A+ A-

Egy szép tavaszi nap 3. rész

A következő időszakban ismét szép napokat éltünk át együtt. Az ágyban nagyon jól megértettük egymást Rickyvel. Wendyvel is tartottuk a kapcsolatot, de szex nem volt köztünk. Nagyon jó barátnők lettünk, szinte mindent megbeszéltünk egymással.
Georg is egyre sűrűbben látogatott meg minket, főként mikor Wendy is nálunk volt. Tudtam, bejönnek egymásnak, ezért egy közös programon gondolkodtam. Wendyvel megbeszéltem, hogy, munka után a fiúkkal beugranánk egy kis fürdőzésre. Jónak találta az ötletet, és elkezdtem szervezkedni.
A fiúk épp ma este ráértek. Itt az alkalom gondoltam.
Este, ahogy megbeszéltük ott álltunk az usziban mind a hárman. Az uszoda üres volt. Záróra után mentünk.
Wendy mosolyogva jött elénk: szabad a jakuzzi. Gyertek!
Beültünk a meleg vízbe. Elhelyezkedtem Ricky előtt és hátammal mellkasának dőltem. Ő átölelt izmos karjaival, én a víz alatt a combjait simogattam. A hatás nem maradt el.
Georg és Wendy kissé távolabb ültek egymástól, de láttam, ahogy pillantásuk rabul ejti a másikat. Csak nézték egymást, és közeledtek egymás felé. Georg egy hajtincset simított ki Wendy arcából, és ahogy a füle mögé tűrte Wendy megfogta Georg kezét.
Ekkor mélyen egymás szemébe néztek, majd megcsókolták egymást. Lehunytam a szemem és élveztem Ricky simogató kezeit a testemen. Éreztem, hogy Rickyben feltámadt a vágy. Kezeit már a bikini alá csúsztatta, úgy simogatott. Az ajkát éreztem a nyakamon, egyre hangosabban adtam tudtára, mennyire élvezem. Az egyik kezét a puncimnál éreztem, ahogy a csiklómat izgatja. Nagyon jóóóó, ne hagyd abba, kérleltem. Ajka a nyakamat csókolta. Csak magadra figyelj! Hallottam hangját. Élvezd!
Igen! - lihegtem.
Pár perc múlva végigsöpört rajtam az orgazmus, remegtek a lábaim. Megfordultam a vízben és átöleltem Rickyt. Szájon csókoltam, egyre hevesebben csókoltuk egymást. Közben éreztem, ahogy félrehúzza a bikinialsót. Elmosolyodtam, és én is lehúztam az úszónadrágját.
Lassan belecsúsztam. Mennyei volt. Elkezdtem mozogni rajta. Ricky a fenekemet markolászta, az arcán láttam azt, amit egy nő ilyenkor látni szeretne. Gyorsult a ritmus, már nem volt kontroll. Elélveztem, de Ricky még tovább mozgott és pár lökés után belém élvezett.
Az idő alatt, míg mi elfoglaltak voltunk, Wendy és Georg is belemelegedett a csókba.
Egyre hevesebben csókolták egymást. Kezük felfedezőútra indult a másik testén. Lehámozták a ruhát egymásról. Kutató kezük és szájuk nem fáradt.
Georg keze Wendy testének minden porcikáját megsimogatta, keresve az izgalmas zónákat. Figyelte Wendy reakcióit. Ha azt érezte, hogy egy - egy mozdulatát sóhaj kíséri, még tovább fokozta. Kezeit ajka követte. Wendy már nem bírt magával. Vágyott a kielégülésre. Georg kiemelte a vízből, és a jakuzzi szélére ültette a lányt. A lány combjait gyengéden szétfeszítette, és nyelvével simogatta a legérzékenyebb pontot. Wendy mindkét kezével megfogta a fiú fejét. Egyre hevesebben nyalta, falta a számára oly kedves puncit. Lassan az egyik ujját bedugta a hüvelybe. Wendy teste megfeszült a kéjtől, egyre hangosabb sóhajokkal adta tudtára a fiúnak az általa kiváltott érzéseket. Nem kellett sok idő, és elélvezett a fiú nyelvétől és kezétől. Hálásan nézett rá, visszacsúszott a vízbe, hogy átölelje, hogy szorosan magához ölelje. Apró csókokkal halmozta el Georg arcát. Huncutul elmosolyodott, és tenyerével a kád szélét paskolta. Jelezvén a fiúnak, hogy most ő üljön oda. Nem kellett kéretnie magát. Wendy lehúzta róla a fürdőrucit, a másik fenekét megemelve segített neki.
Ott állt teljes nagyságában Georg férfiassága. Wendy a látványtól mélyet sóhajtott. Kezével átfogta és nyelvével körbe csókolta. Lassan végignyalta a makkot, és hallotta a fiú mélyről feltörő sóhaját. Érezte, ahogy megemeli a csípőjét. Értette a finom jelzést. Ráhajolt és szájával eltakarta a látványt mindenki elöl. Élvezte a száját, betöltő farkat. Szívta, szopta, ahogy még senkit sem. Azt akarta visszaadni a fiúnak, amit tőle kapott. A tövénél kicsit megszorította, úgy siklott ki - be szájából a duzzadt farok. Georg nem tudta levenni szemét a látványról. , Tudta, hogy mit akar Wendy. A lány csak szopta, szívta szájával a fiú farkát. Érezte, hogy nem kell sok már, a kezével rásegített, mozgatta a kezét le - fel a játékán. Pár pillanat múlva beleélvezett a fiú. Szinte beleremegett a teste, ahogy Wendy szájába élvezett. Jaj - gondolta Georg,még le is nyelte. Huh! Így még soha senki, de tovább nem tudta folytatni a mondatot, mert Wendy a szájára tette az ujját. A fiú hálásan átölelte az őt boldoggá tevő lányt.
Itt volt az ideje, hogy hazamenjünk. Lassan kikászálódtunk a jakuzziból, és felöltöztünk. Az uszodában természetesen nem volt senki rajtunk kívül. Öltözés közben megbeszéltük, hogy hozzánk megyünk. Kéz a kézben sétáltunk hazafelé. A lakásban csak a hangulatvilágítást kapcsoltuk fel. Mind a négyen a háló felé vettük az irányt. A fiúk leültek az ágy szélére és mi lassan vetkőztetni kezdtük egymást.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.12 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50
2018. 02. 28. szerda 04:40
Nagyon tetszik Válaszolok rá!
#8 A57L
2013. 10. 18. péntek 05:22
Nagyon jó. Válaszolok rá!
#7 papi
2013. 06. 7. péntek 05:11
Nagyon tetszik a stílusod. Válaszolok rá!
#6 v-ir-a
2013. 04. 23. kedd 21:07
köszönöm szépen a kritikát smile
ez volt az első írásom smile Válaszolok rá!
#5 gaborthefirst
2013. 04. 13. szombat 15:34
Szeretem ahogy írsz, de ez a történeted lassan indult be, aztán hirtelen lett vége. Az első rész volt a legjobb szerintem. smile Válaszolok rá!
#4 tiborg
2011. 03. 19. szombat 02:41
Jo sztori, de a parbeszedek,megjegyzesek nem tagoljak a tortenet menetet.
Ez nem levagas, epito szoc. kritika.Kis figyelem es A O.K. Biztato 9. Válaszolok rá!
#3 v-ir-a
2009. 08. 15. szombat 21:08
köszönöm a hozzászólást:-) Válaszolok rá!
#2 fiesta14
2009. 08. 10. hétfő 17:16
tetszik... kicsit kapkodósnak érzem Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2009. 08. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!