A+ A-

Váratlan fordulat

Szakközépiskolás voltam, 17 éves. Gondtalan diákéveimet éltem, barátaimmal sokat buliztunk, sportoltunk és csajoztunk. A kollégiumban nagyon jó hangulat uralkodott, folyton ugrattuk egymást, a szex, a lányok mindennapi téma volt.
Az osztály a gyakorlati oktatásokon csoportokra bontva vett részt. A koliszobából Isti és én voltunk ugyanazon csoportba beosztva.
Isti volt a szoba egyik színfoltja. Főleg az erotikus témákban volt olvasott, mindenkiről volt valami vicces, vagy jóindulatú megjegyzése, és szerette a szemérmetlen dolgokat. Mutogatta nekünk nemi szervét, nyíltan skubizta a miénket, igaz, kicsit többet, mint minden normális tizenéves, de mi megszoktuk.
Egyik gyakorlati napon a mi csoportunk előbb végzett, így Isti és én korán értünk a kollégiumba. Ő rögtön zuhanyozni ment, én előbb elpakoltam, váltottuk egymást a tusolóban. Mikor visszaértem a szobába, ő az emeletes ágy alsó szintjén, az ágyán ült pucéran. A felette levő ágy az enyém volt, amin a cuccaim voltak. Odaléptem, hogy levegyem onnan a tiszta ruhámat, hogy felöltözhessem. Mivel már ledobtam a törölközőt a derekamról, a farkam ott lógott Isti arca előtt. Már vártam a megjegyzését, amikor hallottam is:
"Ne mutogasd itt a faszod, mert mindjárt bekapom. "
Rögtön ment a megszokott válasz - ami után soha nem történt semmi:
"Alig várom. "
Ám ekkor nagyon meglepődtem, mert éreztem, ahogy Isti megmarkolja a nemi szervemet. Hátra léptem, de ő nem engedte el, hanem kérdő tekintettel mosolygott, és tovább fogdosta. Bizseregni kezdtem, és a kíváncsiság erősebb volt az ijedtségnél. Ésszel még át tudtam gondolni, hogy a többiek kb. egy óra múlva jönnek, hagytam folyni a dolgot.
Rápillantottam Isti farkára. Keményen ágaskodott. A látványtól és a folyamatos simogatástól az enyém is teljesen megkeményedett. Ekkor Isti valóban szájába vette a farkamat, és szopni kezdett. Forró leheletétől és puha ajkaitól pillanatok alatt a csúcs közelébe jutottam. Ekkor kiengedett szájából, és herezacskómat, combomat kezdte nyalogatni. Végignyalta a péniszemet, majd újra bekapta, és hevesen szopni kezdte. Ezt már nem bírtam tovább, néhány másodperc múlva zihálva a szájába élveztem. Minden spermámat lenyelte.
Nem tudtam értelmeset mondani, így az csúszott ki számon, hogy "kösz, majd meghálálom". Felöltöztem, és estig sétáltam egy közeli parkban. Mikor valamelyest napirendre tértem az események felett, visszamentem a kollégiumba.
Hetek teltek el, és sokszor gondoltam a történtekre. Egyre jobban kezdett érdekelni a dolog, és amikor merevedésem is lett, megijedtem, mert eddig a fantáziámban csak lányokkal szexeltem. De a kíváncsiság egyre erősebb lett bennem, míg egy napon odaléptem Istihez, és azt mondtam:
"A közeli erdőbe megyek kirándulni délután. Gyere velem, meghálálom a múltkorit. "
Meglepett képet vágott, de rábólintott.
Ebéd után együtt indultunk el. Az erdő egy nyugodtabb részén bementünk egy sűrűbe, ahol egy kis tisztás volt. Itt szoktam elmélkedni és tanulni, amikor biztos magányra vágytam. Szó nélkül odaléptem hozzá, és vetkőztetni kezdtem. Előbukkanó farkát megfogtam, és eléje térdeltem. Már induláskor izgatott voltam, a tisztásra lépve már teljesen elveszítettem a fejemet, így most gondolkodás nélkül vettem be a gyönyörű, selymes tapintású faszt a számba. Nyalogattam, kóstolgattam, majd odaadóan szopni kezdtem. Isti teljesen felhevült, csak úgy csorgott előváladéka, amit mohón nyalogattam le a farkáról. Szinte teljesen extázisba estem, amikor hirtelen ötlettel megkérdeztem, nem akar - e megdugni. Zihálva igent mondott, mire én felálltam, levetette a ruhámat, és teljesen meztelenül hátat fordítottam neki. Odaléptem egy közeli fához, megkapaszkodtam a törzsében, és előre hajolva felkínáltam a seggemet. Isti nem tétovázott, mögém lépett, és verejtékemtől nedves fenekembe kezdte belenyomni a péniszét. A kezdeti fájdalomnál nagyobb volt a kéjérzés, így hamar "bemelegedett" a fenekem. Isti, annak ellenére, hogy ő is teljesen kezdő volt nagyon jól csinálta. Az elején még egyik kezemmel vertem közben a farkamat, de később már csak a bennem csúszkáló, és engem kitöltő faszra koncentráltam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 11. 18. kedd 07:06
Egész jól sikerült.
#4 papi 2014. 02. 17. hétfő 06:18
Nem rossz
#3 v-ir-a 2012. 09. 2. vasárnap 22:22
érezni lehet az alá-fölérendelt szerepet....
#2 Sanyaboy90 2008. 12. 23. kedd 19:25
Nagyon jó a sztori, köszike.
#1 Törté-Net 2008. 03. 16. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?