Váratlan fordulat

Szavazás átlaga: 7.86 pont (64 szavazat)
Megjelenés: 2008. március 16.
Hossz: 6 520 karakter
Elolvasva: 3 056 alkalommal
Szakközépiskolás voltam, 17 éves. Gondtalan diákéveimet éltem, barátaimmal sokat buliztunk, sportoltunk és csajoztunk. A kollégiumban nagyon jó hangulat uralkodott, folyton ugrattuk egymást, a szex, a lányok mindennapi téma volt.
Az osztály a gyakorlati oktatásokon csoportokra bontva vett részt. A koliszobából Isti és én voltunk ugyanazon csoportba beosztva.
Isti volt a szoba egyik színfoltja. Főleg az erotikus témákban volt olvasott, mindenkiről volt valami vicces, vagy jóindulatú megjegyzése, és szerette a szemérmetlen dolgokat. Mutogatta nekünk nemi szervét, nyíltan skubizta a miénket, igaz, kicsit többet, mint minden normális , de mi megszoktuk.
Egyik gyakorlati napon a mi csoportunk előbb végzett, így Isti és én korán értünk a kollégiumba. Ő rögtön zuhanyozni ment, én előbb elpakoltam, váltottuk egymást a tusolóban. Mikor visszaértem a szobába, ő az emeletes ágy alsó szintjén, az ágyán ült pucéran. A felette levő ágy az enyém volt, amin a cuccaim voltak. Odaléptem, hogy levegyem onnan a tiszta ruhámat, hogy felöltözhessem. Mivel már ledobtam a törölközőt a derekamról, a farkam ott lógott Isti arca előtt. Már vártam a megjegyzését, amikor hallottam is:
"Ne mutogasd itt a faszod, mert mindjárt bekapom. "
Rögtön ment a megszokott válasz – ami után soha nem történt semmi:
"Alig várom. "
Ám ekkor nagyon meglepődtem, mert éreztem, ahogy Isti megmarkolja a nemi szervemet. Hátra léptem, de ő nem engedte el, hanem kérdő tekintettel mosolygott, és tovább fogdosta. Bizseregni kezdtem, és a kíváncsiság erősebb volt az ijedtségnél. Ésszel még át tudtam gondolni, hogy a többiek kb. egy óra múlva jönnek, hagytam folyni a dolgot.
Rápillantottam Isti farkára. Keményen ágaskodott. A látványtól és a folyamatos simogatástól az enyém is teljesen megkeményedett. Ekkor Isti valóban szájába vette a farkamat, és szopni kezdett. Forró leheletétől és puha ajkaitól pillanatok alatt a csúcs közelébe jutottam. Ekkor kiengedett szájából, és herezacskómat, combomat kezdte nyalogatni. Végignyalta a péniszemet, majd újra bekapta, és hevesen szopni kezdte. Ezt már nem bírtam tovább, néhány másodperc múlva zihálva a szájába élveztem. Minden spermámat lenyelte.
Nem tudtam értelmeset mondani, így az csúszott ki számon, hogy "kösz, majd meghálálom". Felöltöztem, és estig sétáltam egy közeli parkban. Mikor valamelyest napirendre tértem az események felett, visszamentem a kollégiumba.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.86 pont (64 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. szeptember 20. 21:42
#6
Nem az én világom, lapozok.
1
a
A57L
2014. november 18. 07:06
#5
Egész jól sikerült.
1
p
papi
2014. február 17. 06:18
#4
Nem rossz
1
v-ir-a
2012. szeptember 2. 22:22
#3
érezni lehet az alá-fölérendelt szerepet....
1
Sanyaboy90
2008. december 23. 19:25
#2
Nagyon jó a sztori, köszike.
1
T
Törté-Net
2008. március 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1