A+ A-

MLM keresztbeszponzorálás

Keresztben szponzorálás fogalmával az egyik M.L.M. (Multi Level Marketing )üzleti vállalkozásom folytán találkoztam, amibe több ismerősömet , barátomat is beszerveztem.
A fogalom lényege, hogy "tanító", vagyis a szponzor nem a maga után beszervezett munkatársainak vagy a vonalon alatta elhelyezkedő hálózat tagjainak nyújt szakmai segítséget, hanem egy másik hálózat vonalán ténykedő barátjának vagy ismerősének. Az egyes "műhelytitkok" kijátszása súrolja az ipari kémkedés bűntettét.
Az üzlet építéséhez egy dolog nem szükséges, önálló gondolat, mert minden instrukciót vagy infók elérési útját a szponzor prezentálja, amíg az illető eljut arra a tudásszintre, hogy maga is oktathasson. Persze addig rengeteget kell képeznie magát előadásokon, illetve folyamatosan konzultálni a felső vonalaival. Évente legalább négyszer több napos továbbképzésre is lehetett nevezni, ami először nem volt érthető a számomra. Mi lehet az értelme egész hétvégén rágni a szakmai témát. A szponzor erre is megadta a kézzel fogható választ. A sikeres üzletemberek megismerése és a tömeg szelleme nagy inspiráló erővel hat mindenkire.
Az októberi holtszezon érezhető volt a leautózásunkkor Tihanyba menet. Az én opel karavánommal vágtunk az utazásba négyen. Mellettem Gábor a szponzorom ült. Hátul pedig Gergő és Krisztián, akik én általam ismerkedtek meg ezzel az üzleti lehetőséggel. A kollégáim kb. öt évvel voltak fiatalabbak nálam, de ez kicsit sem zavart, mert jobban szeretem a fiatalos lendületű társaságot, mint a begyepesedett korosabbakat. Ami a családi állapotunkat illette, egyedül a szponzorom élt házasságban, mi többiek komoly kapcsolatban éppen nem voltunk.
Október közepe ellenére ragyogóan sütött a nap. Nemhogy fűteni kellett volna az autóban, hanem még az ablakok is résnyire nyitva voltak, mert melegünk volt az öltönyeinkben.
A távolabbról érkezők miatt csak 9 órakor kezdődött az első előadás, de mi már 8-kor a hotelszobánkban voltunk, ahol egy francia ágy és egy heverő szolgálta a pihenési lehetőséget. Én az utóbbit választottam.
Az előadások telt házzal zajlottak. A szünetekben meg kitódult a nép a büfébe és a kertbe, ahol több korábbi ismerősömmel kerültem szemkontaktusba. Fejbiccentéssel, mosollyal üdvözöltük egymást. Az alkalmi ruházatot viselő társaságból kitűnt több hölgy is, akik rövidebb, merészebb szabású ruhájuk miatt intenzívebben vonzották a férfiak tekintetét.
A második szünetben a büfébe menet elakadt a lélegzetem egy piros ruhába öltözött vagy inkább vetkőzött szépségen. Az arcára csak később tudtam a figyelmemet irányítani, mert a harisnyás lábai és a domborulatai hosszan elvonták a tekintetemet. Amikor felém fordult, azonnal felismertem benne Évát, akivel egy korábbi munkahelyen dolgoztam együtt. Ő adminisztráción, én meg a műhelyben tevékenykedtem. De azért kerestem alkalmat, hogy finoman a tudtára adjam, szívesen elhúznám a nótáját alkalmasint. Köztudott volt Éva elérhetetlensége, de a flörtölés jól esett a lelkének. Odaléptem hozzá, hogy üdvözöljem és közöltem vele, hogy szívesen meghívnám bármire, amit kíván.
Kávéinkat szürcsölve feltűnt valami, amire azonnal rá is kérdeztem. Csak nem elvesztetted azt a csodálatos jegy-gyűrűdet? Elkomolyodó arccal válaszolta, hogy a gyűrű valóban rendkívül tetszetős, de a házasságom annál megalázóbb volt. A betegesen féltékeny férjem, fűvel-fával megcsalt. Mindenki tudott róla csak én voltam 16 éven keresztül hűséges marha. Mondta dühösen. Már meg is bántam, hogy felvetettem a témát, mert az indulat eltorzította a boldogságtól sugárzó orcáját. Kizökkentésül megkérdeztem, hogy ebédelhetnénk-e együtt? Bólintva megköszönte a kávét és az invitálást. Majd elindultunk az előadóterem irányába.
Az egy órás ebédidő alatt alaposan belemerültünk egymás magánéleti múltjának kivesézésébe. A vacsoránál bemutattam neki az üzlettársaimat, akik egyben a szobatársaim is. A desszertként szolgáló italt már a szobánkban fogyasztottuk négyesben. A whisky-től hamar még jobb hangulatunk támadt. Előkerült még egy üveg de a kiürültnek is hasznát vettük, mert üvegpörgető játékba kezdtünk. Aki felé állt meg az üveg szája, az megvált egy ruhadarabjától. Közben sztorikat, vicceket meséltünk.
Még egy órája sem tartott a játék, amikorra hármunkat már csak a boxer alsó, Évit meg a tangája fedte. Gergő töltött mindenkinek egy italt, hogy valamelyest oldja, az Évi kívánatos testének látványa által keltett gerjedelmét. Amikor felegyenesedtünk a koccintáshoz, akkor mindenki számára világossá vált, hogy a whisky-nek nem elég nagy a csillapító hatása, mert a gatyáinkat kezdtük kinőni. A tószt helyett Évi megköszönte a játékot és kaján vigyorral körbetekintett rajtunk, de nem csak a szemünkbe, hanem a férfiasságaink irányába is feltűnő pillantásokat vetett és búgó hangon megkérdezte: Ha szépen megkérlek titeket, akkor megmasszíroznátok a hátamat? Választ sem várva elindult a franciaágy irányába.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.52 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2016. 09. 26. hétfő 11:51
nekem végül is tetszett folytasd... 7p
#7 zsuzsika 2016. 09. 26. hétfő 10:46
Olvastam már jobbat is.
#6 papi 2014. 05. 4. vasárnap 10:27
Nem rossz
#5 A57L 2013. 12. 23. hétfő 07:32
Elmegy.
#4 Pavlov 2012. 02. 29. szerda 07:25
Kissé túl körülményes a megfogalmazás!
#3 gyuri0926 2012. 02. 29. szerda 07:07
Hosszú bevezető maszlag és elkapkodott szex leírás.
#2 Rinaldo 2012. 02. 29. szerda 06:59
Szolid kis Évike jól le ápolta öket.
#1 Törté-Net 2012. 02. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?