A+ A-

A pávakör 6. rész

Mind a ketten elszundítottunk, arra ébredtem, hogy nagyon éhes vagyok. Mónikát hagytam még aludni, kisomfordáltam a konyhába, és összeütöttem egy gyors vacsorát.
- Micsoda illatok - jelent meg a konyha ajtóban.
- Jöjjön hölgyem már tálalva is van - invitáltam az asztalhoz.
Mónika az én ingemet kapta magára, semmi más nem volt rajt, nagyon szexisen nézett ki. Vacsora után megkérdeztem meddig marad. Ha nem zavar, akkor maradna még válaszolta. Ma éjjel egy buliba voltam hivatalos, úgy döntöttem magammal viszem. Ám ebben a ruhában nem jöhet velem, mit csináljak, morfondíroztam. És akkor beugrott a megoldás, volt egy nagyon jó barátom, akinek butikja volt, őt hívtam fel. Azt hazudtam neki, hogy meglátogatott egy unkatestvérem, szeretném ma magammal vinni a buliba, de nem hozott magával megfelelő ruhát. Azonnal vette a lapot.
- Oké fél óra múlva a boltnál leszek, gyertek oda - válaszolta megadóan.
Mónikának felvázoltam az eseményeket, abban maradtunk, hogy mindenkinek azt mondjuk ő az unokatestvérem. Karcsi barátom már várt bennünket, amikor végig nézett a partneremen csak ennyit mondott.
- Nem csodálkozom rajt, hogy így nem akartál vele megjelenni.
Viszont amikor felpróbálta a kiválasztott ruhákat tátva maradt a szánk. Egy rövid farmerszoknyát vett fel, amihez magas sarkú szandált választott, ami jól kiemelte izmos lábait. Fölül egy vékony topott vett volt rajt, amihez nem viselt melltartót, így bakfis méretű mellei szabadon fickándoztak a laza anyag alatt. Nagyon tetszett a megváltozott Mónika, kicsit kurvásnak tűnt, de talán épp ezért nagyon izgató volt.
Késve érkeztünk a buliba, barátaim, ismerőseim már egész jól álltak. A haverjaim, amikor megtudták, hogy Mónika nem a barátnőm, hanem csak az"unokatestvérem"megpróbáltak rárepülni. Néhányukkal ugyan elment táncolni, de ennél tovább nem jutottak nála. Igazán én sem voltam beindulva, csak üdítőt ittam mivel vezettem. Azért Mónikával sikerült néhány koktélt megitatnom, egész vidám lett. Éjfél körül úgy döntöttem ideje meglépni, kézen fogtam a partnerem, és megszöktünk, szerencsére senkinek nem tűnt fel a távozásunk. Mónika kicsit spicces volt, de abban reménykedtem, hogy ez talán oldja majd a gátlásait. Otthon gyorsan letusoltunk, néhány gyertyát gyújtottam a hálószobába, és bekapcsoltam a lég kondit. Mónika mellé bújtam, átölelte a nyakam, és a fülembe súgta.
- Nagyon hálás vagyok mindenért, amit értem tettél. - nyalt bele a fülembe.
Beleborzongtam, és éreztem fegyverem kezd keményedni. Mónika mintha a gondolataimban olvasott volna, marokra fogta az ébredező kéj rudat, és finoman fejni kezdte.
- Mit szeretnél, mit csináljak veled? - búgta
- Rád bízom magam - válaszoltam izgatottan.
Közelebb húzódott, és érzékien körbe nyalta a makkom.
- Ez jó neked?
- Nagyon - nyögtem
Élveztem a nyelvének simogatását, és a farkamat körülvevő nedves, forró száját. Teljesen elnyelte a szerszámom, szája rázáródott, és erősen szívni kezdte. Majd a feje lassan le-fel mozgott az izzó árbocon, de szája erős szorításából nem engedett. Amikor kezével a tojásaim kezdte morzsolgatni, tudtam itt a vég. Ágyékom megemeltem, és egy vad ökleléssel tövig Mónika szájába toltam a péniszem. Soha eddig nem éreztem ilyen fogvacogtató kéjt, lüktetve préselte farkam "kuzinom" szájába a magomat. Meglepődött, de nem rántotta el a fejét, csak kiengedte szájából a meggyötört szerszámot. Feje a combomon pihent, simogatta, babusgatta az ernyedt péniszt, majd ismét a szájába vette.
- Ó istenem! - sóhajtottam fel meglepetten.
Arcát szorosan az ágyékomhoz nyomta, és nyelvével energikusan dörzsölte, nyalogatta félkemény szerszámom. Fáradozása hamarosan eredménnyel járt, keményedő farkam kezdte kitölteni a száját. Amikor elég keménynek találta fölém guggolt, és lassan ráereszkedett az élő nyársra. Kellemes szűk hüvelye volt, forrón ölelte körül a farkam.
Hagytam, hogy ő irányítson, miután teljesen megába fogadott megállt egy kicsit. Aztán lassan csúszkálni kezdett, majd gyorsított, és már vadul lovagolt rajtam. Körmei a mellkasomba mélyedtek, megfeszítette a hátát, és elkezdett hullámzani. Nyögdécselve vonaglott rajtam, szeme csukva volt, és mosolygott. Teste görcsbe rándult, és éreztem ágyékom forró nedvesség önti el. Zihálva borult rám, teste olyan forró volt, mintha lázas lett volna. Hagytam, hogy kifújja magát egy kicsit, átöleltem, és most én kezdtem mozogni benne. Gyorsítottam, keményen löktem felfelé a csípőmet, Mónika nyüszített a gyönyörtől. Megmarkoltam a fenekét szorosan magamhoz szorítottam, és hörögve robbantam hüvelye legmélyére. Testünk összeragadt az izzadságtól, ágyékom szinte úszott a kettőnk nedveiben. Félájultan zuhant mellém, szó nélkül feküdtünk egymás mellett, aztán mély álomba zuhantunk.
Reggel Mónika csókkal ébresztett, közölte velem úgy gondolja ideje haza mennie. De szeretne meglátogatni máskor is, ha nincs ellenemre. Megnyugtattam bármikor szívesen látom, ha egy jót akar dugni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.45 pont (102 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 07. 23. vasárnap 15:36
Prosztatamasszázsból az lenne a tökéletes, ha mélytorokkal kombinálná. Különben nagyon jó!
#8 feherfabia 2015. 07. 26. vasárnap 07:49
Közepes!
#7 listike 2014. 08. 5. kedd 15:12
Ez volt a legyengébb.
#6 papi 2013. 11. 4. hétfő 07:25
Tök jó, kár, hogy vége.
#5 A57L 2013. 07. 25. csütörtök 05:27
Nem rossz.
#4 Bikmakkocska 2013. 01. 29. kedd 09:19
Marha jó, folytatni kellene.
#3 tiborg 2010. 09. 5. vasárnap 09:08
Ez a sorozat utolso resze, es csoda keppen ez a legjobb!!! minden jo, ha a vege jo???
#2 fiesta14 2009. 09. 25. péntek 14:19
lehetne folytatni,hát lássuk!
#1 Törté-Net 2009. 09. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?