Tommy és én 1. rész

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 7.55 pont (31 szavazat)
Megjelenés: 2006. július 23.
Hossz: 6 455 karakter
Elolvasva: 2 271 alkalommal
Egy forró nyári estén épp egy buliból hazafelé menet találkoztam egy egyik barátommal Tommy-val. Szép srác volt. Akkor kb. 18 éves lehetett. Kék szemei és szokésbarna félhosszú haja volt, ami épp a szeméig ért – nekem akkor ő volt a megtestesült álompasi – én egy átlagos fickó voltam. Nekem kék szemeim, és sötétbarna hajam van.

Testfelépítésileg mindketten vékony-szálkás és szortelenek voltunk.

Tommyról tudtam, hogy hetero. Mindig is kérkedett a csajaival, meg a "trófeáival", szóval pont olyan volt, mint egy korunkbeli hetero.
Én már 14 évesen éreztem a vágyat a fiúk után. Így visszaemlékezve a lányok sosem izgattak, de olyan fiatalon még nem tulajdonítottam neki olyan nagy jelentoséget. Viszont ahogy telt múlt az ido egyre inkább fokozódott bennem az a bizonyos vágy. A közös masztik alkalmával is mindig a srácok farkát részesítettem elonyben. Szerencsés vagyok, mert igen sok barátom van, és én mint jó barát mindig felajánlottam nekik egy maszti lehetoséget, amikor az ősök nem voltak otthon.. Ilyenkor általában négyen öten gyultünk össze egy közös videózásra, de ez egy másik történet :)

Szóval, mentünk hazafelé az úton, majd Tommy elkezdett mesélni a csajairól, hogy milyen jó velük, bár igazából egy sráccal is kipróbálná már. Ekkor valami megmozdult bennem, de hagytam, hogy befejezhesse a történetét.

Számomra felettébb érdekes volt, hogy elohozta az egyik afférját, amikor hármasban nyomták. O egy lány és egy másik barátja. Mesélte, hogy mennyire jó volt, és nagyon nehezen tudta türtoztetni magát, hogy ne a srác farkát nyalogassa. Most már nem tudtam türtoztetni magam. Egy kis mellébeszéléssel elmondtam neki, hogy nekem is nagyon bejönnek a srácok, annyi változtatással, hogy biszexnek állítottam be magam elotte. Erre felcsillant a szeme, és egybol felajánlotta, hogy aludjak náluk, és ha van kedvem akkor vele kipróbálhatom magam ilyen téren is.

Egy kicsit húztam az agyát, szabadkoztam, hogy nem kellene, meg talulnom kellene másnapra, de titokban már nagyon készültem a dologra. Csak ugye szeretem, ha a másik fél akar "elcsábítani". :) De végül belementem, mert már nagyon pedálozott.

Egy utcában laktunk, csak o két házzal odébb. Szép nagy családi házuk volt, és akkor pont üres. A szülok elmentek dolgozni, az öccse meg valami táborban volt.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.55 pont (31 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. április 23. 10:39
#4
Nem az én világom.
1
zsuzsika
2016. szeptember 21. 09:34
#3
Négy pont.
1
a
A57L
2014. november 17. 06:30
#2
Egynek elmegy.
1
T
Törté-Net
2006. július 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1