A+ A-

Tommy és én 2. rész

Átmentünk a szobájába, ahogy egy nagy francia ágy volt, lefeküdtünk egymás mellé... és kipihentük az elobbi akciónkat. Itt szóbahoztam neki, hogy láttam, ahogy veri a farkát zuhanyzás közben. Erre o visszavágott, hogy tudta, hogy nézni fogom. Megkérdeztem tole, hogy ugyan honnan tudtad. Erre rám mosolygott és elmondta, észrevette, hogy
félrehúztam a fürdoköpenyeket, amik a kulcslyukat eltakarták. De, hogy jobban láthassam o még direkt ki is vette a kulcsot amikor bezárta az ajtót (Erre már nem is emlékeztem).
Pihentünk vagy tíz percet, amikor megszólalt: Az anált nem akarod kipróbálni? Erre kicsit összehúzódtam, mivel soha nem izgatott a dolog, hogy bennem turkáljon egy fasz. De nagyon kívántam a srácot, és belementem volna, hogy o is megbaszhasson. Majd hirtelen kinyögte, hogy szeretné ha én kefélném ot, mert neki ez jönne be leginkább. Na itt már csillogtak a szemeim, mert egy "passzív" szerepet kedvelo sráccal hozott össze a sors.
Ezek után minden jött magától:
Mindenféle simogatás nélkül rányúltam a farkára, ami már akkor megint állt. Ezen egy picit meglepodtem, mert nekem egy kicsit több ido kellett, hogy ismét rajtrakész legyek.
De nem hagyta, hogy magától kezdjek állogatni. Szájába vette a dolgot, és olyan erovel kezdte el szívni, szopni, hogy azt máig sem felejtem el. Sokkal jobban éreztem magam, mint az elobbinél. Csak feküdtem az ágyon, és hagytam, hogy kényeztessen kedvére.
Ezek után hasrafordítottam, és elkezdtem a seggét nyalogatni. Ekkor halkan elkezdett nyögni-sóhajtozni. Bíztatott, hogy ez nagyon jó, s ne adjam abba. Egy darabig még nyalogattam, majd benyálaztam a mutató újamat. Finoman elkezdtem felnyomni a fenekébe. Szépen felment, kitágult rendesen a kis "kényeztetéstol". Majd amikor már teljesen benn volt az ujjam a forró seggébe benyálaztam még egyet és azt is, elkezdtem szépen lassan felnyomni. Gondoltam elore tágítok rajta, mivel elég vastag farkam van. Ekkor már nyögdösött o is rendesen. Megkérdeztem tole, hogy fáj? Erre o: Nem, nagyon jó esik amit csinálsz.
Ezen felbuzdulva kihúztam az ujjaim és elkezdtem benyálazni a farkam. Ezt észrevéve szó nélkül rábukott, majd egy jó adag nyállal honorálta a kedvességemet. :)
Szépen lassan elkezdtem benyomni a gyönyör kapuján a farkam, ami elég nehezen akart bemenni, mert mint említettem elég vaskosra sikerül. Néha-néha o is felszisszent, de nem szerettem volna abbahagyni. Egy kis ido utána o lökött magán egyet, és erre a farkam tövig eltunt a seggében. Isteni érzés volt, mivel a srácok terén most vesztettem el a szüzességemet. Rendesen lüktetett belül a cucc, felforrósítva a végbelét.
Lassan gyengéden elkezdtem baszni, tényleg nagyon gyengéd voltam vele. Eközben o is felvette a ritmusom, majd hátrafordította az arcát és elkezdtünk csókolózni, miközben ot basztam.
Egy ideig tartottuk ezt a pózt, s rá pár percre kivettem belole a farkam és a hátára fordítottam. Szeretem ha szemben vagyok azzal akit kefélek. Lassan elkezdett maga felé húzni, lábait a hátamon átkulcsolta. Én a lyukhoz illesztettem a farkam, majd szépen lassan nyomultam elore. Most egész könnyen belefértem, mivel az elobb már sikeresen kitágítottam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.12 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2016. 09. 21. szerda 09:39
Nekem sem.
#2 A57L 2014. 11. 17. hétfő 06:29
Nem tetszik.
#1 Törté-Net 2006. 07. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?