A+ A-

Elcsábított a menyem

Fordítás Darknessfalls48 alapján
A fiam összeházasodott Theresával és mivel még egyetemisták voltak, így nálunk laktak. Ők húsz évesek voltak, mi a feleségemmel negyven. Úgy tekintettünk Theresára, mintha a saját lányunk volna. Ő is, mint mindenki, szabadon használta a lakást, ahogy éppen a szükségletei diktálták.
Én soha nem gondoltam rá szexuális módon, annak ellenére, hogy egy igazi bombázó volt. Az viszont igaz, hogy a szememet gátlástalanul legeltettem teste görbületein. Azt is észrevettem, hogy a szépségem igazán élvezi a rátapadó tekintetet. Tudatosan öltözködött olyan blúzokba, amik ha lehajolt, tökéletes belátást nyújtottak feszes melleire és nem fukarkodott ezekkel a mozdulatokkal előttem. A rövidke szoknyái is alkalmasak voltak, hogy ne bízzon nagyon sokat az ember fantáziájára. Természetesen egészséges férfiként élveztem ezeket a kis bemutatókat, de nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget nekik. Aztán történt valami, ami némileg átrendezte a gondolkodásomat.
Vagy két héttel ezelőtt a feleségem a fiammal elment megnézni egy késő esti előadást, ami őket érdekelte, engem viszont hidegen hagyott. Úgy gondoltam én meg nézek valami klasszikus filmet a videón az ágyamból. Bizony csak "bőr alól" sikerült élveznem a filmemet, azaz elaludtam.
Arra ébredtem, hogy egy mezítelen test fekszik szorosan mellettem az ágyban. Na, gondoltam már meg is jöttek. Én meg jól elaludtam, hogy észre sem vettem a hazaérkezésüket. A teljes sötétségben nem láttam semmit viszont éreztem, hogy az asszonykám követelőzően dörzsöli farát az ágyékomhoz. Gondoltam szundikálok tovább s majd reggel fogok gondoskodni róla. Egyébként is inkább reggel szeretett házas életet élni, tehát ráér. Ekkor azonban újabb atrocitás érte, az előzőektől már ébredező farkamat. Még mindig nem akartam figyelembe venni a szándékát. A kakas azonban már szagot kapott és határozottan növekedésnek indult, és ahogy felemelte a fejét, automatikusan becsúszott az előtte fészkelődő combok közé.
Na, hát nem vagyok én semmi jónak elrontója gondoltam, s kissé megemelve őkelmét, a kezemmel is segítettem rátalálni a helyes irányra. Az előttem fészkelődő popsi megérezte a kedvező változást és kicsit kavargatva ráhúzta magát a nemes szervre. Most már én is kezdtem jól érezni magam és úgy döntöttem a továbbiakban aktívan veszek rész az ügymenet alakításában és egy határozott mozdulattal tövig hatoltam belé. Elégedett nyögéssel vette birtokba rudamat és aprókat kezdett mozdulni rajta.
Most már igazán felhorgadt bennem is a hím. Közelebb húzódtam hozzá és elkezdtem majszolni a nyakát s miközben elindítottam egy határozott ritmust, a kezemmel átöleltem és megkerestem kedvenc játékomat a mellét. Ez volt az a pillanat amikor egy hatalmas meglepetés ért. A mell, ami a kezembe akadt szignifikánsan nagyobb volt, mint amit a nejem birtokolt.
- Apu - suttogott Theresa - ez én vagyok, ne legyél ideges, ez rendben van.
- Édes lányom, te mit keresel itt, mit csinálsz? - szólaltam meg döbbent hangon.
- Apu, láttam, ahogy bámulod a testem és nem tagadom jól esett - mondta mosolyogva - és biztos vagyok benne, hogy te is akarod, vagy ez nem a' miatt, olyan kemény - markolta meg a faszomat.
- De ez lehetetlen, nem tehetjük, ez hibás - dadogtam - vissza kellene menned a szobátokba.
- Oké, visszamehetek, de akkor kénytelen leszek elmondani az anyunak, hogy a farkad milyen mélyre furakodott bennem.
- De hiszen azt hittem, hogy éppen ő fekszik itt mellettem - válaszoltam, közben éreztem, hogy ez elég sánta magyarázat volna és nagyon nehéz lenne hihetővé tennem. Mindazonáltal nem tudtam, hogy a félelem vagy a férfivágy az, ami elkezdte irányítani a szándékaimat.
- Szerintem be kellene most már fejezned, amit elindítottál. Én megvallom nagyon élveztem és nagyon úgy tűnt, hogy te is élvezted, amit tettünk. Így ez a mi kicsiny édes titkunk maradhatna.
Végül is győzött a "jobbik énem" s mivel ott voltam fölötte, meg a fejemet is húzta maga felé s a szám előtt ott meredeztek azok a kívánatos bimbók, megadtam magam a sorsomnak. Rábuktam azokra a csodálatos mellekre és szívtam csókoltam, markolásztam őket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (125 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 09. 23. szombat 06:12
Elég gyengécske eresztés.
#8 vakon53 2016. 02. 27. szombat 08:44
Nekem csak annyi a hozzászólásom hogy 10 pont!
#7 zoltan611230 2014. 02. 11. kedd 05:20
Jo.
#6 papi 2014. 01. 26. vasárnap 10:56
Nem rossz
#5 Sagittarius0 2011. 02. 9. szerda 18:52
A történet nincsen rendesen kibontva, és picit sablonos nekem. Hiányzik valami amiztől valőságszzagúvá válhatna.
#4 thomas 2010. 12. 25. szombat 10:54
Nagyon tetszenek a családi szexről és az animál témában írt történetek.Nekem is volt részem családi szexben,és nagyon élveztem.Szívesen beszélgetnék,vagy leveleznék,bárkivel akit érdekel bármelyik téma,főleg nőkkel,anyukákkal.40 éves férfi vagyok.Erre a címre írhattok:kistigris40@gmail.com
#3 zoli bácsi 2010. 12. 21. kedd 23:09
Kedves álmos elefánt!
Nem kívánok kötekedni, mert látom fordítás. De azért tisztázzuk: Főhősünk most a menyét vagy a lányát döntötte meg? Lehet hogy én vagyok fogalmi zavarba de ha a menyét akkor az nem a lánya. Lehet, hogy a lányának tekintette de akkor sem a lánya. De ha még is a lánya, akkor nem lehet a menye. Na mind egy én teljesen elvesztettem a fonalat.
#2 imy36 2010. 12. 7. kedd 07:55
Jó a történet! Csak rövid kicsit bővebben írj.
#1 Törté-Net 2010. 12. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?