A+ A-

Tommy és én 1. rész

Egy forró nyári estén épp egy buliból hazafelé menet találkoztam egy egyik barátommal Tommy-val. Szép srác volt. Akkor kb. 18 éves lehetett. Kék szemei és szokésbarna félhosszú haja volt, ami épp a szeméig ért - nekem akkor ő volt a megtestesült álompasi- én egy átlagos fickó voltam. Nekem kék szemeim, és sötétbarna hajam van.
Testfelépítésileg mindketten vékony-szálkás és szortelenek voltunk.
Tommyról tudtam, hogy hetero. Mindig is kérkedett a csajaival, meg a "trófeáival", szóval pont olyan volt, mint egy korunkbeli hetero.
Én már 14 évesen éreztem a vágyat a fiúk után. Így visszaemlékezve a lányok sosem izgattak, de olyan fiatalon még nem tulajdonítottam neki olyan nagy jelentoséget. Viszont ahogy telt múlt az ido egyre inkább fokozódott bennem az a bizonyos vágy. A közös masztik alkalmával is mindig a srácok farkát részesítettem elonyben. Szerencsés vagyok, mert igen sok barátom van, és én mint jó barát mindig felajánlottam nekik egy maszti lehetoséget, amikor az ősök nem voltak otthon.. Ilyenkor általában négyen öten gyultünk össze egy közös videózásra, de ez egy másik történet :)
Szóval, mentünk hazafelé az úton, majd Tommy elkezdett mesélni a csajairól, hogy milyen jó velük, bár igazából egy sráccal is kipróbálná már. Ekkor valami megmozdult bennem, de hagytam, hogy befejezhesse a történetét.
Számomra felettébb érdekes volt, hogy elohozta az egyik afférját, amikor hármasban nyomták. O egy lány és egy másik barátja. Mesélte, hogy mennyire jó volt, és nagyon nehezen tudta türtoztetni magát, hogy ne a srác farkát nyalogassa. Most már nem tudtam türtoztetni magam. Egy kis mellébeszéléssel elmondtam neki, hogy nekem is nagyon bejönnek a srácok, annyi változtatással, hogy biszexnek állítottam be magam elotte. Erre felcsillant a szeme, és egybol felajánlotta, hogy aludjak náluk, és ha van kedvem akkor vele kipróbálhatom magam ilyen téren is.
Egy kicsit húztam az agyát, szabadkoztam, hogy nem kellene, meg talulnom kellene másnapra, de titokban már nagyon készültem a dologra. Csak ugye szeretem, ha a másik fél akar "elcsábítani". :) De végül belementem, mert már nagyon pedálozott.
Egy utcában laktunk, csak o két házzal odébb. Szép nagy családi házuk volt, és akkor pont üres. A szülok elmentek dolgozni, az öccse meg valami táborban volt.
Bementünk, és tanácsolta, hogy eloször zuhanyozzunk le külön-külön. Nem tudom, hogy miért akarta így, de nem is akartam megkérdezni. Mindenesetre nagyon örültem volna egy közös fürdozésnek is.
Lezuhanyoztam. Utánam o következett, bement és magára zárta az ajtót. Persze engem sem kell félteni. A kulcslyukon sikerült egy kicsit leskelodnöm. Tommy eloször letusolt, majd elkezdte simogatni a farkát. Szép méretes volt neki, kb. 18cm lehetett. Már állt, s verte. Persze egybol beijedtem, hogy itt már nem lesz szex, inkább kiveri magának, de azért még bíztam benne, hogy nekem nem kell ezt a megoldást választanom.
Kaptam tole egy fürdoköpenyt, ebben vártam, majd mikor végzett (gondolom ki is verte magának) bejött a nappaliba és betett egy dvd lemezt. Igaz, nekem is voltak pornóim, de ez túltett az összesen. Egy biszex film volt, melyben (szerencsére) nem sok szerepet kaptak a lányok. Egyszerre négy srác egy lánnyal... persze a srácok szopták nyalták,dugták egymást... a lányra már nem nagyon emlékszem.
Éreztem, ahogy Tommy kezei megindultak a lábamon egyenesen a fürdoköpenyem alá. Ekkor már én is álltam rendesen. Persze az ilyen kedvességet viszonozni is illik, így én is elkezdtem "matatni" a köpenye alatt. Éreztem, ahogy lüktetett a farka, mert vastagságra is szép példánynak tunt. Ekkor O letérdelt elém, és elkezdte a lábamat nyalogatni, szépen haladt felfelé a combomig, majd annak belso részén kicsit elidozött. Szinte ordítani tudtam volna, hogy "hé, kapd már be!" de o húzta az agyam. A farkam meg már teljesen állt, szinte szét akart robbanni. Régebben még méregettem, akkor 19cm volt, bár most szerintem még 1-2 centit biztos dagadt. Szóval, a farkamat érintetlenül hagyva elindult felfelé a hasamon, ahogy a nyelvével hozzámért teljesen kiakadtam. Körözött az izmaimon, de a mellbimbómat sem hagyta ki a jóból.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.92 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2016. 09. 21. szerda 09:34
Négy pont.
#2 A57L 2014. 11. 17. hétfő 06:30
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2006. 07. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?