A+ A-

Velencei kaland

Volt egy fiúm, pár évvel fiatalabb volt nálam, én harminc, ő 25 éves volt és eléggé bomlottunk egymásért. Elsősorban testi vonzódás volt és nem szerelem, de nagyon jól éreztük magunkat együtt mindenféleképpen, mivel a szerelem gyötrődése nem rontotta meg a felhőtlen együttlétünket.
Én is imádtam őt, ő is engem, ha egymáshoz értünk leugrott a bugyi rólunk, de jókat tudtunk beszélgetni, jól tudtunk együtt szórakozni, szóval egy igazi klassz laza kapcsolat volt.
Egyszer egy szombati nap leugrottunk a Velencei tóhoz lubickolni egy kicsit. Úgy volt hogy nagyobb társaság verődik össze, de csak egy másik srác érkezett meg, a többiek valamiért más programot szerveztek maguknak.
Lubickoltunk, napoztunk, kártyáztunk egész nap, majd egy kellemes kis kerthelyiségben koronáztuk meg a napot.
Egyre emelkedettebb lett a hangulat, valahogy nem igazán volt kedvünk hazamenni a poros, fülledt városba, ezért kitaláltuk, hogy ha sikerül most így este valamilyen szálláslehetőséget találnunk, akkor maradunk még egy napot.
Meg is kérdeztük a helyiség tulajdonosát, hogy tud-e ebben segíteni nekünk, a véletlen úgy hozta, hogy neki volt egy kiadó kis háza, ahonnan éppen most költöztek ki, tehát szabad a pálya, maradunk.
Vettünk még egy pár üveg itókát, nassolnivalót, majd beköltöztettük minimális motyónkat a házba, tusolás majd kiköltöztünk a teraszra az italainkkal és folytattuk az estét a kellemes, lehűlt éjszakában.
Mi ketten egy hintaágyban ültünk, Tamás velünk szemben egy nyugágyban, és a társalgás - ahogy az lenni szokott - egyre inkább a szerelem, szex témája körül kezdett el forogni. Egyre intimebb részeket osztottunk meg egymással az életünkből, miközben kortyolgattuk az italainkat, és a nyári éjszakában kellemes tusfürdő és parfűmillat keveredett a közeli tó, és a virágok illatával.
Egyszer csak érzem, hogy a combomhoz - véletlenül - egyre többször érnek hozzá, valahogy mindig úgy alakul, hogy valamelyik fiú keze végigsimítja a combomat, derakamat, úgy mozdul, hogy kikerülhetetlen legyen az egymáshoz érés.
Nem volt ellenemre a dolog, elég nehezen is kapcsoltam a pezsgő hatására, meg jól is esett, izgalmas volt. A másik srác is gyönyörű volt szép idomokkal, hibátlan barna bőrrel, szóval ő is egy nagyon helyes, jóvágésú srác volt.
Mivel nem reagáltam negatívan az eseményre, a kezek egyre többször értek hozzám, és egyre jobban kezdtek közelíteni forróbb tájak felé.
Hát bevallom nőiesen, tetszett nekem is a játék! Még mindig úgy csinált mindenki, mintha ez az egész véletlen lenne, de hát tudjuk, véletlenek ilyen esetben nincsenek.
Kezdett nagyon forró lenni a hangulat, egy kéz a derekamon, a másik már a combom tövében a bugyim szélénél simogatott, én titkon megpróbáltam olyan testhelyzetet felvenni, amivel kevésbé akadályoztam a történteket. A lábam diszkréten és "véletlenül" kicsit széjjelebb tettem, picit előrébb csúsztam, lábam felraktam Tamás székének az ülésére, lábaim közé vettem az ő lábait és véletlenül én is mindig hozzáértem a lábammal a combjához minden mozdulatomnál.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.41 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 03. 25. péntek 22:09
Netörődjél a fikázókkal.
#6 Kerpeten 2013. 08. 23. péntek 22:27
Gyenge és rövid :(
#5 gyuri0926 2013. 03. 1. péntek 07:45
És hol a szex leírása ?
#4 Rinaldo 2013. 03. 1. péntek 07:01
Gyengécske.
#3 genius33 2013. 03. 1. péntek 06:57
Hát csatlakozom macsekhoz.
#2 macsek2 2013. 03. 1. péntek 00:26
jó felvezetés gyenge befejezés
#1 Törté-Net 2008. 10. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?