A+ A-

Szex szeánsz

Rendszeresen olvasom, mit olvasom, falom a szex hirdetéseket. Keresem, kutatom bennük a nekem valót, melyre azonnal válaszolok. Most is ülök a fotelben és a hirdetéseket olvasom. Egyszer csak megakad a szemem egy érdekes, nekem nagyon is tetsző hirdetésen: " Szex szeánszot tartunk, amire minden érdeklődőt szeretettel várunk. Ha gátlásos, itt bátran levetheti gátlásait, felszabadult lesz és örömmel vetheti bele magát a szex összes rejtelmeibe. Összejövetel minden nap esti órákban. Hívja bátran a 06 - 20 - ... telefonszámot." Hát ez egy érdekes program lehet. Máris hívom a megadott telefonszámot. A vonal túlsó végén egy nagyon kellemes női hang:
- Mit segíthetek?
- A szeánsz után érdeklődnék.
- Egyedül vagy partnerrel?
- Egyedül. Most ezt egyedül szeretném kipróbálni.
- Szégyenlős vagy vannak gátlásai?
- Hát... szégyenlős nem vagyok, de a farkam mérete miatt, néha gátlásos és szorongós vagyok.
- Miért mekkora?
- Nyugalmi állapotában alig két centi hosszú, de ha felizgatják, akkor tizenöt cen - ti hosszú és négy centi átmérőjű lesz azonnal. Ugye milyen kicsike és vékony.
- Ez egyáltalán nem kicsi és nem vékony, ez egy normál méret és ez ne zavarja. Jöjjön el és meglátja, hogy soha többé nem lesz emiatt gátlásos. Amugyis nálunk minden méretű ember egyformán van kezelve és nem ezt figyeljük.
- Miből áll a szeánsz?
- Egy időkorlátozás nélküli foglalkozás, melyen élő szeretkezési bemutató, egymás előtti személyes élménybeszámolók, gátlás feloldó gyakorlatok és erotikus szeánsz, a hozzá tartozó gyakorlati kipróbálás lehetőségével.
- Feltétlenül elmennék, nagyon izgat a dolog. Mikor mehetnék?
- Ha ráér ma este, még van egy szabad helyünk. Eljön?
- Hát persze, hova és mikorra? - mondom nagyon izgatottan, mert már azonnal ott lennék és belevetném magam teljes odaadással az elmondottakba.
- Este hét órára, az erotikszentélyembe, Leszi u...
- Köszönöm feltétlenül ott leszek, Laci vagyok.
- Várunk édes Lacikám, jó farok állással, puszi az édes kis farkad végére. - erre a farkam azonnal felállt. Mi lesz ott, ha már most igy beszél ez az édes nő.
Nem tértem magamhoz a telefon után. Mit csináljak, mibe menjek, mi vár ott rám. Gyorsan a fürdőbe mentem, mert az órára tekintve láttam, hogy már félhat. Jól lefürödtem, a farkamra különösen ügyeltem, még a szokottnál is alaposabban megmostam, kölnivel bekentem a zacskóimat, a szőrömet és a farkam bőrét, teljesen simára megborotváltam az arcomat és a farkam tövéről a szőrt is leborotváltam, hogy nagyobbnak látszódjék, mint amekkora. Nagyon izgatott voltam. Fél hétkor kocsiba ültem és robogtam a tett színhelyére, álló farokkal.
Egy takaros, luxus ház volt a megadott cím. becsengettem, a telefonos női hang szolt a kapucsengő hangszórójába:
- Ki az és kit keres?
- Laci vagyok és a szeánszra jöttem.
- Gyere be édes, már nagyon vártalak. - és máris megszólalt a berregő hang és a fehér murván ballagtam a ház felé. Két oldalt pálmák, az udvaron egy kis tó, szökőkutak és úszómedence.
Egy tükrös üvegajtóhoz értem, melyet mielőtt kopoghattam volna egy csodaszép szőke, nagymellű, élénk kék szemű, vastag húsos szájú bombázó kinyitotta előttem az ajtót. Pongyolában volt, ami sejtetni engedte alakját és, hogy alatta nincs semmi más ruhadarab, teljesen mezítelen lehet. Természetesen a számra egy csókot nyomott, mintha, már nagyon régről ismernénk egymást, és közölte:
- Szia, Móni vagyok, gyere be és vetkőzz le itt a kisszobában, de meztelenre ám - és rám kacsintott kajánul.
- Szia, ahogy parancsolod, máris vetkőzöm.
Egy kis, ízlésesen berendezett szobába léptem be, az egyik fal mellet öltöző szekrények voltak. Levetkőztem, miközben Móni ott állt az ajtóban és engem figyelt. Érdekes, hogy egyáltalán nem zavart, lehet a fogadtatása tette, de természetesnek vettem, hogy ott van velem, mialatt én levetkőzöm. Mikor már mezítelen voltam, ott álltam lógó kis, alig két centis pöcsömmel, mely alig látszott ki a szőrből, de Móni máris karon ragadott és...
- Gyere, még van egy kis idő a kezdésig, körbevezetlek.
És elindultunk. Az első szoba két nagy francia ággyal volt berendezve, az ágyak felett vörös színű baldahin függött, majd a nappalit mutatta meg ahol a nappali jobb oldalán egy alaktalan úszómedence volt, két oldalán úgy másfél méter magas faszból formázott állólámpa volt elhelyezve és előttük pina alakú fotelekkel, a nappaliból egy szauna nyílt, majd egy badi szoba. A nappaliban körben ágyszerű ülő garnitúra volt, közében nagy kör alakú ággyal, a falakon és a mennyezeten tükör borítás volt, nagyon hangulatos és izgató színes világítással, a szauna melletti sarokban bárpult, melyen farok alakú poharak, melyeknek a teteje pina formájú volt, úgy nézett ki mintha a farok dugná a pinát. Itt minden a mezte - lenségre és a szeretkezésre utalt, a szerelem szeretetét fejezte ki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2016. 06. 1. szerda 04:47
Nagyon jó írás,megérdemli a 10 pontot.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?