A+ A-

Kemény buli

Egyik este házibuliba voltunk hivatalosak. Feleségemmel délután valamin összekaptunk, ezért elég morcosak voltunk estig, nem is tárgyaltunk. Elkészültünk, taxit hívtunk, és elmentünk. Egyik haveromnál volt a buli, nem is igen foglalkoztam vele. kiderült, hogy csajokat nem is hívott, mert legénybúcsú volt, így az én párom volt az egyetlen nő tíz fiúval szemben. Kicsit furán éreztük eleinte magunkat, de megnyugtattak minket, hogy majd tisztességesen viselkedik mindenki. Mivel épp eléggé fasírtban voltunk, így nem is nagyon foglalkoztam vele, elmentem piázni néhány sráccal a konyhába. Eltelt egy kis idő, azt vettem észe, hogy szinte állandóan kint vagyok, a többiek pedig folyamatosan cserélődnek, és mindig mással iszok így teljesen lerészegedtem. Bementem a nappaliba, ahol javában ment a bulizás. A félhomályban lerogytam a sarokba és néztem a többieket. A feleségem a szoba közepén táncolt a fiúk gyűrűjében. Most láttam, hogy milyen szexi ruhában van. Egy fekete topban volt, amiből szinte kibuggyantak a mellei, fekete oldalt fölvágott miniszoknya, csipkés fekete combfix és körömcipő. Eddig nem is vettem észre, hogy mennyire kihívóan öltözött föl, de baromi jól nézett ki. Ekkor 30 éves volt, szülés után lefogyott, gömbölyű popsi, szép kerek mellek, izmos hosszú lábak. A szexben igazi vadmacska, szinte mindent bevállalt. Gondolom a délutáni összeveszés miatt öltözött föl ennyire kihívóan, hogy engem húzzon. Lassú szám következett, szinte vetélkedtek érte. Az egyik fiatal sráccal táncolt, láttam hogy a csípőjét teljesen nekitolja. A fiú a fenekét simogatta a szoknyán keresztül, majd benyúlt a szoknyája alá, majd felemelte azt, és a popsiját masszírozta. Egy fekete tanga volt a kedvesemen a fiú mozdulatait nem nagyon zavarta. A többiek, akik még nem ütötték ki magukat lassan nézőközönségként köréjük gyűltek. Én a félhomályból figyeltem a fejleményeket. Nem zavart, sőt inkább izgatott a helyzet Egy másik srác mögé állt és fölhúzta a blúzát és a melleit vette kezelésbe. Kíváncsi voltam, hogy meddig megy el.
Elkezdte a farmernadrágokon keresztül a férfiasságukat simogatni, és a szembenállóval csókolózni. A mögötte álló a nyakát csókolgatta, majd lehúzta róla a blúzt. Amíg simogatta a cicijeit a másik a szoknyától és a bugyitól szabadította meg. Ott táncolt egy fekete combfixben és egy fekete körömcipőben. A puncija fazonra volt borotválva. Hihetetlenül izgató volt. Közben a többiek is köréjük gyűltek és elkezdték vetkőzni. Pár perc múlva a teljesen részegeken kívül minden fiú meztelen volt, és meredező fasszal körbevették a feleségemet. Elkapta két fickó férfiasságát, elkezdte verni nekik miközben előrehajolt és egy harmadiknak elkezdett szopni. Így teljesen fölkínálta magát hátulról. Gömbölyű popsija és puncija kitárulkozott. Valamelyikük nyalni kezdte, ujjazni a punciját, és a melleit simogatni. Az első orgazmus ekkor tört rá. Utána hátulról nagyon keményen elkezdték felváltva baszni. Csattogott a feneke, nyögött, sikitott de nem kímélték. Közben szopta az eléje kerülő farkakat. Hárman élveztek bele egymás után a puncijába. Az egyik fiú leült egy fotelbe. A feleségem háttal neki odament, majd beleereszkedett a faszába. Így lovagolt szemben a többiekkel. Egyikük, akinek a legnagyobb férfiassága volt elé állt, és a szájába tolta. Ekkorát még nem valószínű, hogy látott, legalább 28cm volt. Csak a makkját kapta be, és kezével simogatta Majd ez a fiú lefeküdt egy kanapéra, és magára húzta szemből a kedvesemet. Ahogy ráült szinte egy pillanat alatt magába fogadta a hatalmas faszt, annyira nedves volt. Mozgott rajta és láttam, hogy nagyon élvezi. Mögéje ált egy másik, neki sem volt sokkal kisebb farka. Elkezdte betolni lassú mozdulatokkal feleségem fenekébe. Csodálkoztam, hogy tűri, mert ezt nem nagyon kedvelte eddig. A sok sperma ami rajta volt síkossá tette, így hamar a popsijába került a fasz. Nagyon keményen baszták elég sokáig, feleségem sikított, nyögött és nagyokat élvezett a szendvicsben. A két fiú szinte egyszerre élvezett egyikük a punciban, másik a popsijában. A hátsó kihúzta és így kifolyt valamennyi sperma. Akik újra harcképesek lettek azok közül ketten még megbaszták a fenekét. Ezek után a kedvesemet bekísérték a fürdőszobába és lefürdették. A hangokból ítélve néhányan még ott is megdugták.
A körömcipőt leszámítva teljesen meztelenül jött vissza. Letérdelt elém, hálásan rámosolygott, majd egy fantasztikus szopással engem is elrendezett. Közben hátulról ismét valaki elkezdte tolni. Reggelig egyébként mindig valaki foglalkoztatta. Az egész lakásban mindenhol aludt valaki. Reggel amikor teljesen magamhoz tértem két srác között aludt úgy, hogy az egyikük farkát a kezében tartotta. Felébredtek ők is pár perc múlva már a srác feküdt a feleségemen és még gyorsan megdugta. Elképzelni sem tudtam, hogy hogyan bírta ezt az egész éjszakát reggelig végigszeretkezni. Lefürdött ismét, felöltözött és elindultunk.
Haza gyalog mentünk, közben megbeszéltük az éjszakát. Kérdezte, hogy ne voltam-e féltékeny. Mondtam, hogy nem gondoltam, hogy ilyen bevállalós, de néha meg lehet engedni magunknak egy kis lazítást. Azt mondta, hogy legalább harmincszor élvezett
Azóta többször is volt ilyen közös orgiánk, de egyszerre ennyi fickóval nem szexelt.
Szavazz Te is!

Átlag: 7.7 pont (216 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 t.555 2018. 01. 11. csütörtök 01:00
Remek történet, 10 pont!
#11 feherkalman1 2016. 12. 8. csütörtök 14:08
Anyukát jól elrendezték, elvégezték a munkát helyetted a barátaid.
#10 A57L 2013. 12. 7. szombat 06:33
Nem rossz.
#9 genius33 2013. 02. 14. csütörtök 07:24
Ejjha nyes buli vaaaaan.
#8 joozsi 2012. 02. 9. csütörtök 03:52
Mi az hogy undefined szavazat?
#7 joozsi 2012. 02. 9. csütörtök 03:51
Miért nem tudok szavazni erre a történetre?
#6 kellenek 2008. 11. 4. kedd 15:31
Kár, hogy nem voltam ott.
#5 dziwka 2008. 11. 2. vasárnap 17:29
orommel olvasom hogy nem csak en turom hogy az imadott felesegem masokkal is elvezkedik
#4 szexi 2008. 11. 2. vasárnap 17:13
Van akinek ennyi jut,másnak meg egy sem......
#3 Nóra 2008. 11. 2. vasárnap 11:12
Olyan mint egy leltár jegyzet...
#2 kata 2008. 10. 31. péntek 23:08
egész jó
#1 Törté-Net 2008. 10. 31. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?