A+ A-

Téboly 2. rész

Csak erős idegzetűeknek!
Róza újra a hátára feküdt, szeméremszőrzetére vezette a vibrátort. Kezdett felizgulni, de még mindig váratott magára a megfelelő bosszú meglelése. Simogatta mellbimbóit, dörzsölgette testét, közben szabadjára engedve fantáziáját egyre csak törte a fejét.
A domboldal egyre élénkebb lett. Általános felhördülés kísérte a jelenetet, amikor a terasz nyugágyán fekvő gyönyörű, meztelen nő a térdeit felhúzva dús szőrzetű puncijának nyílásába tolta szétvetett lábai közt a vibrátort es feneke ringó mozgásba kezdett. Néhány bepárásodott okulláréjú távcső ifjú tulajdonosa feledve minden gátlást, előhalászta keményen merevedő szerszámát és "magad uram, ha szolgad nincsen" - alapon benevezett az alkalomszülte "maszturbajnokságba". Nem is sejtették, hogy mutatványuk frenetikus sikert arat annál a három, majdnem tizenhat éves leányzónál, akik a szomszédos bozót mögött egy szál pólóra vetkőzve önfeledt erotikus játszadozássaI szórakoztattak egymást.
Tinka, miután egyszer kifigyelte, hogy hova es miért tűnnek el időnként a környék srácai, utánuk osont a bozótosba. Megleste, amint az ifjak előkapják különböző méretű farkukat, azután távcsővel a szemükön vadul rángatják rajta a bőrt egészen addig, míg egymás után szépen el nem spriccelnek. Tinkának tetszett a dolog, izgalmasnak találta. A harmadik alkalommal mar ő is levetkőzött rejtekhelyen es együtt élvezett a mit sem sejtő fiukkal.
Később beavatta a titokba két legjobb barátnőjét, Szilvit es Hildát. Ettől kezdve hármasban orgiázgattak: az önkielégitést gyakorló fiuk látványának ingerlő hatása alatt. Nyalta - falta egymást a három barátnő, ahol csak érte, csókolgatták es harapdálták egymást nagy összevisszaságban.
Rózaban lelkesen vibrált a szerkentyű és a nő biztosan haladt a csúcspont felé. Már nagyon közel járt hozzá, amikor belehasított egy gondolat. Egy másodpercre elfelejtett mindent, csak: a "hogy - hogy nem jutott eszembe azonnal?" értetlen kérdőjele lebegett előtte.
- Megvan! - kiáltott fel. A hüvelyében zümmögő műszerről megfeledkezve felugrott a nyugágyról es berohant a nappaliba.
Szokatlan tette zavart okozott a domboldalon serénykedő srácok között. Azok, akik túl közel jutottak az élvezethez, nem törődve az előállott helyzettel szabad folyást, illetve spriccelést engedtek az eseményeknek. Ha másért nem, hát becsületből. Akadtak, akik úgy gondolták, jobb abbahagyni, azzal elcsomagolták büszkeségüket. Úgy tűnt, hogy a mai műsor véget ért. Elindultak hazafele, a halottakon csemegéztek es azt találgatták, vajon mi lehetett az oka a nő gyanús távozásának..
Tinka, Szilvi es Hilda sajnálta csak igazan, hogy ilyen gyorsan befejeződött a fiúk bemutatója. Viszont annyira belemelegedtek már játszadozásaikba, hogy nem akaródzott abbahagyniuk. Őrült hevességgel vetettek bele magukat ismét, kezdve egymás pólóinak lecibálásával. Most, hogy tudtak: teljesen egyedül vannak, meg felszabadultabb, meg vadabb lett a móka. Immár teljesen meztelenül kergetőztek a kicsiny tisztáson. Szilvi hanyatt feküdt a füvön, és szétvetette lábait. Kezei beletúrtak szemérmének selymes szőrzetébe, teste aprórángásokkal válaszolt. Tinka és Hilda egymás mellé térdelve csókolózott. Mellük összeért, jobb kezük a másik hüvelyébe igyekezett behatolni, baljukkal pedig melleiket simogattak.
- Tinka - kiabált Szilvi durcásan - , gyere! Ugye tudod, hogy mennyire imádlak nyalni!
- Jövők! - válaszolt a lány es kibontakozott Hilda öleléséből.
Szétterpesztett lábbal Szilvi fölé térdelt, akit megszédített a nedves, duzzadó ajkak látványa. Tenyerét Tinka gömbölyű fenekére tapasztotta kinyújtotta nyelvét es érzékien végignyalta a lány fenekének vágatát. Ezt a műveletet többször is megismételte. Azután megfogta a csípőt, nyelvét a szeméremajkakhoz igazította és közéjük nyalt. Tinka teste megvonaglott. Előrehajolt, mellei Szilvi hasához feszültek, a lány ujjai combtövébe markoltak. Behajolt a széttárt combok közé és nyelvét is a nedves punciba tolta. Néhány perc múlva a két lány hemperegve - gurulva nyalta, dugta, szopta egymást. Hilda is belépett a játékba. Nehezen, de lefejtette Tinkat Szilvi puncijáról és a sajátjához irányította, ő pedig Szilviét vette célba. Kialakult a gyönyör háromszöge.
Délután lett, mire teljesen kifáradva abbahagyták. Hilda a sortjába bujt, amelyet egy majdnem korcig szaladó hasíték tett bikavaditóvá, majd méregzöld pólóját húzta fel. Szilvi előbb ujjatlan fekete pólóját vette magára, amelyen egy aranyszínű, mosolygó nap díszlett Happy Day felirattal, csak utána melegítője alját és legvégül a sportcipőjét. - Ezekre a kiruccanásokra bölcs előrelátással - a lehető legkevesebb ruhaneműt öltöttek fel. Fehérnemű egyáltalán nem jutott szerephez közöttük. Tinka azonban csak az edzőcipőjébe bújt bele.
- Így akarsz hazamenni? - kérdezte Hilda felcsillanó szemmel a meztelen lányt. - Mert az nagyon érdekes lenne!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.26 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2014. 10. 19. vasárnap 15:26
Nem lett rossz.
#9 listike 2014. 07. 8. kedd 13:10
jÓ.
#8 papi 2013. 08. 11. vasárnap 19:11
Egész jó
#7 Darkness 2009. 04. 20. hétfő 11:14
Kicsit szedett-vedett, de nem rossz. 8 pont lenne. Kérdés, hogy mitôl leszbi? Nagyon hiányzik minimum 1 másik nô, anélkül csak maszti, vagy legfeljebb hetero. Így csak 5 pötty.
#6 sihupapa 2009. 03. 5. csütörtök 17:44
a történet jó.pisti47 meg irigy.
#5 Ati 2009. 03. 3. kedd 20:23
Folytatás????? Mikor lessz.
#4 Stacki 2009. 03. 3. kedd 00:16
Ember, te magyar tanár vagy, vagy erotikus történetet olvasol? Ha tetszik a történet, nem az írást elemzed...
#3 Stacki 2009. 03. 3. kedd 00:10
Ember, te magyar tanár vagy, vagy erotikus történetet olvasol? Ha tetszik a történet, nem az írást elemzed...
#2 pisti47 2009. 02. 24. kedd 04:45
Jópofa a történet, de legközelebb inkább diktáld le valakinek és ő gépelje le, vagy próbáld egy ujjal. Biztosan kevesebb hibát ejtesz, mert ez egy kicsit zavaró.
#1 Törté-Net 2009. 02. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?