A+ A-

Egymásra találva 2. rész

Figyeltem, ahogy megy a zuhanyzó felé és közben egyre jobban elfogott a bűntudat. A telefon csörgése térített magamhoz, Titkárnőm hívott, hogy sürgős ügyben keresnek ügyfeleink és be kellené mennem.
- Be kell mennem dolgozni és nem tudom mikor jövök. Én is lezuhanyozom, majd indulok is. - kiáltottam Lizának, majd a másik fürdő felé indultam.
- Oké gyere ide, zuhanyozhatunk együtt is apa.
- Csábító ajánlat, de mennem kell.
- Oké akkor majd máskor.
Késő este végeztem, a ház már sötét és csendes volt mire hazaértem. Ahogy szobám felé lopóztam, vigyázva ne csapjak zajt, feltűnt lányom szobájából kiszűrődő fény. Belestem az ajtó melletti résen. Már aludt, csak éjjeli lámpája világított. Csodálatos vékony testére ráfeszült a pólója és kirajzolta kemény, feszes mellecskéit. Hosszú lábait semmi nem takarta és hirtelen ismét elfogott a vágy.
- Megörülök, le kell állnom, ez nem mehet így tovább!
Zaklatottan mentem a szobámba és sokáig csak forgolódtam az ágyamban. Nem jött álom a szememre, egyre a történtek és lányom járt a fejemben.
Reggel motoszkálásra ébredtem, kimentem a fürdőbe, rendbe tenni magamat. Visszatérve a szobámba a kislányomat találtam az ágyon és tálcán némi könnyű reggelit.
- Jó reggelt! Szerettelek volna én felkelteni. Készítettem reggelit is, hogy az ágyban tudjunk reggelizni.
- Jó reggelt Neked is! Ennek részemről semmi akadálya. Köszönöm a figyelmességedet.
Jóízűen nekiláttunk a falatozásnak és közben mindenféléről beszélgettünk. Pontosabban Lizám csacsogott folyamatosan én csak arról adtam megerősítést, hogy figyelek. Közben azonban figyelmem kezdett teljesen más irányban kalandozni. Kicsimen egy könnyű köntös volt, melyet derekán egy vékony öv tartott össze. Ahogy fickándozott és egyre intenzívebben mesélte történeteit felül kezdett megnyílni köntöse és láthattam semmit nem visel felül alatta, de egyszer csak megláthattam, hogy alul sem. Teljesen kezdett lekötni a látvány és szinte nem is hallottam mit mesél. A bűnös vágy ismét kezdett hatalmába keríteni.
Elmém kiürült és már semmi másra nem figyeltem csak a köntös alól kibukkanó részletekre. A friss illat, amit bőre árasztott, minden szippantással egyre jobban felerősödött bennem és lassan kikapcsolt minden egyéb gondolatot. A hangját bár hallottam, de már fogalmam sem volt miről is beszél. A látvány és az illat megbabonázott és az ösztönök eluralták testemet. Nem láttam mást benne csak egy kívánatos fiatal nőt, akit meg kell szereznem.
Kezeim megindultak és tarkójára kulcsolódtak. Elkezdtem közelíteni és Őt egyre jobban magamhoz húzni. Nem ellenkezett és pár pillanattal később megcsókoltam. Először finoman érintettem meg ajkait majd a mennyei ízét megérezve egyre hevesebben csókoltam. Az elején gyakorlatlanul és szinte félénken tartotta ajkait, majd lassan megpróbálta utánozni mozdulataimat. A hév őt is elragadta és ajkai egyre tüzesebbek lettek. Csókoltam és kezeim is felfedező útra indultak. Simogattam csodálatos melleit és bimbóival játszottam. A kezei simogatni kezdtek és megérintették az eddigre már pattanásig feszült farkamat.
- Apa nagyon kívánlak! Simogass, ahogy tegnap! Kérlek, akarom!
Szavai villámként hasítottak bele köddel borított agyamba. Mit csinálunk? Mit csinálok? Mi lesz ennek a vége? A vágy azonban hullámokban tört rám ismét és elsöpörte minden józanságomat. Lassan kibontottam köntösét és leemeltem vállairól. Ott ült előttem teljesem meztelenül és szemmel láthatóan felizgulva. Néhány pillanatig csodáltam és ez erősen zavarba hozta. Kislányosan elfordult és karjait összefonta mellein.
- Miért nézel ilyen furcsán? Látom, hogy Te is szeretnéd és kívánsz engem. Most miért nézel mégis ilyen furcsán?
- Csak nézem, hogy milyen csodálatos vagy. És igen valóban nagyon kívánlak, talán még soha senkit nem kívántam ennyire, de félek, hogy holnapra már másként fogjuk látni egymást. Félek, attól milyen következményei lesznek annak amit éppen teszünk.
- Akkor már te is ara gondolsz, hogy szeretkezel velem? - nevetett fel hangosan.
- Tegnap még teljesen elzárkóztál ettől a lehetőségtől. - mondta miközben előbújt belőle ismét a csábító nő és lassan elkezdett hozzám közeledni és ajkaival számat keresni.
- Te átkozott nőszemély. Mi lesz belőled, ha már most megszerzel magadnak bármit, amit szeretnél. Ám úgy gondolom, van határ, amit be fogunk tartani. Játszhatunk mindkettőnk örömére, hiszen a szexben ez a legfontosabb szempont, de csak akkor, ha te sem leszel erőszakos és addig megyünk, amíg mind a ketten szeretnénk. Ha valami olyan történik, amit nem akarunk, akkor jelezzük, hogy állj és a másik elfogadja a döntést. Rendben van így Liza?
- Rendben, elfogadom a játékszabályokat és köszönöm, hogy ilyen vagy. Szeretlek!
- Én is kicsim. Gyere, feküdj ide és hidd el nincs mit takargatnod a gyönyörű testeden. Gyere, hadd szeretgessem meg minden porcikádat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.98 pont (125 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zoltan611230 2018. 01. 18. csütörtök 06:40
Nem voltam más ismét csak egy nagy nemi szerv, akit a vágy irányít........
#12 feherfabia 2015. 11. 27. péntek 07:16
Nagyon jó!
#11 A57L 2015. 06. 20. szombat 04:07
Ez sem rossz.
#10 zsuzsika 2014. 10. 19. vasárnap 19:19
Jó.
#9 listike 2014. 02. 1. szombat 06:47
Ami jó, az jó.
#8 papi 2013. 07. 7. vasárnap 07:13
Nagyon aranyos
#7 crissz 2011. 04. 1. péntek 10:26
jó a tanár,ügyes,a tanitvány,a kis diák holtig tanul bravó.
#6 Mercedes bend 2009. 09. 18. péntek 09:03
"Nem voltam más ismét csak egy nagy nemi szerv, akit a vágy irányít"..."Agyamat elborította a köd és testem átalakult egy nagy lüktető nemi szervvé"...ezt a költői vénát!Minden nő álma...igaz is,nem írtad,hogy férfi vagy női szerv...v.színű inkább kan.Ugorj fejest még egy 8 évesbe is és ha azt is megírod csupa 10 pontot kapsz.Fokozom,ha egy két hónapossal kezded és lassan,finoman bevezeted 2 éves korára a szex rejtelmeibe,az lenne az igazi csúúúúúúúúúúúúúúcs!
Volna még ötletem,de nem így nyilvánosan.Imádlak te csodálatos szerv.
#5 sihupapa 2009. 09. 17. csütörtök 01:17
nagyon aranyos és fincsi
#4 fiesta14 2009. 07. 29. szerda 14:41
tetszik! igy tovább
#3 pyta 2009. 07. 28. kedd 09:09
csak igy tovább folytasd
#2 2009. 07. 27. hétfő 14:40
Folytatni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2009. 07. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?