A+ A-

Egy jó tanár 1. rész

Fordítás
Forrás: Literotica
18 éves lettem és a szex állandóan foglakoztat már zsenge gyerekkorom óta. Az egyetlen módja a megkönnyebbülésnek ha egy nap alatt legalább 2 - szer vagy 3 - szormaszturbálok. Nekem volt néhány női fotókat tartalmazó magazinom és elképzeltem azt, milyen volna ezekkel a lányokkal sexelni, hogy csúsztatnám be a farkamat azoknak a nőknek a pinájába. Amikor nem voltak kéznél azok a magazinjaim, elképzeltem arról nőről, akit éppen láttam, akinek volt dekoltázsa, vagy nagyon rövid miniszoknyája, stb.
Egy ilyen alkalommal, az anyám képe jelent meg képzeletemben. Egy alkalommal, miután fürdött, végigment a társalgón melltartóban és bugyiban, hogy felkapjon valamit magára egy másik szobában. Neki még mindig igazán jó teste volt és méretes cicijei vannak. Elképzeltem őt hogy épp olyan borotvált pinája van, mint a lányoknak magazinjaimban és elképzeltem, hogy látom a méretes cicijeit melltartó nélkül. Úgyhogy amint távozott, bementem a fürdőszobába és kivertem magamnak. Belelőttem a spermámat a fürdőkádba.
Azt kívántam, hogy láthassam őt, ahogyan fürdik. Lehetséges volt benézni az ablakon, amelyen átlászó függöny volt és láthatnám a fürdőkádat és a fürdözőt is a nagy tükörben visszatükröződve. Baj az volt, hogy mindig délután vette a fürdőjét, amikor az ott levő állványra felmászni és leselkedni túl kockázatos volt az ablakon keresztül.
Egy napon később jött haza szokásosnál. Azt mondta nekem, hogy hosszú óráig főnöke kérdezte őt. Felvett egy könyvet és ment fürödni. Ez az, amire vártam. Hallottam a vizet, ahogy folyatta és öt percig vártam. A farkam már kemény lett attól, ahogy azt gondoltam, hogy lehet, végre sikerül meztelenül meglátnom őt a fürdőkádban. Az adrenalin felgyorsította a szívverésem amint megközelítettem az ablakot. Ha a függöny a helyes pozícióban volna, sikerülne meglátnom őt a kádban. Minden egyes lépéssel nött az izgalmam. A farkam majdnem szétrepesztette a sortomat.
Igen, a szerencse velem volt. A függöny a helyes pozícióban volt és azután megláttam őt is. Pontosan ahogyan elképzeltem. Gyönyörű hatalmas, kemény cicik, a pinája csupasz, épp úgy mint a lapban a lányoknak a fotósorozatban.Nem volt sok viz a kádban és a pinája világosan látható volt. Elövettem kemény faszom és elkezdtem maszturbálni az anyám látványán. Azután láttam őt, ahogy a kezét a pinájára tette és elkezdte lassan dörzsölni azt. A keze, finoman mozogott, fent és lent a hasítékán. Baszás, látom az anyámat, ahogy maszturbál. Nem emlékszem rá, hogy a farkam valaha is lett volna olyan kemény. Leejtette a könyvet és azzal a kezével elkezdte simogatni a cicijeit. Szinte éreztem a megverevedő, kemény mellbimbóit. A másik kezével dörzsölte magát a csiklóját, és két ujjal a hüvelyébe hatolt és ki - be mozgatta. Nem tétováztam tovább és vettem a bátorságot, hogy kilőjön a spermám nagy ívben, miközben néhány méterre innen leszállt a földre. Azt hittem, hogy fröcskölésem soha nem fog megállni, fröcskölés volt fröcskölés után, amig a golyóim teljesen kiürültek.
Még mindig néztem, ahogy az anyám maszturbál és nekem még mindig ott volt a faszom a kezemben. Nem annyíra keményen mint néhány perccel ezelőtt, de még mindig merev volt. Újra elkezdtem simogatni azt és éreztem, hogy közben megint kemény lettem. Baszás, ez akkor az én valaha elképzelt legvadabb fantáziámon is túl tett. anyának a szemei zárva voltak, ahogy állandóan dörzsölte a pináját. A fejével előre hajolt és felemelte az egyik cicijét a szájához és láttam őt, ahogyan nyalja és szívja a nagy, kemény mellbimbóját. Oh mamát szeretném megbaszni,reméltem megengedi, hogy megtegye azt. A nagyfiúd cirógatni akarja a cicijeidet és szopná a mellbimbóidat, játszani akar a pináddal. Majdnem hangosan kimondtam ezt a vágyamat kint. Láttam őt, ahogy ívbe hajlítja a testét és dörzsölte a csiklóját most még gyorsabban. A szája nyitva volt, mintha mondaná Ahhhh és Ooooo. Az a látvány elég volt hogy a következő néhány héten keresztül a faszverést erre gondolva csináljam, addig amíg nem jött a gecim. Nem vertem ki a képet a fejemből és a faszom minden alkalommal kemény lett erre gondoltomra. Azután egy délután legyőzött engem a kiváncsiságom. Gondoltam ott egye a fene; szomszédok, ha meglátnak engem,az sem érdekel. A mama már már egy ideje bent volt ott és az a gondolatom, hogy ott ő játszik magával meg éppenséggel ösztönzött engem hogy újra belessek. Megint jött az az erős adrenalinszint, ahogy közelebb értem az ablakhoz.
A faszom merev és lüktet a rövidnadrágomban. Mint utolsó alkalommal is megint dörzsölte a pináját. Elővettem a faszom a rövidnadrágomból és elkezdtem verni. Időnként úgy tünt mintha felnézne a tükör irányába és biztos vagyok benne, hogy mosolygott. Azt gondoltam biztosan nem lát engem. A visszatükröződés a tükörben rossz szögben volt neki. Azután előre dőlt hogy valamiért odanyúljon. Hanyatt feküdt, láttam, hogy van neki egy gumija, ami fasznak tűnik a kezében. Ooooo baszás Mama, megengedted nekem, hogy lássalak téged, ahogy megbaszod magadat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.58 pont (141 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 zsuzsika 2013. 11. 20. szerda 08:22
Helyesírás egyes.
#16 Bikmakkocska 2013. 09. 24. kedd 11:43
Ha valaki erotikus dolgot ír, nem kell feltétlenül alpári stílust használnia.
#15 A57L 2013. 08. 7. szerda 05:41
Elmegy.
#14 v-ir-a 2012. 08. 13. hétfő 02:42
nagyon magyartalan volt....
#13 Craig 2009. 07. 14. kedd 01:54
Itt csak a hsz-ek értékelhetők! De azok 10-esek.
#12 Jocy 2008. 03. 18. kedd 12:46
Nem rossz,de a jótól BASZÁS nagyon messze van.
Talán kilehetett volna hagyni az állandó,,baszás" ismét-
lését.
#11 Jocy 2008. 03. 18. kedd 12:40
Nem rossz,de a jótól BASZÁS nagyon messze van.
Talán kilehetett volna hagyni az állandó,,baszás" ismét-
lését.
#10 Crad 2007. 12. 19. szerda 14:11
Komám te ezt valami webfordító sz@rr@l készítetted?
Valami förtelmesen gyatra!
#9 Anonymus 2007. 12. 17. hétfő 23:31
Nagyon nagyon nagyon nagyon szar
#8 nagyfiu 2007. 12. 17. hétfő 16:06
Csak az elejét olvastam el. ráBASZÁS volt
#7 hurkaarc 2007. 12. 17. hétfő 14:15
sztem inkább ne folytasd haver...
#6 hurkaarc 2007. 12. 17. hétfő 14:14
baszás, ez szánalmas...
#5 PoT 2007. 12. 17. hétfő 11:41
Olyan érzésem volt ettől BASZÁS mintha az illető abban a BASZÁS szindrómában szenvedne BASZÁS aki nem tudja kontrollálni BASZÁS a káromkodásokat BASZÁS beszéd közben.... kár hogy mindent elolvasok ami felkerül ide
#4 romo 2007. 12. 17. hétfő 10:44
anyám borogas
#3 JOE 2007. 12. 17. hétfő 01:15
Hát ez valami borzasztó stílus. Miért nem figyeltek, hogy ilyen ne kerüljön ki?
#2 tiborg 2007. 12. 17. hétfő 00:37
Ne fenyegess!
#1 Törté-Net 2007. 12. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?