A+ A-

Egymásra találva 1. rész

- Jó reggelt apu! - kiáltás ébresztett fel édes álmomból és hirtelen belém nyílalt a gondolat, esti partnerem még itt van és talán összefutott Lizával. Nem lett volna nagy gond, de nem akartam én megmagyarázni neki miért is van az, hogy az apja ágyában alkalmi nők fordulnak meg.
- Szia kicsim, hát te?
- Most jöttem, gyönyörűen süt a nap és gondoltam veled tölthetem a hétvégét. Tegnap ráadásul strand röpiztünk a csajokkal és jól meghúztam a hátamat.
- No mindjárt összeszedem magam addig, menj öltözz át majd reggeli és a jakuzziban ki tudod áztatni a hátad. Meg is masszírozlak, ha akarod.
- Oké az nagyon jó lenne, na, igyekezz!
Rólam azt kell tudni, hogy 43 éves felsővezető vagyok egy nagyvállaltnál. Mostanság egyedül élek, de nem volt ez mindig így. 8 évig egy példás családapaként teltek napjaim és született 2 csodálatos lányom. A kisebbik Liza most 12, a nagylányom Gina, aki éppen Angliában tanul 16. Válásom oka az elhidegülés volt, hiszen kinevezésemmel a munkám mennyisége is megemelkedett és sajnos elhanyagoltam feleségemet. Legalábbis ez volt a válasz arra, hogy miért csalt meg. A gyerekek miatt én vállaltam magamra a hűtlen fél szerepét és költöztem el a családi házunkból és így maradt a két gyermek az anyjukkal. A válás nagyon megviselte nagylányomat, aki teljesen elfordult tőlem, a kicsi ellenben jól viselte, hiszen még nagyon apróka volt az eseménykor.
Ezek után belevetettem magam az életbe és nemsokára ismét tartósnak kinéző kapcsolatom lett, ami házassággal végződött, majd néhány hónap múlva válással. Ismét meg lettem csalva és ez azt hiszem arról győzőt meg, velem van a probléma. Nem kerestem tartós kapcsolatot, alkalmi partnerekkel vigasztalódtam és bele vetettem magam a munkába.
Közben vettem magamnak egy tóparti házat, ahol szerencsémre a közelben senki nem lakott. A nyugalom szigete volt, amit jó anyagi helyzetem miatt, minden földi jóval felszereltem. Ide hordtam szeretőimet, de nem hagytam senkinek, hogy nálam berendezkedjen. Kialakítottam lányaimnak is saját birodalmat a házban, de sajnos csak a kisebbik lányom élt szerencsére egyre gyakrabban a felkínált lehetőséggel. Amióta nagylány lett, már akkor jött és ment a két otthona között, amikor csak akart. Így volt ez ma reggel is, illetve én így gondoltam...
- Készen van a reggeli jöhetsz!
Könnyű nyári ruhában jött, ami alól kisejlett a fürdőruha színes bugyija. Felül semmit nem viselt, nem is kellett még, hiszen nem túl fejlett volt. Vékony, magas, pont mint az anyja, villant át agyamon. Rám nevetett és hanyagul hátra dobta szőke hosszú haját. Barna napsütötte bőréből, szinte világított kék szeme. Sok férfi szívet fog még összetörni, mosolyogtam magamban.
- Hogy telt a heted? - kérdezte, miközben nekiállt az összedobott reggelinek.
- Semmi különös nem volt, csak a szokásos. Neked?
- Hát strandolás minden mennyiségben.
- Miért nem jöttök ide a lányokkal? Tiétek lenne az egész ház napközben.
- Nem hiszem, hogy örülnél, ha a fiuk is jönnének.
- Milyen fiuk? Azt mondtad a barátnőiddel járkálsz.
- Mindig akadnak fiuk is ott ahol a csajszikkal megjelenünk.
- Aha, hát nem is tudom, ezen még gondolkodnom kell. Te, hogy látod, van annak valami veszélye, hogy egyedül legyetek itt kint a házban?
- Nem válaszolok keresztkérdésekre! - felelte majd egy rövid köszi után kirobogott az udvarra. Futtában dobta le magáról a ruháját, hogy utána elmerüljön a medence vizében.
Összepakoltam, közben pedig ellenőrizetem a jakuzziban a víz hőmérsékletét. Felállítottam a masszázságyat is, hogy ígéretemhez híven utána átgyúrjam a hátát. Mivel még mindig kint lubickolt és nekem nem volt kedvem a medence hűvösebb vizéhez belemerültem a pezsgőfürdőbe. A meleg víz és a pezsgés elbódított, amiből hangos csobbanásra riadtam.
- Jól elbújtál, azt hittem utánam jössz a medencébe. Ott is nyugodtan nudizhattál volna. - célzott Liza arra, hogy teljesen meztelenül ültem a vízben.
- Nem volt róla szó, hogy megyek. - feleltem miközben teljesem magamhoz tértem és észrevettem fél merev állapotomat. A meleg víz mozgása megtette hatását.
Felkaptam tekintetemet lányomra és úgy tűnt, mintha abban a pillanatban kapta volna el a szemét nemi szervemről. Valószínűleg gyermeki kíváncsiság, de zavarba jöttem és hogy megoldjam a helyzetet, gondoltam kimászok. Ekkor vettem észre, hogy a törülközöm és a köntösöm is jó messze van. Nem volt mit tennem ahogy voltam nekiálltam kimászni. Lopva tekintettem a lányomra aki nem titkolt kíváncsisággal nézte végig műveletemet.
- No ha kiáztál, gyere és átgyúrom a hátadat! - mondtam és elindultam a fürdőszobám felé, mert egyre aktívabb állapotba kerültem.
Mi bajom lehet? Nem értem, nem voltam régen nővel és nem is volt semmi ami felkelthette volna érdeklődésemet. Gondolkodtam és amikor Liza tekintette jutott eszembe, hirtelen olyan érzésem volt, mintha valaki megragadta volna a farkamat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (205 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#28 zoltan611230 2018. 01. 18. csütörtök 06:43
Nekem nagyon tetszik...
#27 feherfabia 2015. 11. 27. péntek 06:40
Nagyon jó!
#26 A57L 2015. 06. 20. szombat 04:06
Nem rossz kezdés.
#25 zsuzsika 2014. 10. 19. vasárnap 19:07
Jó.
#24 listike 2014. 02. 1. szombat 05:56
Nagyon jó.
#23 papi 2013. 07. 7. vasárnap 07:10
Nagyon tetszik
#22 Lavander 2010. 10. 22. péntek 21:17
Nekem tetszik smile Nagyon is smile
#21 Pontifex 2009. 09. 17. csütörtök 19:09
Bár megfogadtam,hogy ide nem is nézek többé,azonban megláttam,hogy te szólsz hozzá,ezért rákattintottam.
Nem az én feladatom,hogy magamat dicsérjem,de akik eddig olvasták írásomat azok nem tartották gyengének.
Amúgy,ha megnézed igazából a hozzászólásaimat,akkor láthatod: egyáltalán nem a fikázás szándéka vezetett - igaz "Neten úr" válasza kissé paprikássá tett s e miatt "vitriolosabbra" sikeredett egynémely megnyilatkozásom. Amúgy a tárgyi véleményemet fenntartom ezekről a "művekről".Olvasd el a Steve-féle storykat,meg tedd hozzá a közepes pornófilmek stílusvilágát és itt a produktum.
Hangsúlyozom!A válaszom neked,sihupapának szól és csak ezért jelent meg még egyszer a nick-em itt.
#20 sihupapa 2009. 09. 17. csütörtök 01:06
Pontifex irni is tudsz vagy csak fikázni?
#19 Pontifex 2009. 09. 7. hétfő 02:22
Mosolyogtatsz!Ígérem ez az utolsó,hogy hozzá(d)szólok.Látom a "perturbálást" megint - de ha neked megéri?!Amúgy valóban savanyú az a szőlő,nem azért mert nem érem el(mint ama mesebeli róka),hanem abszolút értékben savanyú!(Gyengécske!)És bizony nem "másolok(írok le)" közepes pornó-filmeket,ennél többre tartom magam!(De ez "semennyire nem a te üzleted")
Igazán sajnálom,hogy ilyen mélyen a hiúságodba találtam taposni s még talán lelkifurdalásom is lenne, ha nem irkáltál volna össze annyi ostobaságot a válaszaidban.Ezzel együtt élj békében s ha nem választasz valami új nevet,biztos lehetsz benne,a továbbiakban elkerüllek - de leginkább az "életművedet"
Nem akarok további frusztrációt okozni benned és azzal még nagyobb butaságokra sarkallni!
Pax vobiscum!
#18 Netenapa 2009. 09. 6. vasárnap 23:22
5000 történetből mind a 3 story a legjobb 50-ben. Ez azt jelenti, hogy a legjobb 1%-ban. Gondolom Pontifex Te mindenben sokkal sikeresebb vagy, de tőlem csak ennyi tellett.
Arra már gondolni sem merek, hogy csak azért térsz ismét vissza mert tetszenek az írások, a megjegyzéseidet pedig csak a "savanyú a szőlő" gondolat jegyében írod.
#17 Pontifex 2009. 09. 6. vasárnap 00:45
00-8-24-61 hm.a világ mindig a saját rendje felé halad - kivéve,ha időt,pénzt,fáradságot nem kímélve valaki perturbálja.(Figyu Neten! a perturbálás egészen más, mint a maszturbálás! Ld.még idegen szavak szótára)
#16 fiesta14 2009. 07. 29. szerda 14:59
frankó
#15 Netenapa 2009. 06. 22. hétfő 21:14
Köszönöm a reakciókat. Nem tagadom első saját irásom, bár látom van aki plágiummal vádol. Most készül a második rész, reményeim szerint lesz annyira egyedi, hogy ne kelljen ismét a szellemi termék eltulajdonításának vádjával szembenéznem. Reményeim szerint még 1-2 nap és beküldöm. A megjelenés pedig nem tőlem függ. Még egyszer köszönöm
#14 Luckshowgore 2009. 06. 22. hétfő 11:13
Nagyon jó, folytatást szeretnénk.
#13 Pontifex 2009. 06. 18. csütörtök 09:25
Nagy kár,hogy plágium!
#12 arkangyal 2009. 06. 10. szerda 09:19
Atörténet nagyon jó és sok van még benne. kérlek nagyon szépen hogy folytasd így tovább.
#11 p 2009. 06. 6. szombat 11:28
5 ***
#10 Anonymus 2009. 06. 2. kedd 22:30
remélem lesz folytatás :P
#9 Zoltán1977 2009. 06. 2. kedd 21:34
Folyt. köv. lesz? Legyen.:)Cintia16 van kedved ismerkedni esetleg?:)Legyen.:)