A+ A-

Egy felejthetetlen éjszaka

A sztorit már rég meg akarom írni ide, de eddig nem tudtam rászánni magam, mert biztos, hogy nem tudom leírni úgy, ahogy az történt, de most megpróbálom. Ha elküldtem, az azt jelenti, elég jól sikerült.
A dolog télen történt, még a vizsgaidőszak közepén. Az egyik évfolyamtársnőmtől (Éva) elkértem egy jegyzetet, és gondoltam, itt az ideje, visszaviszem. A lány elég csinos, de van barátnőm, nem érdekelt komolyan. Két emelettel lakik feljebb, mint én ui. kollégisták vagyunk. Bekopogtam hozzájuk, majd bementem. Odabenn 3 lány volt, és mint kiderült, születésnapot ünnepelnek, az évfolyamtársam születésnapját. A két másik lány (Rita és Dóra) pedig barátnő, a szobatársak nem tudom, hol voltak. Mikor bementem egyből itallal kínáltak, és mindhárom lány el volt már ázva kicsit. Mondtam, hogy én nem iszom bort, de ha megengedik beszállok egy kicsit, és felhozom a szobámból az ott lévő vodkát, mert azt én jobban szeretem. Nagyon örültek az ötletnek, és el is kezdett szépen fogyni a vodka is, a bor is, és jól elbeszélgettünk.
Rita eléggé elkészült, és elaludt, Dóra is sokat ivott, de magánál volt, és eléggé összemelegedtünk. Éva pedig diszkréten a tévét nézte. Egyszer csak Dóra úgy döntött, hogy elmegy letusolni, mert az talán segít kicsit, nagyon zúgott már a feje. Ott is hagyott, és ekkor Éva megjegyezte, hogy ahhoz képest, hogy barátnőm van, elég nyugodtan flörtölök. Tudtam, hogy most tennem kell valami meglepőt, és azt is tudtam, hogy ha nem mozdulok rá Dórára, valószínűleg sose látom többé. Így azt mondtam Évának: ugye nem árulsz el? És a választ meg se várva beléptem Dórához a fürdőszobába. A zuhany alatt állt, és én még sose láttam ilyen gyönyörűt. Nem szólt semmit, csak meglepetten nézett, de nem éreztem semmi elutasítót benne. Én se tudtam mit mondani, csak ledobáltam a ruháimat (azért a vodka jól oldja a gátlásokat...) és beléptem hozzá a kádba. Csodás teste volt, lassan simogattuk egymást. Gyönyörű, és nem kicsi melle volt, a puncija puha, nedves, és teljesen borotvált. Egyre jobban elkalandoztunk, majd egyszer csak megfordult, kicsit előrehajolt, és magába vezette a farkam.
Nagyon lassan szeretkeztünk, és rövid idő után már igen hangosan sóhajtoztunk. Ekkor kinyílt az ajtó, és Rita állt ott, elkerekedett szemekkel. Ő se tudott mit mondani, csak nézett minket. Én már nem tudom, hogy mi vezetett, de intettem neki, hogy jöjjön oda, és miközben Dórában járt a farkam elkezdtem Ritával csókolózni. Kényelmetlen volt a testtartás, ezért javasoltam, hogy odabenn, az összetolt ágyon folytassuk, de Dóra azt mondta, ő először, Rita csak utána. Rita is beleegyezett. Bementünk, Éva is hallott mindent, de nem szólt semmit, azt viszont láttam, hogy nagyon rátapadt a szeme, hatalmasra dagadt farkamra, amin Dóra nedve csillogott. Amint beértünk, rádöntöttem Dórit az ágyra, és hátulról hatoltam belé. Ezután azt mondta, lovagolni akar. Iszonyúan izgató volt, hogy a másik két lány néz minket. Dóra nagyon jól lovagolt, és láttam rajta, hogy közeledik a csúcsra. Nagyon lassan csináltuk végig.
De egyszer csak észrevettem, hogy már nem ketten vagyunk, ugyanis Rita nem bírt magával, és elkezdte masszírozni a golyóimat, miközben Dóri még lovagolt. Ekkor a gyönyörű fekete hajú Dóri elélvezett. Nem csinálta halkan. Leszállt rólam, és Ritával együtt simogatták a szerszámom. Mondtam nekik, hogy már felforrtak a golyóim, és csak pillanatokig bírom, erre Dóri egyből lenyelte a szerszámom, és a szájával elégített ki. Ezután meztelenül átsétált a másik ágyhoz, lefeküdt, és szerintem már aludt is. Bár előtte még megjegyezte Évának, hogy "ez volt a legjobb életemben, próbáld ki te is!" Én is kikészültem, egyrészt a piától, másrészt a hihetetlenül jó szextől. Rita azonban nem hagyta a dolgot, és majd letépte a farkam azon igyekezetében, hogy életet csiholjon bele. Sikerült neki. Ő nem volt olyan szép, mint Dóri, viszont az ágyban nagyságrendekkel jobb volt. Minden pozícióban csak 1-2 percet töltöttünk, és olyan hihetetlen szorításokra volt képes a muffjával, hogy gyakran a vizsgatételekre kellett gondolnom, különben azonnal elélveztem volna.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 13. vasárnap 16:56
Nem rossz.
#4 zsuzsika 2014. 11. 20. csütörtök 08:28
Nem rossz.
#3 listike 2014. 05. 7. szerda 15:39
Tetszett.
#2 A57L 2013. 10. 15. kedd 04:54
Elég jó.
#1 Törté-Net 2008. 01. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?