A+ A-

Akaratos némberek

Zoltánnak hívnak de manapság "Zoli bácsinak" becéznek talán, azért mert 54éves vagyok.
Történetem egy szokványosnak mondható családi történet, amiben én a feleségem és a kislányom a főszereplő. Kapcsolatunkban mégis van egy kis pikantéria, valami más.
20 éve kezdődött a történetem mikor a leányom megdugatta magát velem.
Most már a kislányom érett nővé cseperedett nemsokára tölti be 34 életévét. Noha régebben nap mint nap szeretkeztünk de a korommal a szex éjségem is csökkent a perverzitásommal ellentétben. Mindenben hasonlított a lányom a feleségemre, még a tűrőképessége és az odaadása is. Hiába ment férjhez mivel velünk éltek gyakran töltötte az éjszakát velem és a feleségemmel, persze a férje Gábor tudtával. Gábornak ránézésre tetszett is a dolog mivel sokszor kényeztette a két nő, azt nem tudta persze hogy Anita a perverziómat is kielégítette.
Vejem 7 éve egy baleset folytán már nincs közöttünk, de Anita és két unokám Aliz (12) Péter (8) még mindig velünk élnek.
Megleptek a történtek, mert 35 éves korom ellenére nem tartottam magam egy Don Huan-nak.
Sok barátnőm volt az évek során, vagyis igazából szeretőnek mondanám.
19 és fél évesen ejtettem teherbe Vikit, aki akkor 16 volt itt változott meg az életem, mivel családom és az ő családja ragaszkodott a korai esküvőhöz, hogy ténylegesen legyen apja a kis korai jövevénynek.
Fiatalnak tartottam magam a házassághoz de mivel volt bennem annyi becsület így elvettem feleségül Vikit, persze csak kislányunk születése után.
Viki nagyon szép volt de az idő során nem veszített szépségéből és mondhatnám azt is, hogy még szebb lett.
Teste megtartotta a fiatalos szépségét és érzései sem változtak az évek alatt, sőt, még jobban erősödött benne.
Tudta hogy én szoktam kalandozni, mert számomra, amit nyújtott szexuálisan az elég kevés volt, próbálkozásai ellenére. Igyekezett mindent megadni számomra, hogy megtartson, képes volt a legperverzebb vágyamat is teljesíteni, és bevallom én ki is használtam. Mikor azt mondom, hogy szét baszattam mással akkor sem túlzok, mert olyan is volt hogy három erős húszassal (cm.) dugattam miközben én, néztem. Nem mondanám, hogy élvezte, mert mint egy "hisztis kurva" úgy nyüszített alattuk, főleg mikor mindhárman lent próbáltak kapura törni. Másnap alig tudott menni, de mikor kipróbáltuk több nővel azt kimondhatatlanul élvezte.
Teltek az évek és a kislányunk kezdett felcseperedni és a kis teste egyre jobban nőiesedett. Sokszor, megakadt a szemem a hamvas kis testén, de mégsem néztem nőként rá.
Anita eléggé apás volt mindig a nyakamon csüngött és nekem is tetszett a kislányom kitüntető figyelme, ragaszkodása.
35. születésnapom előtt egy héttel épp lefekvéshez készülődtünk mikor Viki nekem, szegezte a kérdést:
- Hogy tetszik a kislányod?
Meglepett a kérdése, mert mint írtam előbb nem gondoltam rá úgy, mint nőre, habár szeretőim 18-22 évesek közül kerültek ki, és egy fiatal lány látványra mindig letablózott.
-Nagyon széplány lett belőle. Mondtam
Amit ez után mondott alig tudtam elhinni, és alig kaptam levegőt.
- Ha gondolod és megígéred, hogy nem fogsz kalandozni, akkor megengedem, hogy megdugd.
Átfutott az agyamon a gondolat hogy szeretkezek a kislányommal, és nem tudtam, hogy mit is mondhatnék ebben a helyzetben, tudván, hogy még a gondolat is tiltott. Nem emlékszem pontosan de talán még tiltakoztam is a kijelentésére.
Viki látta rajtam hogy eléggé felizgatott a dolog, mert gondolkodóba estem, és a gatyámban mocorogni kezdett a szerszámom.
Észre sem vettem hogy közelebb kúszott az ágyon és megfogva a kezem a nedves puncijához tette.
Megcsókolt és folytatta:
-Gondolj bele. Azt csinálsz vele, amit csak akarsz és uralhatod a kis hamvas testét.
Én igyekeztem nem válaszolni a kérdésére, kijelentéseire és elhúzva a kezem a puncijától, megfogtam a tarkóját és a másik kezemmel kiszabadítottam farkamat és rányomtam.
Nagyon keményen megdugtam aznap este, és mivel felkeltette az érdeklődésemet a kislányunk iránt szinte csak Anita lebegett az arcom előtt közben.
Másnap mikor felébredtünk én igyekeztem nem szóbahozni az esti témát.
Viki azonban nem így gondolta, mert kikelve az ágyból annyit mondott, hogy amiről tegnap beszéltünk gondoljam át.
Egész nap csak a lányomra tudtam gondolni.
Péntek lévén siettem haza és már kora délután haza is értem. Vikin és Anitán egy kis bikini volt, ami alig takarta testüket.
Nem semmi látványt nyújtott a két test egymás mellet, ahogy napoztatták magukat, nem beszélve arról, ahogy a két kis bugyi be volt igazítva a kerek kis popsijukba.
Anita mikor észrevette, hogy megjöttem felpattant a kiterített plédről amin eddig napozott és a nyakamba kapaszkodva üdvözölt. Vadul szorított magához, és a kis testét próbálta minél jobban az enyémhez dörgölni. Csodás érzés volt és mikor enyhített szorításából boci szemeivel kérlelőn rám nézett, és megkért hogy kenjem be őket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (128 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#19 vakon53 2016. 02. 20. szombat 13:40
Egynek elmegy.
#18 A57L 2015. 06. 15. hétfő 05:03
Egynek elmegy.
#17 papi 2013. 09. 25. szerda 07:54
Kicsit zavaros, de nem rossz.
#16 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 21:53
Akció akció hátán.Mikor pihennek?
#15 Zoli bácsi 2009. 11. 11. szerda 17:28
Kedves Anonymus és Arcsi53!
Sajnos tényleg elrontottam. De a Törté- Net szerkesztők a segítségemre voltak és égy gyors javítás és volt –nincs a névvel kapcsolatos baki.
#14 Anonymus 2009. 11. 11. szerda 14:55
hmm szerintem valaki elnézett valamit nincsenek elírva a nevek. Timi az egy 18 éves lány aki néha be szokott szállni 3.knak és utal ráa feleség,hogy ugy uja a lányát is mint azt a csajt
#13 Arcsi53 2009. 11. 11. szerda 11:23
Lehet hogy én olvastam rosszul valamit de én azt láttam leírva a történetben, hogy Timi egy 18 lány aki néha beszáll harmadiknak!
#12 Craig 2009. 11. 11. szerda 05:57
Ugyan. Az itt lévő történetek 80% pusztán csak fikció.
A japán kultúra is sokat foglalkozik a Családon belüli szexszel (anime,manga dorama, visuelnovel etc... etc...), szerelemmel. Ettől még a szerzők nem szexszelnek a gyerekükkel, anyjukkal. Ha úgy érzed írnod kell, akkor írj. Mindegy, hogy milyen műfajban, ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond arról a stílusról.
Csak írj! Az írás is olyan mint bármi más. Írni mindenki tud, de igazán írni csak az aki tudja, hogy kell - mert gyakorolta - ez sem fejlődik csak magától.

A tanácsokra és a kritikákra érdemes odafigyelni, és esetleg beépíteni az alkotói folyamatba, még ha elsőre negatívnak is tűnik az a kritika.

Ha minden reggel úgy kelsz fel, hogy csak az írásra gondolsz, és hogy Te író leszel, akkor azzá is fogsz válni. Jó író leszel, vagy rossz, ez már csak rajtad fog múlni.
#11 Zoli bácsi 2009. 11. 10. kedd 17:32
Kedves Craig!
Teljesen igazad van! Többször át kellett volna olvasnom. A következő merényletemnél észben tartom, ami meg már be van adva... Caligulától már megkaptam előző megjelent történetemnél, mire figyeljek és megfogadtam tanácsait. (Legalább is próbálom.)

Kedves Popocici!
Igazad van a névvel kapcsolatban el...tam. Talán az "állszent nyavalygás" sem kellett volna bele. De kérdeznék valamit tőled, ha nem gond.
Talán te is írtál már ilyen jellegű történetet?
Nekem szükséges volt a lelki része hogy beletudjam élni magam az írásba. Ugyanis nem megy olyan könnyen egy családi kategóriába írni, főleg arról hogy meg...tam a NEM LÉTEZŐ lányomat. Most kérdezhetnéd, akkor miért írok ebben a kategóriában. Egyszerű a válasz: Mert ezek a történetek érdekesebbek, mint a mindennapi hetero.
Elnézésed kérem ha megbántottalak megjegyzésemmel mert nem volt szándékom és hidd el igazán hálás vagyok a kritikádért, kritikákért.
#10 Craig 2009. 11. 10. kedd 04:49
"ellenőrző", na közben meg Én beszélek. :))
#9 Craig 2009. 11. 10. kedd 04:47
Zoli Bá nincs semmi gond azzal, ha kezdő vagy.

De olvasd át kérlek amit írsz, nem egyszer, hanem legalább háromszor-négyszer.
1. egy normál elolvasás (itt már javítsd is amin elsőre
megakad a szemed.)
2. Nyelvtanilag ellenőrizd, hogy minden szó ott van ahol lennie kell.
3. szavanként, mindegyik jól van írva és helyesen
4. Egy ellenörző átolvasás, itt is mintha csak elolvasnál egy novellát.
#8 Zoli bácsi 2009. 11. 9. hétfő 17:06
Tudjátok a sün is megmondta!: -Tévedni emberi dolog (és lemászott a keféről). Első münkám és mint már mondtam a legnagyobb hibám a végzetem. Mindíg a kritikákból lehet tanulni!
#7 Sirius 2009. 11. 9. hétfő 15:57
Hú az asszony tiszta transformers.

A feleség Vikiből Timi lett, majd később, Viki 18 éves lett aki veletek szokott szexelni.

Na ez már skizofrénia.
#6 Craig 2009. 11. 9. hétfő 15:49
Nekem is sikerült már "letablóznom". Ott lóg a gimiben a falon.
Eeeh megyek és inkább csillapítom az "éjségemet", egy tál műzlivel.

Jani: Az igaz, hogy volt már rosszabb is, de azért ez is ott van ám a top 10-ben.
#5 Jani 2009. 11. 9. hétfő 08:17
Azért fiuk volt itt már sokkal rosszabb is
#4 sarmos 2009. 11. 9. hétfő 06:13
varom a folytatast..
#3 pamaci 2009. 11. 9. hétfő 04:16
Hajjjaj!
popocici! Minden leírt szavaddal egyetértek!
Nehéz volt végigolvasni... de valahogy sikerült! :-)
Az unokákat és a vőt kár volt megemlíteni, semmi közük a történethez. Sok helyen egyébként is zavaros, a helyesírási hibák pedig elég durván jelen vannak...
Azért egy 5-öst adok rá...
#2 popocici 2009. 11. 9. hétfő 01:45
El kéne dönteni, hogy az asszonyt Vikinek vagy Timinek hívják.A kevesebb sokkal több lett volna, így eléggé középszar. Miért érzik úgy egyes krapekok, hogy muszáj minél több ocsmányságot összehordani. Az első 40-50 sor nélkül, meg az álszent nyavalygások nélkül még jó is lehetne.
#1 Törté-Net 2009. 11. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?