A+ A-

Játékok 1. rész

Elég későn, több kacskaringó után végeztem el a tanárképző főiskolát. Most 28 éves vagyok.
Dolgoztam és mellette jártam iskolába. Munkahelyem, ahol most is dolgozom, egy általános iskola. Itt is lakom a rokonoknál albérletben, mert nem tudnék bejárni. Apai ágról származó rokonaim, nagyon rendesek, e garázs felett lévő nagy helységet alakítottuk át számomra. Ez lehetővé teszi, hogy a lakásba is bár mikor bemehessek, ugyanakkor a garázs felől is van egy külön bejárata. Így ha a fenti ajtót lezártam, nyugodtan lehettem egyedül a birodalmamban, nem zavar senki.
Apám öccse és felesége, meg két gyerek alkották a jelenlegi családomat ebben a városban. A fiú , Gábor13, a nővére Ági 15 éves. Péter, apám öccse 48 , Ibolya a felesége 37.
Na de kezdjük e kis kitérő után a történetemmel.
Nem igazán voltam olyan nagyon lányra hajtós típus. Bár elég magas vagyok, inkább szikár, mint izmos. Szemüvegem van, talán ettől volt bennem mindig is a kissé félrehúzódás és figyelés ösztöne. Kiskoromban gyakran játszottam egyedül, a játékaimmal. A legjobb barátom a kutyám volt, sokat csavarogtunk a falunkban, vagy kint a réten az erdőben. Egy ilyen csatangoláskor figyeltem fel a szomszéd lányra, meg a fiújára a bokrosban. Óvatosan a közelükbe osontam és onnan figyeltem őket. A lány nem volt valami helyes(nekem nem tetszett) de nagyon nagy mellei voltak. Bár még mindenki kislánynak hívta, lehetett vagy 14 éves, de már akkora mellei voltak mint a tejcsárda. Amikor Géza levette róla a pólót, a két hatalmas mell megmutatta milyen formás.
Suttogtak így nem értettem mit beszélnek, de pillanatok alatt mind a ketten meztelenre vetkőztek. Gézának úgy állt a farka mint a zászlórúd, a lány meg fogta, húzogatta, miközben Géza a melleket markolászta, csókolgatta. Bár én még alig múltam 11, de bizony a kezemmel nekem is jól esett a magamét húzogatni, miközben figyeltem őket. Ők pedig csináltak egymással mindent, csókolóztak, Géza nyalta melleket, a nyakár, a hasát a lánynak. Az meg egyre többször, és egyre jobban bevette a szájába Géza hatalmas farkát. Nem lehetett jól látni, de biztos, hogy Géza eközben a lány lába között annak pinusát nyalta. A lány olyan hangokat hallatott, ami engem még nagyobb izgalomba hozott. A lábam már remegett, így letérdeltem, és így húzogatva a farkam néztem őket tovább. Zeusz, a kutyám ott ült mellettem, és hol rám, hol meg a farkamat nézte. Egyszer -kétszer hideg orrával megbökte a kezem, de én nem figyelétem rá. Annál inkább lekötött az, ahogy Gézára ráült a lány, és most ott lovagolt a farkán. Idáig lehetett hallani a cuppanásokat, meg a nagy nyögéseket.
Egyszer csak azt éreztem, hogy a farkamat amit buzgón húzogattam nyalni kezdi Zeusz. Nem volt rossz érzés, sőt így még nagyon kellemes is. Ahogy így nyalattam magam, meg húzogattam a farkam, látom ám, hogy Géza felül és most már ölében a lánnyal csinálják tovább. Egyre jobb és jobb érzés kerített hatalmába, majd egy akkor leírhatatlan kellemes érzés, melyet még fokozott Zeusz nyelvének ingerlése a farkamon. Elélveztem.
E közben ahogy magam figyeltem, meg Zeuszt, hogy nyal tovább, sikítással egybekötött nyüszítéssel Gézáék is elélveztek.
Na gondoltam itt már úgy sem lesz semmi és szedni kezdtem a sátorfámat. Ahogy húztam fel a nadrágom, elvesztettem az egyensúlyom és meg kellett kapaszkodni a bokorban, meg közben ráléptem Zeuszra is. Na erre a zajra természetesen észre vettek, és mind ketten felém néztek. Ekkor Zeusz kirohant a bokorból, nyüszítve. Ha szerencsém van, gondoltam nem vettek észre, vagy Zeuszra gondolhattak. Úgy hogy gyorsan futottam haza. Este lefekvéskör felidéztem az aznap látottakat, és nagyon felizgatott, így kénytelen voltam kiverni magamnak. Megkönnyebbülve aludtam el. Két nap múltán találkoztam a moziból este hazafelé menet, Gézával. Oda intett és csak annyit kérdezett, hogy szép volt-e amit az erőben láttam? És nevetett!
Én meg szaladtam hazáig, és nagyon szégyelltem magam. Amikor a kapunkhoz értem, hallom , hogy a szomszéd lány beszél anyámmal az udvaron. S azt hittem, engem tárgyalnak, így óvatosan a szomszéd kapuján másztam át, hogy a kerten át mehessek haza. Csak arra nem számítottam, hogy az ő udvarukban lévő kutya nem igazán szívlel. Így amikor a földre huppantam, már ott lihegett és vicsorgott az arcomba. Nem tudom mi lett volna, de ekkor nyílt a kapu és jött a lány. Látva a helyzetet, elzavarta kutyát, majd oda állt elém és kérdőre vont. Nem volt mit tenni be kellett vallanom, hogy nem akartam vele találkozni meg anyámmal, ezért vagyok az ő udvarukban. Azt hittem meg fog haragudni, de csak annyit mondott, hogy ha már így alakult, beszélni akar velem, arról a dologról. Hát még is megláttak, és mind ketten tudtak a leselkedésemről. Volt ott a kert végében valami lugasos, padokkal, oda ültünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.54 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 alttpg 2007. 04. 13. péntek 16:10
Izgazmas kezdés. Tetszik a stílusod, fel tudod idézni a fiatalkori setesutaság hangulatát. ekem tetszik!
#5 Ati 2007. 04. 12. csütörtök 16:21
Szerintem folytasd, nemkel mindig egyszere dugni.
#4 Carad 2007. 04. 12. csütörtök 13:47
Szerintem se...nem csak, hogy vontatott, de még zagyvaság is :S
#3 dani@freemail.hu 2007. 04. 11. szerda 21:23
Ne folytasd
#2 d. 2007. 04. 11. szerda 07:33
kicsit vontatott
#1 Törté-Net 2007. 04. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?