A+ A-

Szerepjáték 1. rész

Szerepjáték...
Izgalmas szó...
Lehetőség...
Lehetőség arra, hogy ne Mi legyünk, ne Te és Én, hanem csak egy férfi és egy nő...
A férfi házikabátban üldögél kényelmes karosszékében, és újságot olvas. Egy pillanatra néz csak fel, amikor a szobalány belép a helyiségbe. Finom kis pukedlivel köszönti urát, azután munkához lát. Mozdulatai megszokottak, óvatosan fogja kézbe a törékeny csecsebecséket, finoman törölgeti le őket. Halk nesz kíséri munkáját, a férfi rá-rá néz az újság felett. Szemével gusztálja a lány kecses termetét, incselkedően rövid ruháját, a huncut tincsek kacér lengedezését, melyek kiszabadultak a szigorú kontyból. Félrehajtja a fejét, amikor a lány mélyre hajol a törlőruháért, tökéletes bepillantást engedve dekoltázsába. A férfi finom mosolyt fojt el, hirtelen érdektelenné válik számára az újság. A karosszék támlájára könyököl, úgy nézi a roppant érdekes előadást.
Nehézkessé válik a légzése, mikor a lány helyes kis szoknyája a combja fölé húzódik, ahogy nyújtózkodva próbálja letörölgetni a legfelső polcot. Combfix csipkéje villan ki a szoknya alól, fenekének két félgömbje sejlik fel a szoknya árnyékában.
Szűknek érzi a nadrágját, amikor szemtanúja lesz annak, ahogy a lány egészen mélyre hajol, hogy felvegye a leejtett törlőruhát, feltárva előtte a szoknya által rejtett titkot, miszerint nem visel alsóneműt. Nagyot nyel a kívánatos látványtól, szeretné kezével is feltérképezni a hamvas bőrt, mégsem mozdul. Vár.
A lány azóta szeretné megkapni munkaadóját, amióta itt dolgozik a házban, eddig mégsem tett lépéseket arra vonatkozóan, hogy bekerülhessen a férfi ágyába. Egészen a mai napig. Tökéletes alkalom nyílt arra, hogy pár kellemes órát töltsön el a háziúr karjaiban, nem is hagyja kihasználatlanul a lehetőséget. Tudja, hogy felkeltette a figyelmét, szinte égeti a férfi tekintete. Szíve hevesen dobog, arca kipirul, bőre bizsereg az izgalomtól. Felnéz a férfira, amikor meghallja az újságpapír zörgését. Összeakad a tekintetük, a férfi felemeli a kezét, és ujjával magához inti a lányt, aki lassú léptekkel, járás közben csábítóan ringó testtel közeledik hozzá.
A férfi megragadja a derekát, és lábai közé húzza az engedelmes testet. Kezét a rövid szoknya alá csúsztatja, tenyerébe fogja a gömbölyű feneket. Arcát mellei halmába temeti, nagyot szippant az édes parfüm és a női bőr izgató illat elegyéből. A lány a hajába fúrja ujjait, magához szorítja a fejét, igyekszik a lehető legközelebb húzódni hozzá. A férfi lágy mozdulatokkal kényezteti a kerek popsit a szoknya rejtekében, szájával megérinti a blúz által szabadon hagyott területet, élvezettel ízlelgeti az enyhén sós bőrt. Egyik kezét a lány hátán végigcsúsztatva a tarkójára helyezi, pár mozdulattal kibontja a csatokkal feltűzött kontyot, ujjával lazán szétrázza a fényes tincseket. Felnéz a lányra, lehúzza magához a fejét és megcsókolja. Száját lágyan érinti a lány ajkaihoz, nyelvével becézően kér bebocsátást. Érzi nadrágjában saját gerjedelmét, ahogy a lány viszonozza a csókját. Elmerülnek a csók édességében, mozdulataik egyre szenvedélyesebbé válnak, ahogy megadják magukat a vágy irányításának.
A férfi kezdeményez hamarabb, bontogatni kezdi a lány ruháját. Tevékenységének következtében hamarosan csupán csak egy érzéki csipkével díszített combig érő harisnyában és magas sarkú cipőben áll előtte a szobalány. A férfi pár pillanatig mozdulatlanul csodálja alkalmi partnerének arányosan telt alakját, az átlagosnál nagyobb melleket, a széles csípőt, a karcsú derekat, a szép vonalú lábakat.
Azután néma áhítattal érinti meg az érzékiségtől szinte vibráló lányt. Kezébe fogja a melleit, tenyerén érzi, ahogy a mellbimbó megkeményedik az érintésétől. Finoman összeszorítja a puha halmokat, szájával simítja végig az érzékeny bőrt, nyelvével ingerli a kemény bimbókat. A lány nagyot sóhajt az élvezettől, teste lágyan hullámzik a mellét kényeztető száj szívásaitól, kívánja a férfit, többet akar belőle, még többet.
A férfi végigsimít a lány testén, kezével a vágyott területek felé kalandozik, ujját keresztülhúzza a feszes hasfalon, elmosolyodik, ahogy a lány összerándul a csiklandós érzéstől. Belecsókol a köldökébe, kezeivel a csípőt fonja körbe. Arcával a has puha bőréhez simul, óvatosan mozdítja csak a fejét, hagyja, hogy borostája megkarcolja a selymes bőrt.
Felnéz a lányra, amikor kezét a csípőjéről a lábai közé vezeti, a feszes combok között bűnösen forró és nedves ágyékra lel. Bársony és selyem. Megduzzadva. Vágytól égve. Figyeli a lány arcát, ahogy a keze becsúszik abba a nedves vágatba. Nagyot nyel, amikor látja, hogy kedvese szeme elhomályosul a kéjtől. Ujjai lágy mozgásba kezdenek, a lány hozzáhangolódik, a férfi vállába kapaszkodik, hogy mozgásával segítse elő saját gyönyörét. Sóhajai, finom kis nyögései megszaporodnak, ahogy a férfi ügyes ujjai izgatni kezdik a csiklóját. A férfi középső ujja megtalálja a kéjbarlang bejáratát, és óvatosan beljebb kéredzkedik.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.48 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2016. 09. 15. csütörtök 11:05
nagyon tetszik folytasd...
#5 papi 2013. 09. 9. hétfő 08:09
Nagyon tetszik
#4 v-ir-a 2009. 06. 6. szombat 12:19
huu, nagyon jó! élvezetes.
#3 sztbali 2009. 06. 5. péntek 08:49
Tökéletes leírás.
#2 Pavlov 2009. 06. 5. péntek 00:24
Szép! Nagyon szép!
#1 Törté-Net 2009. 06. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?