A+ A-

A Jó emberismerő 2. rész

...Nem tudom mennyi idő telhetett el, ott a hideg kövön fekve, de mikor felébredtem teljesen át voltam fagyva. Azon gondolkodtam, hogy ez most tényleg megtörtént - e velem. Persze könnyű volt belátni, hogy mindez színtiszta valóság, hisz elég volt csak a farkamon lévő gyűrűre, és a padlót összemaszatoló nyúlós anyagra néznem...meg egyébként is...ilyet még álmodni sem nagyon álmodik az ember. A valóság meg mindig megdöbbentőbb egy álomnál is. Szóval nem keltem fel egyből, hogy sietve rendbe szedjem magam és hazasiessek. Inkább azon filozofáltam, hogy mi történt tulajdonképpen velem. Megerőszakoltak? Bántottak?...Hisz fájt a dolog, szenvedtem...De így utólag mégis kétes érzéseim voltak az üggyel kapcsolatban. Azt hiszem, hogy a lelkem mélyén élveztem kiszolgáltatott helyzetemet ezzel a rendkívül határozott és céltudatos lánnyal szemben. Az eddigi barátnőimmel mondhatni fordítva volt a szitu. Általában én voltam az, aki a szexben kényemre - kedvemre eljátszottam velük (persze csak abszolút szolid keretek között). De most igencsak az ellenkezője van kibontakozóban...És mit tegyek most? Kövessem az utasításait?...Hisz más választásom nem nagyon van, ha tényleg nem lehet leszedni ezt az izét...Izgatott a helyzet. Vajon mi jöhet még?...Úgy döntöttem hát, hogy teszem azt, amit Viki mondott, követem a "parancsait" és várok jövő keddig. Ki tudja...hisz a mai is egy olyan élmény volt, amit biztosan sosem felejtek el.
Teltek hát a napok és szépen lassan kezdtem megszokni a ketyerét a lábam között. Kerültem minden olyan szitut, ahol merevedésem lehetett volna. Persze még így is voltak olyan esetek, amikor nem tudtam szabályozni az akaratomat. Ilyenek voltak a hajnali merevedések. Sajnos minden nap 5 - 6 óra körül felriadtam, amikor a szerkezet bekapcsolt, és megrázta a heréimet. Az volt a legrosszabb a dologban, hogy a legmélyebb álmomból ébredtem általában, teljesen váratlanul és felkészületlenül ért az áramütés. Ilyenkor szaladtam a mosdóba és locsoltam férfiasságomra a hideg vizet. Ezeket a reggeli incidenseket eltekintve az egy hét alatt talán 2 - 3 olyan eset volt, amikor belém hasított a fájdalom.
Aztán eljött végre a várva várt keddi nap. Reggeltől teljes transzban égtem. Mi van, ha mégsem jön el és cserben hagyott? Mi van, ha eljön...mit fogok mondani, hogy fogok reagálni a múltkori után? Mit akar majd velem csinálni?...Nos ezek a gondolatok kavarogtak a fejemben. És persze az, hogy egy hete nem élveztem el, pedig rengetegszer megfordult a fejemben a dolog...sokkal többször, mint az alatt az egy hónap alatt, mikor csak "csodáltam" őt. Arról persze nem is beszélve, hogy a múltkori sem volt az igazi...Vártam hát rá, hogy eljöjjön végre.
Délután 4 óra. Pontosan, ahogy szokott megjelent az uszoda ajtajában. Megjött. Nem csapott be. Most nem sportosan volt öltözve, hanem egy szexi, kihívó miniszoknya, egy fehér blúz és egy fekete magas sarkú rajta. Tekintetünk egyből találkozott, hisz ő is azt leste egyből, hogy hol lehetek. Egy boldog, nyugodt mosoly jelent meg az arcomon, de ő mintha mi sem történt volna, kifejezéstelen tekintettel sétált fel a lépcsőn az öltözőkhöz. Majd mikor odaért, intett hogy menjek fel hozzá. Nagy szerencsémre megint csak pangás volt az uszodában, mindössze csak egy papa úszkált, ő is már vagy 1 órája bent volt, gondoltam hamarosan elhagyja az medencét ő is. Remegő lábakkal, hevesen dobogó szívvel siettem fel a lépcsőn, majd megálltam az öltözője előtt. Meghallhatta, hogy odaértem és kinyitotta az ajtót, majd szabályosan berántott rajta. Egyből nekem esett és elkezdett hevesen csókolni.
- Jaj, de hiányoztál! - sóhajtotta. És úgy csókolóztunk, mint egy régi szerelmes pár, akik hetek óta most találkoznak először. De mikor a csókolózás közben megéreztem, hogy elkezd bizseregni az altestem, gyorsan ellöktem magamtól
- Ne haragudj, de nem vennéd le ezt előbb? - mutattam az alsógatyámra.
- Oh, ne haragudj, teljesen lefelejtettem. - mondta teljes álszentséggel, majd elkezdte keresni a táskájában a kulcsot. Előhalászta, majd odafordult felém.
- Ugye nem haragszol érte? Sikerült kibírni azért? - kérdezte.
- Hát, mondjuk úgy, hogy megvoltunk. - feleltem. Ő egy elismerő bólintással nyugtázta a dolgot, majd elkezdte kioldani az úszógatyám madzagját. Összeszorítottam a szemem, próbáltam nem odafigyelni, arra, amit csinál, de egyszerűen nem ment. Éreztem, hogy dagad a péniszem
- Nem sietnél egy kicsit? - kérdeztem türelmetlenül. Ő, mintha meg sem hallotta volna, gyengéden, lassan húzta le rólam a gatyát. Letérdelt elém és mondta, hogy lépjek ki belőle. Ahogy felemeltem az egyik lábamat, gondolom az izmok összehúzódása miatt, hirtelen belém hasított az áram.
- Áu! - jajdultam fel, és kissé elvesztve az egyensúlyomat előre löktem a csípőmet, úgy, hogy a farkam pont nekiütődött az arcának. Elkezdett kuncogni, majd egyik kezével megfogta férfiasságomat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 30. szerda 16:05
Nagyon de mamlasz ez a csávó.

Én úgy de úgy helybenhagytamvolnamár a kisszukát hogymígélne megemlegetné.
#3 papi 2013. 12. 23. hétfő 20:28
Egész jó
#2 Ati 2007. 08. 24. péntek 06:56
De gyorsan!!!!!!
#1 Törté-Net 2007. 08. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?