Tommy és én 2. rész

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 7.79 pont (33 szavazat)
Megjelenés: 2006. július 26.
Hossz: 5 069 karakter
Elolvasva: 1 575 alkalommal
Átmentünk a szobájába, ahogy egy nagy francia ágy volt, lefeküdtünk egymás mellé... és kipihentük az elobbi akciónkat. Itt szóbahoztam neki, hogy láttam, ahogy veri a farkát zuhanyzás közben. Erre o visszavágott, hogy tudta, hogy nézni fogom. Megkérdeztem tole, hogy ugyan honnan tudtad. Erre rám mosolygott és elmondta, észrevette, hogy

félrehúztam a fürdoköpenyeket, amik a kulcslyukat eltakarták. De, hogy jobban láthassam o még direkt ki is vette a kulcsot amikor bezárta az ajtót (Erre már nem is emlékeztem).

Pihentünk vagy tíz percet, amikor megszólalt: Az anált nem akarod kipróbálni? Erre kicsit összehúzódtam, mivel soha nem izgatott a dolog, hogy bennem turkáljon egy fasz. De nagyon kívántam a srácot, és belementem volna, hogy o is megbaszhasson. Majd hirtelen kinyögte, hogy szeretné ha én kefélném ot, mert neki ez jönne be leginkább. Na itt már csillogtak a szemeim, mert egy "passzív" szerepet kedvelo sráccal hozott össze a sors.

Ezek után minden jött magától:
Mindenféle simogatás nélkül rányúltam a farkára, ami már akkor megint állt. Ezen egy picit meglepodtem, mert nekem egy kicsit több ido kellett, hogy ismét rajtrakész legyek.
De nem hagyta, hogy magától kezdjek állogatni. Szájába vette a dolgot, és olyan erovel kezdte el szívni, szopni, hogy azt máig sem felejtem el. Sokkal jobban éreztem magam, mint az elobbinél. Csak feküdtem az ágyon, és hagytam, hogy kényeztessen kedvére.
Ezek után hasrafordítottam, és elkezdtem a seggét nyalogatni. Ekkor halkan elkezdett nyögni-sóhajtozni. Bíztatott, hogy ez nagyon jó, s ne adjam abba. Egy darabig még nyalogattam, majd benyálaztam a mutató újamat. Finoman elkezdtem felnyomni a fenekébe. Szépen felment, kitágult rendesen a kis "kényeztetéstol". Majd amikor már teljesen benn volt az ujjam a forró seggébe benyálaztam még egyet és azt is, elkezdtem szépen lassan felnyomni. Gondoltam elore tágítok rajta, mivel elég vastag farkam van. Ekkor már nyögdösött o is rendesen. Megkérdeztem tole, hogy fáj? Erre o: Nem, nagyon jó esik amit csinálsz.
Ezen felbuzdulva kihúztam az ujjaim és elkezdtem benyálazni a farkam. Ezt észrevéve szó nélkül rábukott, majd egy jó adag nyállal honorálta a kedvességemet. :)

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.79 pont (33 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. április 23. 10:40
#4
Már hárman vagyunk.
1
zsuzsika
2016. szeptember 21. 09:39
#3
Nekem sem.
1
a
A57L
2014. november 17. 06:29
#2
Nem tetszik.
1
T
Törté-Net
2006. július 26. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1