Szerepjáték 3. rész

Szavazás átlaga: 7.59 pont (27 szavazat)
Megjelenés: 2009. június 10.
Hossz: 12 513 karakter
Elolvasva: 824 alkalommal
Forró, fülledt nyári nap sugara égeti az aszfaltot, ahogy a kis cabrio begurul a kapun. Porfelhő borítja be, ahogy megáll az udvaron. Leáll az építkezés, a munkások elismerően füttyentenek, amikor a kisautó ajtaja kinyílik, és kiszáll belőle a nő. Karcsú vádliját magas talpú szandál zsinórjai fonják körbe, hosszú combja eltűnik a könnyű kis nyári ruha takarásában. Gömbölyded melle felsejlik a ruha alatt, és ahogy behajol az autóba, a kíváncsi férfitekintetek számára nem titok többé, hogy nem visel melltartót. Kiegyenesedik, hosszú, szőke haját hátrasimítja, szabadon omlik a hátára a fényes hajtömeg. Kis csomagot tart a kezében, tekintete most találkozik először az őt mohó szemekkel. Csábos félmosoly suhan át az arcán, apró léptekkel indul el az épülő ház felé, csípője lágy ringatózása a leghűségesebb férfi szívét is megdobogtatja.

Szeme célirányosan kutatja az előtte feltáruló, félig kész házat. A munkavezetőt keresi, a férfit, aki betölti gondolatait, nem tud és nem is akar szabadulni a kényszertől, hogy lássa, hallja, érezze őt. A tervezőasztal mellett talál rá, éppen vízzel hűti magát. Félmeztelen, és a nadrágja rásimul formás fenekére, amikor lehajol, hogy a lavórba öntött vízzel benedvesítse az arcát, haját, mellkasát. Az izmok érzékien feszülnek meg széles hátán, ahogy kifésüli vizes haját az arcából. A víz lecsorog a hátán, és a nő leküzdhetetlen vágyat érez, hogy ujjaival kövesse a vízcseppek útját. A férfi ekkor érzékeli munkásainak dermedt mozdulatlanságát, szétnéz, mielőtt megfordul. Összeszűkül a szeme a látványra, ami fogadja, szívverése boldog gyorsul fel.

A nő elakadó lélegzettel viszonozza a pillantást, szeme igyekszik befogadni az erőtől duzzadó test szépségét, a kisugárzást, ami csak úgy árad a férfiből, a csábítóan feszes ajkak hívogatását, és a sűrű szempillák sorfala mögött szikrázó tekintetben az érzéki ígéretet. Senki sem tud így nézni a nőre, mint ez a férfi. A térde kocsonyássá válik az izgalomtól, a gyomra remegni kezd, öle benedvesedik, mellbimbója megkeményedik a vágytól. Megnyalja kiszáradt száját, a férfi tekintete megvillan a mozdulatra. A nő tétován lép közelebb, a csomagot az asztalra helyezi, étvágygerjesztő szendvicsek lapulnak a doboz alján. Megköszörüli a torkát, mielőtt megszólal és az építkezés stádiumáról érdeklődik. A férfi arcán csúfondáros mosoly suhan át, és a nő zavarba jön, hiszen mindketten tudják, hogy nem az építkezés miatt jött ide.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.59 pont (27 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 2. 12:34
#7
Ellenörzés.
1
a
A57L
2019. május 9. 03:41
#5
Ebben mi volt a jó?
1
deajk2008
2016. szeptember 15. 11:06
#4
nagyon tetszett 8p folytasd...
1
p
papi
2013. szeptember 9. 08:08
#3
Nagyon jó.
1
v-ir-a
2012. szeptember 16. 00:43
#2
izgalmas,magával sodor a szenvedély...nagyon jó...
1
T
Törté-Net
2009. június 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1