A+ A-

Lakótárs

Aznap is a gép előtt szándékoztam tölteni az éjszakámat, hogy a féléves beadandóm a legtökéletesebb legyen, mivel ezen múlott, hogy átvesznek-e államilag finanszírozottra. Így igencsak elborult az agyam, amikor elsötétült előttem a képernyő áramszünet miatt. A rohadt életbe felkiáltással vágtam az asztalra, amikor a szomszéd szobából lakótársnőm hangját hallottam: "Na mi a baj?" kérdezte negédesen. Nem közöltem vele, hogy kb. két órás munkámnak lőttek, csak tovább szitkozódtam. "Kicsit lazítanod kellene" jött az újabb IQ rezegtető mondat a szomszédból.
A lakás totál sötétben volt, az utca is, fikarcnyit sem láttam, de hallottam, hogy a szomszéd szoba ajtaja megcsikordul. Már csak az hiányzik, hogy ez a liba átjöjjön hozzám, gondoltam magamban. Nem volt komoly baj a csajjal, csupán, hogy meglehetősen nehezen vette le, hogy nem akarok tőle semmit. Soha nem mondott nekem semmi konkrétat, de láttam rajta, hogy nem sokat kellene tépnem a szám ahhoz, hogy a karjaimba omoljon. Nem is volt vele egyéb difi, mint, hogy az unokatesómmal járt gimi alatt, és elég csúnyán mentek szét nem sokkal a szóbeli érettségik előtt. Haragudtam rá, mert unokatesómnak igencsak összetörte a szívét, valami két hetes nász miatt. Nem ribancnak tartottam, talán kissé irigyeltem is, mert a szívére hallgatott. De a lényeg, hogy emiatt a tette miatt igencsak orroltam rá. Amikor megtudtam, hogy együtt fogunk lakni szintén nem voltam mámoros a boldogságtól, de mivel az albérlet nagyon olcsó volt, én meg etéren nem pattoghattam elviseltem. A hülye mondatai, az hogy kis törölközővel rohangál a lakásban, nekem meg minden ellenszenvem ellenére meredezik tőle a farkam...
Körülbelül eddig jutottam el gondolataimban, amikor meghallottam, hogy nyílik az ajtóm, majd Via lépteit. Újfent kissé elborult az agyam, hogy mi a fenéért nem hagy már végre békén, amikor mögém lépett és halkan azt dudorásztam a fülembe, hogy "próbálj meg lazítani". Mindenhez volt kedvem, szétverni a gépet, kihajítani az ablakon, felrúgni valamit, mert én hülye vagy fél órája nem mentettem, de lazítani, na ahhoz nem.
Épp tudatára akartam adni, hogy kinek dudorásszon, amikor a kezét a vállamra tette, és óvatosan masszírozni kezdte. Férfiasan bevallom, hogy minden ellenszenvem ellenére baromi jól csinálta, és néhány perc alatt tényleg lenyugtatott. Ezt ő is érezhette, mert hamarosan óvatosan hátrább húzott az asztaltól, és elém lépett. Kezét visszatette vállaimra, majd megpuszilta az arcomat, és a fülembe súgta, hogy még csak most jön a java.
Ösztöneimmel viaskodva el akartam tolni magamtól, ahogy a derekára tettem a kezem, éreztem meztelen forró bőrét. Kicsit feljebb csúsztattam, hogy megbizonyosodjak gyanúmról, melle is pucér volt, sőt egyéb testtájai is. Ettől a felfedezéstől kissé ledermedve próbáltam elcsusszanni tőle, de ő megfogta a kezem, és a bal mellére tette, mikor óvatosan simogatni kezdtem, újabb puszit kaptam tőle, ezúttal egész közel a számhoz. Másik kezemmel megkerestem a jobbmellét, és minden korábbi haragot, féltékenységet félretéve immáron élvezettel játszottam a lazításom elősegítéséhez felkínált testrészekkel.
Eközben Via keze is elkalandozott a vállamról, óvatosan csúszott pólómon egyre lejjebb. Óvatosan alácsúsztatta a kezét a végénél, majd egy hirtelen mozdulattal irányt változtatott, köldökömnél kényesebb pontom felé vette az irányt. Ama pont pedig érzékelve, hogy itt jelenés lesz, emelgetni kezdte a "fejét".
Melleit simogattam végig, míg kigombolta farmerem, és lábaim közé nem telepedett. Akkor a vállára tettem a kezem, megadván magamat a rám váró kéjnek. Via óvatosan elővette már keményedő farkamat, balkezével átkulcsolta a tövét, jobbal pedig le-felszánkázott golyóimon. Olyan óvatossággal tette ezt, mintha hímes tojásokkal játszana. Bal keze pedig felfelé araszolt a makkomhoz. Évek teltek el, mire feljutott hozzá. Közben azon gondolkoztam, hogy mitől csúszik ennyire a keze, be nem nyálazta, mert végig a vállamon tartotta, majd pedig a testem egyéb pontjain, totál meztelen volt, tehát krém sem lehet nála, a magyarázat viszont már nem annyira érdekelt, mert megéreztem ajkát felfelé tekintgető farkamon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 02. 19. szerda 19:14
Jó volt. Hol van a folytatás?
#4 A57L 2013. 12. 15. vasárnap 06:23
Nem rossz.
#3 papi 2013. 04. 27. szombat 08:55
Nem vólt ez rossz
#2 pisti47 2009. 05. 20. szerda 03:54
Rendben van, ennél hosszabb, jobb is lehetne a történet, de azért ez sem volt rossz, pláne az utóbbi hetek termékei után. Viszont 1 pontos szavazatot adni gorombaság, bunkóság. Talán rosszat álmodott az illető, vagy elsült a f. a p. előtt egy méterre.
#1 Törté-Net 2009. 05. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?