A+ A-

Nyaralás 2. rész

Este szintén kimentem a teraszra. Gondoltam megint jönni fog, és..., bár az is igaz, hogy sajgott minden lukam, de ezen az estén nem nyílt a rács. Addig várakoztam, amíg elaludtam, és most valóban egy nagyot aludtam a teraszon. Reggel frissen ébredtem, én voltam az első, vidám voltam, nagyon jó kedvű.
A parton megint csatlakozott hozzánk a horvát társaság. Ő nem volt ott. Csalódva néztem körül, és kerestem a tekintettemmel A lány észrevette, és elmosolyodott. A Tibit vitték sörözni, a lány is ment, de én nem mentem velük. Csalódott voltam, szerettem volna legalább látni.
Estére a Tibi kicsit becsípett, (lehet, hogy ezt akarták?) nagyon sokat beszélt, és nem figyelt rám. Anyu fölment a gyerekekkel, mi még lent maradtunk. Két fiú, és a lány elmentek sörért a Tibivel. Odajött hozzám az a fiú, aki beszélt magyarul, és szó nélkül belecsókolt a melleim közé. Nagyon meglepődve néztem rá.
Mosolygott, és érdekes magyarsággal azt mondta, hogy az Iván mesélte mennyire jó vagyok.(szóval Ivánnak hívják) Huhh! Gondoltam. Tehát ki vagyok beszélve! Mit mondott? Kérdeztem. Mosolygott, és mindent elárult, ahogy majd szétrepedt a nadrágja. Közelebb hajolt, a szemembe nézett, kezével pedig megfogta a mellemet. Jólesett. Hagytam. Ez fölbátorította, lehúzta a melltartómat, és az ágaskodó bimbómat bevette a szájába. Kicsit eltoltam. Sokan vannak itt, mondtam. Láttam, hogy remeg az izgalomtól, legszívesebben rögtön megbaszna. Hol van az Iván? Kérdeztem. El kellett mennie -mondta -, de két nap után jön. Látta a csalódásomat, erre azt mondta, hogy de én itt vagyok
Közbe a többiek is visszajöttek, és mindenki észrevette, - kivéve a Tibit - hogy itt izzik valami a levegőben. A lány rám nézett, és tudtam, hogy mindent tud.
Kicsit félre hívott, és szintén furcsa magyarsággal azt mondta, hogy a Feri szeretne engem. Ki az a Feri? Kérdőn néztem Rá. Ő, mutatott arra a fiúra aki beszélt magyarul, Ő az unokatestvérem. Igen! Nagyon szeretne. Látta, hogy nem akarok mondani semmit, elindult vissza, hátrafordulva annyit mondott, legyél kint este. Őszintén izgalommal töltött el a dolog, de nem mutattam ki. Visszamentem, és próbáltam nyugodtan viselkedni, pedig megint bizseregni kezdett bennem a kis ördög.
A Feri majd fölfalt a tekintetével. Én néha kicsit kacéran mosolyogtam rá, néha pedig úgy tettem, mintha észre sem venném. Nagyon fel volt izgulva, a nadrágja majd szétrepedt
A lány, (Maríának hívták.) igyekezett a Tibi figyelmét felkelteni. Levette a melltartóját, lassan már a Tibi szája előtt volt a melle, (jó kis mellei voltak, ágaskodtak a bimbói) de a Tibi észre sem vette.(hülye) Maríja csalódott volt. Estére meghívtak a szomszédunkban lévő kerthelységbe egy kis italozásra. Persze a Tibi erre rögtön kapható volt. Én kicsit kérettem magam. A Feri kitartóan kérlelt, közben észrevettem, hogy a másik két fiú is nagyon néz, és nekik is dudorodott a nadrágjuk.
Persze este lementünk. Könnyű kivágott pólót vettem föl, szoknyával bugyi nélkül. A Feri és egy másik fiú közé ültem, a Tibi mellé Maríja. Én nem ittam, csak limonádét, de a fiúk a Tibivel az élen sligovicát és sört. Kis idő múlva egyre oldottabb lett a hangulat. A Maríja már teljesen a Tibi ölébe ült, engem pedig ölelgettek, fogdostak mind a két oldalról. Szólt a zene, én egyre jobban felizgultam. Egyszer a Feri ölelgetett, és a másik fiú a szoknyám alatt simogatott, aztán fordítva. Táncolni hívott a Feri. Tánc közben szorosan ölelt, markolta a fenekem, hozzá szorított az ágyékához, éreztem a kemény farkát. Nedves voltam, a combomon folyt lefelé a nedvem. A Feri suttogott a fülembe, hogy kíván, hogy szeretne megbaszni, hogy szétrobban a vágytól. (én is egyre jobban kívántam!)
Következő számnál a másik fiú vitt táncba. Felhúzta a szoknyámat, úgy markolta a seggem, és hátulról belenyúlt a pinámba. Teljesen elengedtem magam, hagytam, hogy tegye velem. Élveztem. Már teljesen tocsogott a pinám, éreztem, hogy nem kell sok és élvezek. Vége lett a zenének, leültünk, és most már én is ittam egy sligovicát.
A Tibi és a Maríja nem voltak az asztalnál. Nevettem magamba, kíváncsi leszek, mire megy vele a Maríja.
A két fiú heves beszélgetésbe fogott, közbe rám néztek, és nagyokat nevettek. A Feri mondta, menjünk le egy kicsit a partra. Gondoltam mire megy ki a játék, de már eléggé fel voltam izgulva, örültem is. Lefelé menet felváltva ölelgettek, simogattak, csókolgattak. Mire le értünk, már alig vártam, hogy kielégítsenek. A Feri ölelt magához, csókolgatott, szívta a mellemet, ujjazott, és amitől elvesztem a fejem, szopogatta a fülcimpámat. Extázisba jöttem szorosan kapaszkodtam belé, toltam a csípőmet, lenyúltam, kivettem a kemény, nagyon kemény ( nem is tudtam odafigyelni, mekkora) faszát. Erre fölemelt, mint egy babát, kapaszkodtam a nyakába, olyan könnyen talált a pinámba, hogy segíteni sem kellett. Nedves voltam, nedves? Lucskos, könnyen csusszant belém.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 10. 19. csütörtök 05:55
Egy kicsit gyengére sikerült.
#5 papi 2013. 09. 7. szombat 10:45
Nekem tetszik
#4 fekszipapa 2008. 08. 21. csütörtök 20:44
közepes
#3 rebyc 2006. 10. 28. szombat 06:28
egyszerű, de jó!
#2 Sasha 2006. 10. 24. kedd 13:12
Fergeteges stílus, nagyon jó történet!!!!Írj még!
#1 Törté-Net 2006. 10. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?