A+ A-

Válás

Éjjel két óra lehetett, amikor valaki elkezdet dörömbölni a bejárati ajtón. Épp a számítógép elött ültem és egy férfival chateltem, aki mindenáron megakarta mutatni nekem hogyan veri ki a farkát. Kikapcsoltam a képernyőt, felvettem a trikómat - a melleim nagyon tettszettek "hosszpuskának" és megpróbáltam összeszedni magam. Kivánszorogtam az előszobába. - Mi vagyunk azok, engedj be. - hallottam Pisti bácsi hangját. Kinyitottam az ajtót és beengedtem öket. Valamilyen vállalati buliról jöhetek, mert mindketten részegek voltak, apám alig állt a lábán, kollégája támogatta. Apámat leültettük a díványra én pedig kiszaladtam a konyhába, hogy főzzek neki egy jó erős kávét. Sajnáltam, hogy anyám elment a beteg barátnőjét pátyolgatni, szégyelltem magam, hogy így kell látnom aput, akit gyakori részegsége ellenére is még szerettem, szégyelltem, hogy olyan "barátja" hozza haza, akit anyám röviden csak perverz disznónak szokott nevezni. Mindenki látta, hogy a szüleim házasságával már rég nincs rendben minden, de én túl gyáva voltam és nem akartam tudomást venni a valóságról.
- Már elaludt - szólalt meg mögöttem Pista bácsi. Próbáltam nem tudomást venni róla, apámnál jóval idősebb, legalább 50 éves öregember volt. Fiatalkorában bányában dolgozott (saját állítása szerint) és ha tehette büszkén mutogatta mindenkinek petyhüdt izmait és elszíneződött tetoválásait melyek beborították karjait.
- Tegyél egy kis sót is a kávéba - mondta - attól gyorsabban kijózanodik.
- Persze - válaszoltam. Igyekeztem elhúzódni tőle, de szűk kis konyhákba beszorított a sarokba a tűzhely és a hűtőszekrény közé. Olyan italszag áradt belőle mintha pálinkával mosott volna fogat.
- Milyen rendes kislány vagy - suttogta a fülembe és megfogta a vállamat, majd lassan lejjebb csúsztatta a kezét és elkezdte a combomat simogatni. Annyira meglepődtem, hogy először azt se tudtam köpjek e vagy nyeljek. Visítani akartam, de utolsó pillanatban visszatartott valami - egyrészt féltem, hogy a szomszédok meghallják, másrészt ha megharagszik és elmegy nekem egyedül kell ellátnom, apámat. Így, a lehető legrosszabb lehetőséget választottam: úgy tettem minta semmi sem történne. Ez még jobban felbátorította, átölelt és mig egyik kezével a combjaim közt matatott, a másikkal benyúlt a trikóm alá.
- Kérlek, ne - próbáltam könyörögni, de olyan reszketős, kislányos hangon mondtam, hogy azt is érthette - még. Valami nedves dolog ért a fülemhez,és elkezdett körözni rajta.
- Tudom, hogy tettszik neked. - suttogta.
- Nem igaz - válaszoltam, de alighogy kimondtam éreztem, hogy neki van igaza. Valahonann a gyomrom tájékáról kisugárzó forróság elöntötte a testemet. Az agyam is teljesen kiürült, és csak élveztem...
- Kész a kávé - szólalt meg Pista bácsi és elengedett. Remegtek a lábaim, a kredencnek támaszkodtam, hogy ne essek össze.
- Jól vagy?
- Igen... egy perc és jobban leszek... csak...
- Segítek elkészíteni a kávét csak mutast meg hol tartjátok a sót.
Apám békésen aludt a díványon, felültettük és nagy nehezen megitattuk, valamennyire magához térhetett mert motyogott valamit.
- Hát ezzel nem sokra megyünk. Segíts fektessük le.
Átcipeltük a hálószobába és lefektettük az ágyra. - Így nem hagyhatjuk - szólalt meg újra kollégája - összekoszol mindent. Kimegyek a budira addig te vedd le róla a ruháját.
Miután leráncigáltam az ingét, úgy döntöttem, hogy a nadrágját is leveszem, sikerült kigombolnom a sliccét és már húztam volna is le, de rémülten láttam, hogy apa nem hord alsónadrágot.
- Mi az még nem láttál faszt? - gúnyolódott Pista bácsi. - Azt hittem a korodbéli lányok, már rég elfelejtették mit jelent szűznek lenni.
- 15 vagyok - vörösödtem el, és eddig valóban csak képeken láttam, és legfantasztikusabb álmomba sem gondoltam volna, hogy az apámé lesz az első, amely...
- Csak vicceltem, nem kell már mindjárt bőgni. Gyere igyál egy kicsit az ijedtségre.
- Köszönöm én nem...
- Ez nem is igazi ital - vágott a szavamba - ez csak csokilikőr. Mellém ült az ágyra és felém nyújtotta az üveget. Féltem, nehogy dedósnak tartson és ezért jót húztam belőle. Meglepődve tapasztaltam, hogy igaza volt, alig éreztem az alkoholt, finom édes és nagy jóízű volt.
- Egész jó. - mondtam - fura érzés fogott el, mint amikor álmodik az ember és látja, hogy mindenféle történik vele, de ő igazából ott sincs. Mintha egy filmet néznék egy lányról, aki bugyiban és trikóban ül szülei szobájában, egyik oldalán részeg apja másikon egy idegen, aki combjait simogatja.
- Nagyon szép lány vagy. Biztos sok fiúd van.
- Most éppen nincs. - szégyelltem neki bevallani, hogy a suliban csúfolnak mert nem vagyok elég karcsú, mert ügyetlen és gyáva vagyok, mert anyám nem engedi, hogy normális ruhákat vegyek fel, hogy bulikba járjak, és még folytathatnám.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (106 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Andreas6 2017. 02. 11. szombat 18:31
Ez jó helyesírás??? István, miért nem figyelsz oda, ha olvasol?
#13 vakon53 2016. 02. 20. szombat 09:43
Szóhosemtudok jutni-e íráshoz.
#12 papi 2013. 09. 11. szerda 05:10
Egész jó.
#11 A57L 2013. 08. 31. szombat 03:57
Nagyon jó.
#10 delgadoo 2013. 06. 11. kedd 03:35
fajin kis történet
#9 Bikmakkocska 2013. 01. 10. csütörtök 21:06
Tré.
#8 cervelo 2012. 08. 22. szerda 14:06
Jó.
#7 sipospista 2012. 06. 16. szombat 10:00
nagyon joo!!! a kis akartatos lány..
#6 István 2009. 03. 2. hétfő 08:31
Az írások -gondolok itt a másik két novellára is - fogalmazás és helyesírási szempontból, egész jók.Maguk a történetek nekem "nem jönnek be",de ez egy "más tészta".Ellenben,ha ezek "saját kútfőből" származnak - vagy ne adj Isten "ich román" - akkor bizony nem irigyellek a gyermekkorod miatt!!! Nem bántani akartalak!!!
#5 Sasha 2009. 03. 2. hétfő 08:25
jó a stílusod nagyon. Írj még. Bármi témában
#4 Sasha 2009. 03. 2. hétfő 08:25
jó a stílusod nagyon. Írj még. Bármi témában
#3 gyuri0926 2009. 03. 2. hétfő 07:44
arra az undorítóan izgató érzésre gondoltam, amely egyetlen forrón lüktető puncivá változtatta testemet

Mi ez a feminista szar ?
#2 Csabi 2009. 03. 2. hétfő 01:08
nem rossz, csak hülyén érzem magam ha
50 évesen már nagyon öregnek neveznekk
NA ja , és az izmok ilyenkor még nem petyhüdtek , talán csk egyeseknél.
#1 Törté-Net 2009. 03. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?