A+ A-

Nyaralás 1. rész

Horvát országba mentünk nyaralni, férjemmel, a két gyerekkel, és anyuval. Kibéreltünk az utazási irodánál egy szép apartmant. Fényképről választottuk, közvetlen a tengerparton lévőt. Először utaztunk külföldre, így nagy volt az izgalom.
Szerencsésen megérkeztünk, és minden szebb volt, mint amit el tudtunk képzelni. Nem tudtam betelni a tengerrel. A gyerekek is rettentően élvezték.
Harmadik nap lehetett, amikor felmentem a part tetején lévő elárusító pavilonhoz valami gyümölcsöt vásárolni. Négy -öt ember állt sorba, én is beálltam, és vártam a soromra.
Éreztem, hogy mögöttem valaki nagyon közel áll hozzám. Hátranéztem, és a lélegzetem is elakadt.
Egy magas, gyönyörű srác állt mögöttem. Úgy 25 -30 éves lehetett. Rá mosolyogtam, ő visszamosolygott, és valamit mondott, de én nem értettem. Visszafordultam, és éreztem, hogy hátulról teljesen hozzám simul, és sugdos a fülembe, de nem értettem, illetve csak a szándékot értettem. Már a derekamon éreztem a kidudorodó férfiasságát. Ahhhhhhhh beleborzongtam! Éppen sorra kerültem, bevásároltam, még egyszer rámosolyogtam és visszamentem a családhoz. Teljesen be voltam indulva! Megindult a fantáziám! Uhhhhhhhhhh.
Be kellett rohannom a tengerbe, hogy lehűtsem magam! Úsztam egy nagyot, ami kicsit lehűtött.
Lehasaltam napozni, letoltam a melltartómat, és becsuktam a szemem, ábrándoztam, és elszunnyadtam.
Ahogy kinyitottam a szemem, kit látok? Őt! Ott hasalt egy törülközőn, majdnem kartávolságra. Engem nézett, és suttogott valamit horvát nyelven, közben egyértelmű mozdulatokat tett a csípőjével. Majdnem felrobbantam, de nem tudtam másképen reagálni, csak mosolyogtam, és arra vágytam, bárcsak egyedül lennék, és hagynám magam, azt csinálna velem, amit csak akar. Lassan felállt és elment, közbe többször hívogatóan visszanézett, de sajnos nem mehettem, mert ott volt a család. Tocsogott a pinám, és görcsöltem a vágytól. Nem mertem felállni sem, mert teljesen eláztam.
Délután fölmentünk az apartmanba, állandóan az a fiú járt az eszembe. Fogom -e még látni?
Eltelt az este a szokásos családi eseményekkel, gyerekek, vacsora, lefektetetés. Nagyon felajzott állapotban voltam. Próbálkoztam a Tibinél (a férjem), hogy hátha lesz valami kis sex, de azt mondta, hogy álmos, aludni szeretne. (otthon is többnyire így van. Az én igényem 150%, az övé 50%) Lefeküdtem én is, de nem tudtam aludni, forgolódtam, majd szétvetett a vágy.
Éjfél felé felkeltem, magara terítettem egy rövid köntöst, és kimentem a teraszra. Minden apartmannak volt egy nagy terasza, olyan apácarács szerűséggel elválasztva.
Kint gyönyörű meleg este volt, előttem zúgott a tenger, ami még jobban növelte a vágyamat. Arra készültem, hogy segítek magamon. Kibontottam a kis köntösömet, alatta meztelen voltam, és kezdtem simogatni magam. Éppen a csiklómat simogattam, amikor kis zajt hallottam. Megijedtem, hogy talán kijött a Tibi, de nem. Kinyílt az elválasztó rács, és Ő állt ott, egy kis nadrágban. A köntösöm kinyílva, ott álltam szinte meztelenül, de mozdulni sem tudtam. Ő mosolygott és intett hívón felém. Olyan voltam, mint amikor a kígyó bűvöletében a kismadár elveszti a menekülési képességét. (Persze nem is akartam volna menekülni) Elindultam felé. Ő mosolygott, és amikor odaértem, megfogta a kezem, magához húzott, és visszacsukta a rácsot. Magához ölelt, leesett a köntösöm, én visszaöletem. Elvesztettem a maradék kontrollt is. Akartam! Akartam, hogy megbasszon! Ő nem is tétlenkedett. Vadul nekem esett, csókolt, szívta a melleimet, ujjazta a pinámat, és közbe általam ismeretlen nyelven suttogott. Meg lett az eredménye, mert hamarosan megrázott a lefojtott orgazmus, és görcsösen megrándulva bele élveztem a tenyerébe. Ez nagyon bevadította, mert még vadabbul ujjazott, és szívta a melleimet. Aztán leült egy napozóágyra, és mutatta, hogy üljek bele a rettentően ágaskodó faszába. (nagyon nagy volt, legalábbis az én ismereteimhez, és a méretemhez képest) Nagyon nedves és csúszós volt a pinám, úgyhogy nem kellett sokat helyezkedni, rácsusszantam a meredő rúdra. Szerettem volna felordítani, mert csodálatos érzés volt, ahogy a kemény fasz kitöltötte a baszásra éhes pinámat. Ő hanyatt dőlt, emelgette a csípőjét, így egyre mélyebben hatolt belém. Én is mozogtam, köröztem a csípőmmel, ami fokozta mindkettőnk élvezetét. Ő egyre mélyebben szedte a levegőt, egyre vadabbul lökte felfelé magát, közbe két kezével a csípőm mozgását irányította. Először én élveztem el, telespriccelve meleg nedvemmel az ágyékát. Néhány lökés után Ő is a csúcsra ért. Megfeszült, és hangos zihálással élvezett, telespriccelve a tocsogó pinámat forró gecivel. Teljesen a méhemet lökve éreztem a forróságot, ami egy következő hatalmas orgazmust eredményezett. Hatalmas volt mmmmmmmmmmmmmmmmm.
Elernyedve ráborultam, Ő még lökött néhányat, kipumpálva az összes gecit, aztán átölelt, csókolóztunk, és egymás számára érthetetlenszavakkal, de érzelmekkel teljesen érthetően becézgettük egymást.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.11 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 10. 19. csütörtök 05:48
Ha nem kapja meg otthon, ami kell neki, elmegy máshová érte. Férjuram egy szót sem szólhat.
#3 papi 2013. 09. 7. szombat 10:45
Tök jó
#2 fekszipapa 2008. 08. 21. csütörtök 20:20

#1 Törté-Net 2006. 08. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?