A+ A-

Főpróba

Sziasztok!
Egy kis bevezető a történethez: Barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt, vettünk közösen lakást, tervezgetjük a jövőt. Nagyon sokat szoktunk beszélgetni egymással a különböző vágyinkról, kívánságainkról a szexben. Ez a sztori egy beteljesült vágyat fog elétek tárni. Remélem, kellő átérzéssel tudom nektek leírni, hogy érezzétek milyen is volt...
Úgy kezdődött az egész, hogy sokat néztem pornót mielőtt, és miután összeköltöztünk is. Barátnőmet ez nem zavarja, sőt ő is elég sokszor nézi velem együtt. Nekem már régóta motoszkált a fejemben a gondolat hogy ki kellene próbálni a 3-as szexet. Nem feltétlenül a 2 lány egy fiúst, a fordított felállás is izgatott. Barátnőm már egyszer lerendezett 2 fiút, aminek a történetét szerintem hamarosan olvashatjátok majd... Mesélt nekem néhányszor hogy felejthetetlen élmény volt neki, és hogy szívesen újra átélné ezt az érzést.
Volt egy ismerősünk, aki még azelőtt dugta a drágámat mielőtt összejöttünk volna. A srác elég messze költözött és így nem kellett attól tartanom, hogy az én drágámra hajtson. Amúgy egy szimpatikus srác volt. Nem volt semmi kifogásom az ellen, ha beszélgettek vagy e-mailoztak, mert Kriszti mindig mindent elmesélt nekem.
Egyszer jött egy ötlet tőlünk hogy el kellene menni egy swinger buliba, mert ott kiélhetnénk mindketten a vágyainkat. Csakhogy, előtte nem ártana egy főpróba! Na és itt kanyarodnék vissza az előzőleg említett ismerős sráchoz. Felmerült a kérdés, hogy mi lenne, ha vele próbálnánk meg. Kriszti szerint nagyon jó az ágyban, és már ő is régóta ki szeretné próbálni hármasban! Nekem voltak kétségeim, de egy idő után nagyobb volt bennem a vágy, mint a kétely.
Megbeszéltük Krisztivel, hogy valahogy összehozzuk ezt a légyottot! Beszélgettünk a sráccal (a jövőben Tomi), hogy mit szólna hozzá, és nagyon megörült a lehetőségnek. Hogy jobban csigázzuk a gondolatait küldtünk szexi képeket neki Krisztiről. Minden este, amikor összebújtunk, csak erről szolt a beszélgetés, látszott, hogy már mind a ketten nagyon várjuk. Sokszor engedte az én kedvesem, hogy a popsiba is behatoljak, miközben ő a puncijába feldugott egy nagy műfaszt. Máskor meg teletömtem minden lyukat rajta "játékokkal" és én csak nyaltam, meg simogattam a csiklóját, amitől óriásikat tudott élvezni. A legdurvább élmény mégis csak az volt, amikor annyira nedves volt a puncija a simogatástól, hogy szép lassan egyre több ujjamat fel tudtam dugni belé. Mind az 5 eltűnt benne, csak az volt a gond, hogy elég széles az öklöm és ott nem tudott már bemenni. Egy kisebb kéz lazán eltűnt volna benne.
Végre sikerült Tomival összeegyeztetni az időpontot, és megbeszéltük, hogy felmegyünk hozzá Pestre. Volt egy kis lakása ott. Azt ígértük neki, hogy délre érünk kb. oda. Reggel, amikor felébredtünk azon kaptam magam, hogy Kriszti cumizza a faszomat, de nem kis óvatosan, hanem nagyon durván, le mélyen a torkába. Látszott az arcán, hogy nagyon be van izgulva. Mondanom sem kell, hogy nagyon élveztem a dolgot! Nem sokáig bírtam volna az ilyen szopást, ezért megfogtam és hanyatt vágtam, és most én kezdtem el nyalni az ő lucskos pináját. Nem láttam még ennyire felizgulva. Amikor hozzáértem szinte azonnal el is élvezett. Folyton a farkamat akarta megfogni, de én nem engedtem neki. Gondoltam ez még jobban kikészíti a kis drágát. Amikor már szinte teljesen könyörgött, hogy hadd kapja meg akkor egy hírtelen mozdulattal bevágtam neki, amitől akkorát élvezet, hogy még a könnyei is kicsordultak. Nem volt egy hosszú menet, de mind a ketten hatalmasat élveztünk!
Kipihenve a kis akciónkat, nekiálltunk összekészülni a "Pesti kiruccanásra"! Nagyon gondosan még megigazította Kriszti a saját és az én szőrzetemet is. Nagyon aranyos kis szívformát hagyott csak a puncija felett. Nekem teljesen csupasz volt mindenfele. Bepakoltuk a "játékainkat" is, meg elrakta a tőlem kapott cicaruháját is. Ekkor adtam oda neki az én kis ajándékomat: egy fekete fűzőt, hozzá tartozó kis bugyit, ami nyitott volt alul. Kapott még egy szép fekete harisnyát is. Amint odaadtam neki, egyből fel is próbálta, és már le sem akarta vetni, mondván ez jó lesz a kis lenge ruci alá mit fel akart venni.
Végre sikerült elindulnunk. Útközben csak az elkövetkező egy napról beszélgettünk. Kriszti többször is simogatta, ujjazta a punciját. Nagyon meg volt elégedve az új bugyijával, mivel könnyen a kis puncijához tudott férni. Én sem bírtam már magammal, nagyon megőrjített a látvány, ami mellettem volt. Beálltam egy parkolóba az autópályán, elővettem a már teljes pompájában ágaskodó farkamat és ráparancsoltam volna, hogy szopja, de ő eddigre már teljes hosszában bekapta. Nem akartam elélvezni, nehogy lefárasszam a nagy bevetés előtt, úgyhogy még mielőtt telepumpáltam volna a száját kirántottam és nem engedtem, hogy hozzányúljon. Nagyon fel volt izgulva és ki akarta facsarni, de megértette, hogy sokkal jobb lesz, ha nem fárasztjuk le!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.82 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2018. 01. 10. szerda 06:46
Elég gyenge iromány.
#10 vakon53 2016. 03. 25. péntek 16:28
Tetszett
#9 zsuzsika 2014. 12. 2. kedd 07:10
Nem tetszett.
#8 A57L 2013. 11. 12. kedd 05:49
Elég jó.
#7 papi 2013. 09. 10. kedd 05:34
Jó kis írás
#6 genius33 2013. 02. 20. szerda 07:33
Tetszett smile
#5 v-ir-a 2011. 08. 18. csütörtök 22:59
nem kell feltétlenül igaznak lennie egy sztorinak itt....én is küldtem már be fantáziát,igaz nem jelötem be,hogy melyik az smile
#4 Manticore 2009. 03. 24. kedd 17:23
Hát ő... bizonybá ne dícsérd... ez nagyon gagyi!
#3 bizonybá 2009. 03. 24. kedd 08:00
Kicsit gagyi , Te még nem voltál hármasban csak filmet láttál róla.
#2 bizonybá 2009. 03. 24. kedd 07:58
Kicsit gagyi , Te még nem voltál hármasban csak filmet láttál róla.
#1 Törté-Net 2009. 03. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?