A+ A-

Anya és lánya kapcsolat

Én egy 18 éves lány vagyok. Budapest külvárosában lakom a szüleimmel. Nagyon sokat vagyok egyedül otthon, mert anyáék rengeteget dolgoznak. Édesapám építészmérnök. Most Kuala Lumpurban dolgozik ezért már egy éve nem láttam csak telefonon beszélünk. Édesanyám festő így egy kicsit én is, bár a reneszánsz óta nem nagyon merek semmit festészetnek nevezni, úgy értem lehet, h több kapcsolatunk van a kép síkjával, de ami az ügyességet illeti, hát abban elég nagy hiányt szenvedünk. Sokszor hívom át a barátnőimet, mert hatalmas házunk van, és nagyon egyedül érzem benne magam. De amikor nincsenek itt a barátnőim akkor enyém az egész ház és ilyenkor azt csinálok, amit akarok, bár Ramóna a házvezetőnőnk délelőtt szokott takarítani, de vele is alig találkozom olyan nagy ez a ház.
Nyár volt. Mindig sokáig aludtam. Mire felkeltem már sehol senki nem volt csak én az egész házban. Ilyenkor mindig meztelen voltam, jó volt, mert bárhol kényeztethettem magam. Mindig simára borotválom a puncimat.
Szerintem az a lány, aki egy kicsit is igényes az megteszi és így a fiúknak is jobban tetszik. Még csak egyszer voltam fiúval, de nem igazán élveztem és rájöttem h engem a lányok is érdekelnek, talán még jobban. Ramónával elég jóba voltunk sokat beszélgettünk, talán még többet, mint az anyámmal. Nagyon szexi volt, néha csak leültem és néztem, ahogy takarít. Kecses mozgása mindig felizgatott, de neki volt barátja és nem szerette a lányokat. Amikor masztiztam mindig rá gondoltam. Ilyenkor jó volt, hogy egyedül vagyok, szinte nem volt olyan pontja a háznak ahol ne masztiztam volna. A kertben is imádtam csinálni, arra izgultam fel a legjobban, hogyha valaki nézett közbe. Pucéran napoztam mindig és közbe kényeztettem magam. A szomszéd kertjébe jól átlehetett látni. Ott lakott egy fiatalabb házaspár. Zoltán, a szomszéd gyakran volt kint a kertjükbe, füvet vágott, kerítést javított stb. én pedig mindig akkor maszturbáltam úgy mintha észre se vettem volna, pedig néztem, h észre vesz e. Láttam hogy néha oda-oda pillant, de több soha nem volt. Nem hiszem, h meg akart volna dugni. Elég hűséges típus volt, biztos beérte a nézelődéssel. Néha vittem be ebédet anyának a műtermébe. Ő nagyon hálás volt ezért. Nagyon szép nő volt.
Szőke haj, karcsú test, gyönyörű idomok. Már túl volt a negyvenen, de nagyon jól tartotta magát. Sokat foglalkozott az alakjával, már amennyi ideje maradt rá a munka mellett. Az ő édesanyja már akkor meghalt mielőtt én születtem. Gyakran mondogatta hogy ő született újjá bennem, mert nagyon hasonlítottam rá és a fekete hajam is tőle örököltem. Én is elég jól néztem ki mert sok fiú akart velem járni, de engem egyik sem érdekelt igazán, inkább a lányok érdekeltek. Egyszer otthon tv-t néztem este 11 körül egy szál tangában, még melltartó sem volt rajtam. Hallottam h valaki becsukta az ajtót. Anya hazajött! Lehalkítottam a tv-t és úgy tettem mintha aludnék. Anya bejött a nappaliba és látta hogy ott fekszem a kanapén. Éreztem, h ott áll előttem, de a szememet nem mertem kinyitni. Ő megsimogatta az arcomat és adott egy puszit a számra majd gyengéden egy kicsit megdörzsölte a puncimat vörös tangámon keresztül. Kikapcsolta a tv-t, hozott egy takarót és betakart. De ez mi volt? Nem értem! Mér dörzsölte meg a puncim és mér a számra ad puszit?? Egész este nem tudtam aludni ettől és eldöntöttem h holnap nyomozok egy kicsit. Végül mégis sikerült elaludnom egy kis időre. Másnap mikor felkeltem ő már nem volt itthon. Egyből felmente az emeletre a szüleim szobájába és elkezdtem kutatni. Nem tudtam mit keresek, csak valami magyarázatot akartam a tegnap esti dologra. Anya szekrényében találtam is valamit. Egy vörös dobozt amiben fényképek voltak és egy hatalmas vibrátor. Látszik hogy apa sosincs itthon, gondoltam. Megszagoltam a vibrátort és anya illatát éreztem rajta. Elkezdtem simogatni magam és szopni az anyám pinájától illatos vibrátort. Lefeküdtem anya ágyára, levettem a bugyimat és belenyomtam hamvas pinámba. Attól a tudattól hogy tegnap lehet, h az anyám ugyan ezt csinálta itt este, valahogy sokkal izgalmasabb lett. De el is feledkeztem Ramónáról. Ahogy eszembe jutott már ott is állt a szoba ajtajába.
-Szeretnéd nézni? Kérdeztem.
-Miért is ne. Mondta.
Leült elém és nézte, ahogy élvezkedem, majd ő is levetkőzött és elkezdett masztizni. Miután én elélveztem otthagytam egyedül. Ő kicsit később jött ki a szobából. De mi van a fényképekkel, amik még a dobozban voltak? Meg se néztem őket csak egyből rávetettem magam a vibrátorra, ami kicsit csillapította pinám hatalmas étvágyát. Később vissza mentem és hihetetlen dolgokat láttam azokon a képeken. Anya az ő anyjával, aki tényleg fekete hajú volt, mint én és tényleg nagyon hasonlított rám. Szóval a képeken pucéran voltak és csókolóztak meg nyalták egymás pináját. El se hittem, amit láttam. Hihetetlen érzés fogott el és kirázott a hideg, de valahogy nagyon felizgatott a dolog. Hirtelen eszembe jutott h nekünk is ezt kellene csinálnunk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.38 pont (99 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zoltan611230 2018. 04. 16. hétfő 07:52
Ezt fiu írta ???
#10 Andreas6 2017. 12. 1. péntek 06:56
Ha nem törődik a kritikákkal, sosem lesz jobb! Tőlem csak egy apróság: Ez nem SMS, itt illene kiírni a szavakat, nem tart olyan sokáig, HOGY leüss még három billentyűt!
#9 vakon53 2016. 03. 25. péntek 15:00
Netörődjél a fikázókkal írjáltovább.
#8 sarmos 2009. 11. 15. vasárnap 06:39
jo
#7 Kata 2009. 07. 5. vasárnap 01:09
Ilyen, amikor egy fiú ír egy történetet...
#6 Manticore 2009. 06. 29. hétfő 19:54
engem általában nem zavarnak a stilisztikai hibák de ez nagyon tré!
#5 Pontifex 2009. 06. 29. hétfő 16:43
Megérdemlem! Minek olvastam el...?!
#4 borsalino 2009. 06. 29. hétfő 08:03
:((
#3 jancsi 2009. 06. 29. hétfő 07:26
uNALmas
#2 Joe 2009. 06. 29. hétfő 02:13
Ez rém gyenge, úgy családinak, mint lesebinek.
#1 Törté-Net 2009. 06. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?