A+ A-

Történet - A barátnőm húgával

Az én történetem már sok éve kezdődött. A barátnőm akkor 18 éves volt, a húga 11, de már közel járt a 12 - höz. Nemigen ismertem a kislányt - ekkor még nagyonis annak tekintettem - a köszönésen kívül jóformán egy szót sem váltottunk, de tudtam róla, hogy nem buta, a barátnőm néha elmesélte a humoros beszólásait. A jelenlétemben - lévén felnőtt, aki ráadásul a nővérével jár, az meg olyan... felnőttesen izé - mindig nagyon félénk volt.
Már csak hetekre voltunk a tizenkettedik születésnapjától, épp náluk voltam, a barátnőm szobájában a kanapén üldögéltem (amikor náluk voltam, mindig a kanapén aludtam... És természetesen ő is velem) amikor a barátnőm, aki láthatóan borzasztóan zavarban volt, odajött hozzám. Leült a kanapéra mellém.
- Öööö... - kezdte, és úgy viselkedett mintha valami hatalmas problémája lett volna - Hát, azt akarom mondani, hogy képzeld el, hogy hát... - olyan piros volt, hogy kezdtem megijedni. Ez terhes. Tuti. Nem hatott a tabletta, vagy elfelejtette bevenni, vagy ki tudja...
- Igen? - mondtam, próbálva sztoikus nyugalmat erőltetni magamra. Nem kifejezetten sikerült. (Ki akar 19 évesen az egyetem kapujában apa lenni? Én nem akartam, az tuti.)
- Hát azahelyzethooogy... - De megint elakadt a szava. Azóta nem láttam Bernit ennyire zavarban mióta szerelmet vallottam neki (Egy nappal azután, hogy összejöttünk. Akkor ugyanis egy szót sem tudtam szólni, de ez egy másik történet)
- Khmmm... - mondtam bátorítólag.
- Szóval Rékaaztakarjahogyavassambeés... - itt elakadt a szava és a karfába temette az arcát. Milyen szerencse, hogy párnázva van a karfa, gondoltam. Aztán lassan próbáltam dekódolni amit mondott. Szóval nem gyerek, az tuti. Ezenkívül a Rékával kapcsolatos, aki a húga.
- Öhm. - kezdtem - Jól értem, hogy Réka kért tőled valamit és ettől TE jöttél zavarba?
- Jól. - mondta a karfa.
Nem bírtam tovább és átöleltem. Félrehajtottam a szőkésbarna haját és a nyakába pusziltam.
- Hé, ez nemér! - mondta, de a fejét még mindig nem emelte fel, hátha nem látom, mennyire vörös.
- Nem bújnál ki onnan? Kis híján felnőtt nő vagy, ennél azért picit értelmesebben is viselkedhetnél, nem?
- Nem. - mondta, de felemelte a fejét és a karfa helyett a vállamhoz bújt. Átöleltem.
- Na, de komolyan, mi a baj? - a haját simogattam, hogy bátorítsam.
- Jihh... - kezdte, de erőt vett magán. - Szóval, Réka ugye most lesz tizenkettő. És azt kérte tőlem, hogy hát avassam be a felnőttek dolgába. Tudod, melyikbe...
- De hát ez teljesen természetes. - mondtam könnyedén, elvégre nem az én húgomról volt szó - Sőt, tizenkétévesen nincsen egy kicsit ez megkésve?
- De hát még kislány!!! Én dajkáltam, én etettem cumisüvegből, meg minden...
- De már tizenkét éves lesz. Az már majdnem nagylány. Mások ebben a korban már szülnek is...
- Hhhhheeeehhh - ilyen hangot sose hallottam tőle azelőtt. Úgy nézett rám, mint a pápa nézett volna ha elkezdek Isten nemlétéről értekezni.
- Jól van na, csak vicceltem.
- Ez nem vicces, ez egy cseppet sem vicces. Ha ez megtörténik vele, akkor már majdnem megrontódik, és és és... szóval az rossz. - döbbenten néztem a barátnőmre, aki saját bevallása szerint 13 évesen csókolózott először és 14 évesen már össze is feküdt az akkori fiújával.
- Ezt ugye most nem mondtad komolyan? Megrontódik? Rossz? Mintha nem is te lennél... Eddig sosem hallottam tőled ilyeneket, sőt... Eddig sosem mondtad, hogy ez rossz lenne - végigsimítottam a mellein a pólón keresztül. Összeszűkült a szeme, és már a méregtől kezdett kipirosodni.
- A kishúgomról van szó! - jóformán kiabált. Hálát adtam az égnek, hogy rajtunk kívül senki sincs a közelben.
Kezdtem érteni a problémát. Magamban, korábban már elneveztem ezt anyai agyhalál szindrómának. Olyan eseteket soroltam ide, amikben az anyuka kedvesen, megengedően viselkedett vagy vélekedett, kivéve, ha a saját gyermekéről volt szó. (kedvenc saját példám egy filmnézés közben került elő: "Én megértem a melegeket, és teljesen elfogadom őket. Végülis nekik is joguk van a boldogsághoz" mondta anyám. Mire én: "És mit szólnál hozzá, hogyha rólam kiderülne, hogy meleg vagyok?" "Letörném a derekadat" jött a válasz gondolkodás nélkül) Most ugyanezt láttam elhatalmasodnia barátnőmön.
Taktikát váltottam, és elmondtam neki, hogy egy kedves és finom felvilágosító beszélgetés (mint megtudtam, a kislány az alapokon már túlvan, a méhecskékkel meg a virágokkal már nem kell törődni, konkrétabb dolgokra kíváncsi, és azt tényleg nehéz finoman elmesélni) csak használhat neki a későbbiekben. Nem tömik tele az osztálytársak a fejét hülyeségekkel, nem játszadozhatnak vele a fiúk, rávéve olyan dolgokra, amiket nem akarna ha tudná mik azok, satöbbi, satöbbi. Láttam, hogy ez már hatott.
Magamban meg arra gondoltam, hogy remélem, megéri ez a kis csitri a védelmemet, nem kevés energiámba került megnyugtatni Bernit. Akkor még nem tudtam, hogy nagyon is megérte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.03 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 sztbali 2015. 12. 25. péntek 12:34
Nagyon élvezetes; rég olvastam már ilyen jót.
#16 Szende István 2015. 12. 17. csütörtök 16:11
Az utolsó mondatok feleslegesek - elrontják a hangulatot, kár. Ezért 9
#15 vakon53 2015. 12. 17. csütörtök 01:26
Szeríntünnk a feleségemmmel nagyonszép történet.

10 P
#14 A57L 2014. 10. 22. szerda 06:36
Nem rossz írás.
#13 listike 2014. 02. 28. péntek 07:19
Eléggé közepes.
#12 giotin 2008. 09. 23. kedd 23:55
az eleje túl részletes ami talán még nem is lenne baj ha a végét nem kapkodod el ennyire
#11 infravoros 2008. 07. 11. péntek 13:24
jó.
#10 Zeek 2008. 06. 27. péntek 14:13
Itt most magasan a legjobb! Sajnálom, hogy a végén a lényeget kicsit elkapkodtad. Ettől függetlenül 10. Keep them coming!
#9 csörgöscsoki 2008. 06. 24. kedd 04:17
hmm enyhe oltást érzek de nem nagyon értem miért jeleztem nekem nemtetszik... bár ugye lehet bennem van a hiba mert nem olvastam végig... de sztem semmi bunkót nem irtam... nah mindegy :D szép napot :) nem bedugta kihuzta :P :D
#8 T 2008. 06. 23. hétfő 20:05
Pedig pont a sok körítéstől jó! Kerek történet! Akinek a "bedugtam-kihúztam *10 és király vagyok" tetszik, az elég, ha megnézi a karakterek számát, és már el sem kell kezdenie, ha 500 felett van!
#7 Kata 2008. 06. 23. hétfő 14:32
Szép kis történet, bár olykor tényleg, sok a körítés...
Gratula!
#6 TG 2008. 06. 23. hétfő 12:28
csörgöscsoki: Ízlések és pofonok :)
A többieknek köszi. :)
Alkalmasint lehet, hogy írok még, egyelőre nemigen van ötletem, majd meglátjuk.
#5 Atti1234 2008. 06. 23. hétfő 08:19
COOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!
Nagyon jó történet, lehet így is írni!
10p. Gratula!
(Nem írnál még pár ilyet?)
#4 csörgöscsoki 2008. 06. 23. hétfő 04:31
nekem nagyon nem tetszik végéig el se jutottam alkoholos cigizös dolognál feladtam kész alszok :D
#3 Nouvless 2008. 06. 23. hétfő 04:21
Remek történet már negyedszerre olvasom,és még mindig tetszik. 10 pont, gratula!
#2 Angeleye 2008. 06. 23. hétfő 01:12
Remek stílus, kellemes történet, izgatóan erotikus. A végső zárójeles megjegyzés nem is szükséges.
#1 Törté-Net 2008. 06. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?