A+ A-

Egy jó tanár 2. rész

Fordítás
Forrás : Literotica, A good teacher
Egy ölelés és egy édes, jó éjszakát csók után mindketten visszavonultunk a saját hálószobánkba. Elaludtam, abban a pillanatban ahogyan a fejem a párnámra tettem. Az utolsó éjszaka emléke kavargott a fejemben. Tényleg megtörtént az? Vagy csak egy álom volt ? Anyám tényleg szopta a faszomat ? Ő valóban azt akarta tőlem, hogy lőjem a spermámat minden résébe ? Megnézhettem, ahogyan a vibrátorral magbaszta magát ?
Ezek a gondolatok filmként leperegtek a szemeim előtt és azonnali reakciója a faszomon jelentkezett. Lerúgtam a lepedőmet magamról és megmarkoltam a farkamat miközben peregtek a képek szemem elött. Láttam őt hogy ült a merev faszomon és megengedtem neki, hogy a pinájá nedvesítse be ezen mozogva. Láttam a farkamat, ahogy centiről centire tűnt el a hüvelyjében. Éreztem annak a melegét és a csúszós nedvességét miközben nyelte magába a veszőmet és láttam a kemény cicijeit rezegni, ahogy elkezdett elélvezni a veszőmön. Mama én izgatott vagyok mint te, ahogyan érzem a pinád szorítását a faszomon. Félig fennhangon mondtam ki ezt álmomban.
Azután újra mély álomba merültem, majd valamikor ébresztgedésre tértem magamhozl, még mindig nagyon álmos voltam,de nagyon jóérzés volt a nedves ajkaké, amelyeket számon éreztem. Egy nyelv végig nyalta az ajkam körvonalát. Ahogy kinyitottam azt, a forró nyelv behatolt a szájamba. Ez már felébresztett, ahogyan az anyám továbbra is mozgatta a nyelvét. Hagytam hogy a nyelvem, találkozzon az ővével és találkoztak. Ez érzés, mintha villám csapott volna a testembe végig futott rajtam és felállította a farkamat.Anyám a fejem alá tette a karját és magához szorított. A nyelveink, amik most már lázasan összefonodtak, repítettek a vágyak felé mindkettönket. Az anyám keze, becsúszik a lepedő alá és körülveszi a markával merev rudamat, közben elenged egy kéjes sóhajt.
Abbahagyta csókolodzást. "Hogy van az én babám ma reggel? Jól aludtál?
"Igen" válaszoltam.
"Minden és mindened nedves ott lent. Éjszakai magömlése volt az én babámnak?"
"Én magamnak csináltam mégegyszer " mondtam szem lesütve.
Rám mosolygott, persze tudja, hogy utána mégegyszer végigéltem a szeretkezésünket.
"Hoztam neked egy csésze kávét és itt az idő, hogy felkelj, különben el fogsz késni az iskolából."
"Nem akarok ma menni. Ettől a merev rudamtól nem leszek képes összpontosítani. Mindig, a szexre, csak a szexre fogok gondolni. Ha Te igazságos vagy nem adhatsz olyan nyelvescsókot, amilyet kaptam tőled, egy ilyen izgató csók után csak úgy nem sétálhat el az ember."
Felizgatott baszni akartam vele újra. Egy semi átlátszó hálóing volt rajta és a fénnyel háttal állt za balaknak.Láttam, hogy nem viselt semmit alatta. A cicijei, mellbimbói és kopasz szemérem dombja világosan látható volt. Neki jó alakja volt. Megérintetettem a karját és megszólaltam :
"Mama, nem fogok ma iskolába menni; nem vagyok képes rá ! "
"Babám neked a jövődre kell gondolnod. Nekünk még sok időnk van, amit együtt tudunk eltölteni."
Azzal lehajolt felhajtotta a lepedőmet és ezzel felfedte a merev farkamat. A szemei, az álló rudamra koncentráltak,és hamiskásan mosolyogtak.
"Idd most a kávédat !"
Ahogy jövendöltem, az iskola ma csupán időpocsékolás volt. Minden percben, kevés kivétellel, a gondolataim tegnap éjszaka eseményeit idézték fel újra és újra.Kétszer kivertem a faszom a nap folyamán, ami csak némileg csökkenetette, idöszakosan a merevedésemet. Olvastam valahol, hogy vannak hímek akiknek állandó kemény. Szar lehet, remélem, hogy nem én nem járok úgy.
Amikor hazaértem, egy jegyzetet találtam az asztalon, amiben a mama azt írta nekem, hogy csak későn ér haza, de van ennivaló a hűtőszekrényben, amit könnyű megmelegíteni a mikrohullámsütőben. Reméltem, hogy szokásos időben haza fog, hogy együtt tudjuk TVt - t nézni és ülhetünk egymás mellett és közben cirógathatom őt. Álltam a zuhany alatt és élveztem a hűs vizet, ami zuhogott rám, eléggé meleg nap volt ma. Amikor megtöröltem magamat lent, észrevettem, hogy nekem sok fanszőröm van. Szerettem azt amilyen a mamáé az övé teljesen kopasz és ez sokkal szexibbé tette a punciját, lehetőa tette, hogy láthassam a vulvája ajkait. Amikor ő szívta a farkamat, a fanszörzetem befedte a száját, pláne amikor a torkáig leengedte azt. A fickók is kopaszok lehetnek ott lent? Nem láttam semmit és nem hallottam erről. Azt gondoltam, hogy ez jobb volna a mamának,amikor ő a szájával elégít ki engem, ezért az enyém is ha kopasz lenne kedvelné azt.
Előettem egy ollót és elkezdtem levágni a szőrömet. Ez tényleg izgalmas volt. A farkam kemény lett, ahogy csináltam ezt a nyírást. Most megnéztem a tükörben és úgy tünt, hogy a farkam még nagyobb lett, végül is sokat elrejtettek azok bokrok belöle a megkopasztás előtt. Megnéztem a merev, kopasz farkam a tükörben, jól nézett ki, eléggé méretes volt, legalább is annak tünt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (118 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 A57L
2015. 07. 12. vasárnap 04:40
Gyenge lett. Válaszolok rá!
#12 zsuzsika
2013. 11. 20. szerda 08:37
Az első rész után kíváncsiságból elolvastam.Nem csalódtam,ugyanolyan s.ar. Válaszolok rá!
#11 tiborg
2011. 02. 27. vasárnap 04:13
Ez a gepforditas meg atolvasva sincsen,nincs helyes szofuzes,helyesiras, magyarossag. Atirva nogyon jo lenne, minthogy az eredeti angol sztori kituno!!! Válaszolok rá!
#10 Craig
2009. 07. 14. kedd 01:57
Haj BABÁM! Ez gáz! Válaszolok rá!
#9 sihupapa
2008. 11. 14. péntek 01:20
gagyicska Válaszolok rá!
#8 Tutu
2008. 03. 17. hétfő 18:49
ember, a SZEX szó magyarul SZ E X !!! nem sex!!! Válaszolok rá!
#7 Craig
2008. 02. 1. péntek 00:58
Ááááh, de a helyesírás... az maradt a régi.

Azért mert dolgoztál vele, kapsz 1. pontot. Válaszolok rá!
#6 Craig
2008. 02. 1. péntek 00:54
Áááh, legalább a fordítási hibák nagyrészét javította.
A múltkori 1.részben még ennyit sem javított. Fejlődik.
Hajrá Válaszolok rá!
#5 Ali
2008. 01. 29. kedd 14:53
Jó ez gyerekek.Várom a folytatást. Válaszolok rá!
#4 gaga81
2008. 01. 28. hétfő 13:18
Ez csak egy kitalált történet.A kis srác lehet hogy látta a mamit mesztelen vagy a kulcs lukon kukucskált és a gyerekszobába meg jól kiverte a pöcsét egy porno film nézése közben.Különben fantázia dus az egész mese. Válaszolok rá!
#3 joe
2008. 01. 28. hétfő 09:49
Esküszöm a fogalmazás típusáról nekem a biblia, vagy a da vinci kód-ban elhangzott ősi idézetek jutottak eszembe.... hihetetlen szar az egész, borzalom, hogy ilyenek is felkerülnek. Bá biztos van akinek ez tetszik, kétlem hogy sokan lennének azok... pfff Válaszolok rá!
#2 sonder67
2008. 01. 28. hétfő 08:16
Nem is tudom....fejma párnámra tettem egyből elaludt, aztán magához nyúl? és alva gondolkodik? kicsit zavaros az egész... Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2008. 01. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!