk fel, nem voltunk szégyellősek egymás előtt. Letoltam a gatyámat, majd beálltam a zuhany alá. A forró víz át áztatta az egész testem. Két percig csak álltam alatta, igazi felszabadító érzés volt. Közben Cintia végzett. Kibontotta hosszú szőke haját, mely a derekáig ért, és elkezdett levetkőzni. Én pedig bele feledkezve néztem. Levette a topját, mely alatt nem volt melltartó, és elő villantak kis, kerek cicii, majd letolta a rövid nadrágját, és a bugyiját is. Kis, kerek segge olyan volt, mint egy szép piros alma, melybe az ember szeretne bele harapni. Puncija csupasz, frissen borotvált volt. Neki támaszkodott a mosdónak, kissé előre dőlt, kivillant popsija alatt a puncija, én pedig teljesen felizgultam. Farkam merev lett, és vágyakozva lüktetett utána. Hetek óta nem hatoltam bele senkibe sem. Ki voltam éhezve, és most ott állt előttem a lehetőség. Ökölbe szorítottam a kezem, és igyekeztem uralkodni magamon, de a vágy erősebb volt. Kiléptem a zuhany kabinból, és mögé léptem.
- Gyors voltál - mosolygott vissza rám a tükörből, miközben megálltam mögötte. Rá néztem, majd a kőkemény farkamra, és tudtam, hogy nincs vissza út. Léptem még egyet, farkam hozzá ért a seggéhez, kicsit leereszkedtem, hogy elérjem a behatoláshoz szükséges magasságot. Karjaimmal átfontam szorosan a testét, hogy moccanni se tudjon-, Mit csinálsz?! - kiabált rám kérdően, és próbált kiszabadulni a szorításomból, de erősebb voltam.
- Könnyítenem kell magamon - nyögtem ki teljesen megvadulva- csak hagyd, kérlek. Hamar végezni fogok - néztem riadt tekintetébe, mely rám bámult a tükörből.
- Ne csináld - szuszogta kétségbe esve, de a szavai elsiklottak mellettem. Előre toltam, próbáltam farkammal a bejáratához tévedni, de nem ment. Össze zárta a lábait. Képtelen voltam áthatolni.
- Kérlek, lazulj el - teljesen be voltam gerjedve. Küzdöttünk egymással - kérlek- súgtam a fülébe, mire ő mintha feladta volna. Teste megmerevedett, de már nem tiltakozott. Kiengedtem a szorításból. Ő ekkor enyhén előre dőlt, lábai szét nyíltak, én pedig a puncijához igazítottam a farkam, és belé hatoltam. Felnyögött. Arcán még ott volt a rémület, és a tehetetlenség, de már nem küzdött. Át adta magát. Én pedig teljesen elengedtem. Bele kapaszkodott a mosdóba, én pedig a melleibe, majd baszni kezdtem. Először finoman, míg száraz volt a puncija, aztán amikor benedvesedett egyre nagyobbakat, egyre gyorsabban löktem rajta. Ő az ajkába harapott, fel-fel nyögött, és egyre szaporábban vette a levegőt. Éreztem, hogy nem fogom sokáig bírni, hamar el fogok élvezni. Látni, érezni akartam, hogy ő is elélvez, de képtelen voltam uralkodni magamon. A lehető legmélyebbre toltam lüktető puncijába a farkam, és elélveztem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.45 pont (112 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zsuzsika 2019. 02. 28. csütörtök 14:51
Rövid...
#12 cscsu50 2018. 11. 28. szerda 08:08
elmegy egynek
#11 feherfabia 2018. 11. 27. kedd 05:40
Nem túl sikeres az erőszakos kezdet de a húgi folytatásra kényszerít akkor várom mi lesz a végkifejlet!
#10 Bizse42 2018. 11. 27. kedd 01:10
Kezd izgalmas lenni, ha folytatása is készül....
#9 joe013 2018. 11. 26. hétfő 21:27
hát nem is tudom,elég furcsa volt az eleje...várjuk a folytatást!
#8 fiesta14 2018. 11. 26. hétfő 19:59
rövid. nem rossz de nem is túl jó. vannak iráshibák is. amugy jöhet a folytatás
#7 genius33 2018. 11. 26. hétfő 14:25
Egész jó nyes
#6 hairy_pussy 2018. 11. 26. hétfő 13:21
élvezzenek a csajok nyes
#5 veteran 2018. 11. 26. hétfő 08:32
Kezdet kicsit erőszakosra sikerült,de ha húgi így reagálta le akkor menjen tovább.
#4 listike 2018. 11. 26. hétfő 07:48
Jó a kezdet, jöhet a folytatás.
#3 A57L 2018. 11. 26. hétfő 04:19
Jól indul.
#2 zoltan611230 2018. 11. 26. hétfő 02:31
Kajakra kurta.
#1 Törté-Net 2018. 11. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?