A+ A-

Téboly 3. rész

Csak erős idegzetűeknek!
- Igazán kedves, de talán majd máskor! - felelt türelmesen Róza és indulni akart. A férfi azonban elé állt.
- Ne égessen le a haverok előtt, csak. egy italról van szó!
Nem kell tartania semmitől - erősködött.
Róza Yosani felé pillantott. A fiú érdeklődései, ám teljes nyugalommal figyelte az eseményeket és közben a második pohár tejét iszogatta.
- Miért gondolja, hogy tartanék valamitől? - fordult Róza ismét a vörös hajú felé. - Lehet, hogy egyszerűen nincs kedvem a társaságukhoz. Erre nem gondoltak? Arról nem beszélve, hogy nem vagyok egyedül.
- Ugyan már, mindössze egy italról van szó! Azt a pár percet kibírja a kölyök - mondta a férfi Yosani felé biccentve. Yosani a kezében tartott tejespohárral intett vissza.
- Na látja! Érti a srác ... A barátom születésnapját ünnepeljük.
Lehet, hogy ennél szebb ajándékot nem is kap ...
- Ezt talán meg kellene magyaráznia, mert nem hinném, hogy engem szánt masnival átkötött meglepetésnek.
- Ugyan, szó sincs róla! Neki már az is ajándék, ha iszik egyet az egészségére! - nyugtatta meg a férfi.
- Najó, a békesség kedvéért odamegyek ... De csak. egyetlen italra, csak. egy koccintásra! - adta be Róza a derekát, nehogy elfajuljon a dolog.
- Ez nagyszerű! - kiáltott a férfi és karját nyújtotta.
Kitörő örömmel fogadták az ünneplők új vendégüket.
Helyet szorítottak. maguk között Rózának. és kérésére vodkát rendeltek. Kiderült, hogy egyiküknek valóban születésnapja van, a nő gratulált neki egy puszival. Megérkezett a vodka is, így természetesen ittak. az ünnepelt egészségére.
- Mit szólna, ha meghívnánk egy jó kis buliba, mondjuk ma estére? - kérdezte Róza füléhez hajolva a bajuszos férfi.
Róza udvariasan, ám határozottan visszautasította a meghívást és levette combjáról a férfi kezét. Az nem adta fel, tovább győzködte a nőt. Nem járt sikerrel, pedig bedobott mindent, ami csak. elképzelhető. Egészen szorosan a nő mellé húzódott. A másik két férfi is kitett magáért, Róza azonban nem engedett.
- Köszönöm a meghívást uraim, de tovább nem maradhatok!
- mondta és felállt az asztaltól. - További jó mulatást! Viszlát!
- folytatta és indult volna vissza Yosanihoz. A három
fiatalember azonban nem így képzelte a folytatást.
- Ne tedd ezt velünk, szépségem! Itt hagynál egy ilyen nagyszerű társaságot? - kiáltott fel a vöröshajú. Elkapta Róza kezét és meglehetősen durván visszarántotta a székre. - Halljátok ezt? - fordult csodálkozó képpel társaihoz -, nem tetszünk neki! El akar menni, itt akar hagyni bennünket! Mit gondoltok hagyhatjuk ezt? - folytatta és közben Róza mezítelen hátát si-mogatta.
- Nem gondolta komolyan, biztos csak. viccel - harsogta az ünnepelt. Egy gyors mozdulattal áthajolt az asztalon és mind a két kezével megmarkolta Róza melleit. - Óóóhh! Mennyei!
Róza szabadulni igyekezett az őt fogdosó kezek közül, hangosan ellenkezett, de ez sem vezetett eredményre. A melleit markolászó kéz rántott egyet ruhája felső részén, elszakította a nyakpántot, szabaddá téve így a nő feszes domborulatait. Ugyanabban a pillanatban egy másik kéz a puncijába markolt. Ez az egész olyan rövid idő alatt zajlott le, hogy szinte nem is tudta követni az eseményeket. A meztelen felsőtestét, szemérmét, fenekét fogdosó kezek azonban hamar cselekvésre késztették, a melleit markolászó, vigyorgó férfi arcát és orrát hatalmas, nőktől egészen szokatlan erejű ökölcsapás érte. Nesze, te bunkó! - kiáltott hozzá.
- És a te pöcsöd mennyit bír, kisfiú? - kérdezte Róza a vöröshajút és teljes erejéből beleűtött annak legérzékenyebb pontjába.
A férfi ordítva kapta kezét ikszbe ránduló lábai tövéhez. A büfé gyér számú vendégserege érdeklődéssel vette tudomásul, hogy a helyiségben kora délután is topless-show kezdődik.
Y osani már akkor felállt az asztalától, amikor Róza nyilvánvalóan távozni készült a társaságtól. Éppen a pultnál rendezte számlájukat, amikor Róza jól elhelyezett jobbegyenese elszabadította a indulatokat.
- Azt hiszem az lesz a legjobb, ha hívom a zsarukat! - mondta a felszolgálónő Yosaninak. - Ezek a végén még a szemünk: láttára megerőszakolják azt a nőt. Pedig direkt szóltam neki, hogy vigyázzon, mert kinézték maguknak.! Nem hallgatott rám, tessék, még a berendezést is összetörhetik!
- Várjon egy percet azzal a telefonnal, azt hiszem nem lesz rá szükség! - kérte Yosani a pincérnőt.
A sarokasztalnál folytatódott az inzultus. Róza a sarokba szorítva nézett szembe ellenfeleivel. A vöröshajú még mindig nem vált harcképessé.
- Tudod mi követezik most, te kis szajha, te ribanc?
Széttépem a lukad! Agyonütlek! - üvöltötte feldagadt orral az ünnepelt.
- Ehhez nekem is lesz egy-két szavam! - mondta Róza hidegen.
- Meg azt hiszem, hogy nekem is! Ezt az éppen oda érkező Yosani mondta. - Uraim, a műsor véget ért!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.18 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 10. 19. vasárnap 15:27
Jó lett a vége is.
#5 listike 2014. 07. 8. kedd 13:42
A franba! Ennek is hiányzik a vége.
#4 papi 2013. 08. 11. vasárnap 19:12
Nagyon jó, folytasd
#3 v-ir-a 2013. 07. 20. szombat 22:10
már eltelt 3 is smile
és kiváncsi lennék, h megitatja-e a férjet a felelség nyes
#2 Ati 2010. 07. 11. vasárnap 02:19
Remélem nem 1 év mulva lesz folytatva.
#1 Törté-Net 2010. 07. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?