A+ A-

Eldöntöttük 1. rész - Megnősültem!??

Eldöntöttük, hogy összeházasodunk, nagyon szerelmes voltam a menyasszonyomba, Erikába
A szerelem, amivel szerettem el is vakított teljesen, nem vettem észre, hogy szexuálisan mennyire túlfűtött teremtés. Imádja, és nagyon élvezi a szexet, szinte tabuk nélkül.
Gyönyörű szép karcsú szőke nő. Így utólag nem is értem miért akart hozzám jönni feleségül.
Körbejártuk az ismerősöket, rokonokat, akiket meghívtunk az esküvőnkre, az unokatestvéremnél történt az első furcsa dolog.
Ő még nőtlen nagy nőfaló hírében áll.
A nappaliban ültünk a nagybátyám a felesége és az unokatesó - Laci - meg mi, bort iszogattunk és láttam, hogy többször is összeakad a szemük beszélgetés közben. Nem tulajdonítottam neki jelentőséget.
Laci mondja Erikának, hogy virágkertészetet alakított ki, és már megcsinálta az üvegházakat, és tele van virággal.
Nézzük meg, és közösen mind az öten elindultunk megnézni, Körbejártunk a hatalmas üvegházakat, és a kertben az üvegházak mellet lévő nyitott rózsakertben egy nyírfa alatti elhelyezet asztalnál székeknél telepedtünk le. Laci és Erika elmaradtak egy kicsit, ahogy visszanéztem láttam őket az üvegfalon keresztül, a virágokat nézték és beszélgettek.
Laci szüleivel beszélgettem tovább, egy kis idő után megint visszanéztem de már nem láttam őket, csak az üvegház vizesen csillogó üvegfalán keresztül egy két növény takarásában a sziuletjüket, és hirtelen úgy tűnt mintha Erika a menyasszonyom leguggolva Laci faszát szopná. Á nem, és elhessegettem a gondolatot. Kezdtem idegeskedni egy kicsit nem jönnek, megint visszanézek, mintha Erika be lenne hajolva, és Laci hátulról dugná. Á nem mondom magamba, nem lehetséges csak képzelgek. Végre kijöttek, és közénk ültek, mintha egy kicsit fáradtak lennének, ki vannak pirosodva. Ezek tényleg dugtak gondolom közben, de elhessegetem, csak a melegtől lehet, közben érzem, hogy áll a farkam a gondolattól, már nem is tudok a beszélgetésre koncentrálni, csak áll a farkam, és az jár a fejembe, hogy a gyönyörű menyasszonyom mással kefélt, megszopatta, és megdugta az unokatestvérem.
Közben az asztalnál iszogatunk, kezd a fejembe szállni a bor, Laci anyukája bemegy, hogy vacsorát csináljon. Iszogatunk tovább, Erika nagyon jól érzi magát, és nevetgél, Laci apukája István bácsi is már kezd spicces lenni, rólam nem is beszélve.
Vidám a társaság, már el is feledtem, hogy mintha megdugták megszopatták volna a menyasszonyom, és azt veszem észre, hogy Erika keze mintha Laci ölében matatna, és mozog a válla. Mintha rázogatná annak farkát. Közben még iszunk egy két pohárral, és látom, hogy István bácsi és észrevett valamit, felkel és velem szemben a menyasszonyom mellé ül a másik oldalára, és közben töltöget a poharakban.
A menyasszonyom szeme kitágul, és István bácsi ölébe néz, és látom a mások keze is megindul, rázza mind a kettőnek a farkát, és közben Laci meg István bácsi engem néznek,
és rezzenéstelen arccal beszélnek hozzám. A szemeim látják, de nem hiszem el, fel akarok kelni, hogy megnézzem de nem birok, mintha a testem nem engedelmeskedne, mi történt velem, gondolkodom, de nem tudok mozdulni. Egy kicsit homályosan is látok, mintha be akarna csukódni a szemem. Erika vidám nevetgél hallom a hangját, de már nem látom.
Beszélgetnek hallom őket, kicsit kinyitom a szemem, homályosan látom, hogy István bácsi feláll Erika mellet, és hatalmas nagy farka mereven áll ki a nadrágjából, a menyasszonyom meg csak bámulja. Lecsukódik a szemem, és hallom, hogy Erika mondja, hú ez hatalmas nagy nem is láttam még ekkorát. Kóstold csak meg kapd be mondja neki Laci, Nem tudom a szemem kinyitni. Csak tudom hogy mi történik, Nagyon jól csinálod hallom István bácsi hangját, aztán megszűnik minden se kép se hang. Nem tudom mennyi idő telt el, visszatér a hang lihegés sóhajtozás, lassan kinyílik a szemem, előttem az asztalon a menyasszonyom fekszik, a mellei előszedve. A feje lelóg az asztalról, és szájában egy fasz csúszkál ki be, valaki bassza a száját közben taperolja a melleit. Erika élvezettel szopja a száját baszó faszt, A másik oldalon a lábai a levegőben és közte István bácsi áll, és bassza a pináját.
Megint becsukódik a szemem, csak azt hallóm, hogy Laci mondja István bácsinak, apa gyere cseréljünk helyet, és megint se kép se hang.
A következő hangfoszlányok már a menyasszonyomtól, Erikától jönnek, drágám, hé ébresztő, gyere megyünk vacsorázni, felnézek, már alkonyodik, be vagyok rúgva mint a csacsi. Vigyük mondja István bácsi fektessük le, de aztán összeszedem magam, lassan dülöngélve a házhoz megyünk, a teraszon van megterítve vacsorához, de Én nem tudok enni, nem is erőltetik.
Kezdek magamhoz térni, kérdőn bután nézem Őket, és közben jár az agyam, valóban megtörtént, valóban jól láttam, hogy a rokonaim megdugták a menyasszonyom.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.1 pont (101 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 A57L 2013. 10. 21. hétfő 04:25
Nem rossz.
#13 papi 2013. 07. 31. szerda 09:59
Egész jó
#12 sipospista 2013. 06. 2. vasárnap 14:34
nagyon jo megy a pont
#11 Zsu 2010. 01. 21. csütörtök 09:08
Az Én férjem még nem tudja, de nem is kell megtudnia :)
#10 maci50 2009. 05. 25. hétfő 10:22
Klassz, a történet, utólag tudtam meg Én is, hogy a lagzinkon a nejemet megdugta a barátom, nagyon izgat a mai napig ha látom, hogy dugják az asszonyt !
#9 tsí 2008. 02. 11. hétfő 11:52
A unokatestvérem lagzijában, Én is megdugtam, a koszorúslányt, de a baró az volt, hogy hajnalban megszopattam az újasszonyt is, igaz kicsit piás volt, de fantasztikus volt.
#8 vivi 2007. 07. 23. hétfő 12:41
Jóóó, Én is ilyen lagzit szeretnék, meg egy ilyen férjet hi.hi
#7 liar 2007. 07. 10. kedd 11:38
A sztori tényleg izgi, de a csaj azért repülne vhova...
#6 Novák János 2007. 07. 2. hétfő 08:23
folytasd, jó ez
#5 Süni 2007. 06. 28. csütörtök 20:42
A nagybácsi felesége elment otthonról. Ő is beszállhatna.
#4 simiki 2007. 06. 27. szerda 13:00
jo lesz ha folytatod
#3 bennic 2007. 06. 27. szerda 12:14
Nem rossz alptörténet, vároma folytatást,kérhetném kicsit részletesebben az akciókat!
#2 Torkos 2007. 06. 27. szerda 09:02
Érdekes mese. A nagybácsi felesége miért maradt ki belőle? Nyilván sirdogált a komposztáló mellett.
#1 Törté-Net 2007. 06. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?