A+ A-

Az albérlet 2. rész - Közös program

...A borotválkozás hamar megtörtént, mégis a fiú úgy érezte, mintha legalább fél óráig tartott volna. Maga sem tudta, hogy mi történt, de vegyes érzelmek kerítették hatalmába. Haragudott Imrére, amiért csak úgy szó nélkül bement hozzá a fürdőszobába, ugyanakkor furcsa és bizsergető érzés volt, hogy egy másik férfi előtt volt életében először meztelen...
A következő napok gyorsan elteltek. Zoli megkezdte a munkáját és esténként fáradtan ért haza. Csak néha találkoztak egymással, amikor egy-egy italt megittak, kicsit beszélgettek még, aztán jött a korai lefekvés.
Imre próbálta rávenni a fiút, hogy nézzenek meg együtt egy filmet, az segít kikapcsolódni, de a kora reggeli ébresztő miatt ez rendszerint elmaradt.
- Majd péntek este megnézünk valamit. Olyankor úgy is nagyobb a választék a tévében, no meg nekem sem kell korán kelnem másnap. - mondta a srác, azzal bevonult a fürdőszobába. Megtöltötte a kádat jó forró vízzel és elterülve benne élvezte, ahogy lassan teljesen ellazul a teste. A víz mozgása időnként himbálni kezdte a szerszámát is, amitől lassan merevedni kezdett, hogy aztán a víz áramlásának ellenállva, feszesen bújjon ki a makkja a víz felszínén. Tetszett a fiúnak a saját teste látványa. Élvezte a vízben fekvést, miközben a tusolófejből beáradó meleg vízsugár az egész testét simogatta.
Hirtelen egy kopogást hallott, majd rövid szünet után Imre lépett be a fürdőszobába. Zoli egyből felült a kádban és ösztönösen eltakarta az ágyékát.
- Ne haragudj, hogy így rád töröm az ajtót, de kaptam egy hívást és el kell rohannom egy találkozóra. Viszont ilyen borostásan nem jelenhetek meg. Gyorsan megborotválkozom, ha nem zavar.
- Hát, ha vársz két percet, akkor kiugrom a kádból és tied a fürdőszoba - mondta zavartan, még mindig magát takarva a srác.
- Ahh, ne butáskodj. Én két perc alatt elkészülök, és már itt sem vagyok. Amúgy meg nyugodtan leveheted a kezed onnan. Nekem is ugyanaz van, mint neked. Nem kell szégyenlősnek lenni. Látszik, hogy nem voltál még katona. - azzal várta, hogy a srác mit lép erre. Zoli vonakodva ugyan, de elvette a kezét az ágyéka elől, láthatóvá téve a még most is merev szerszámát, ugyanakkor azt sem tudta, hova nézzen zavarában. Imre ösztönösen megnyalta kissé a szája szélét, de látva a fiú kellemetlen helyzetét, próbálta megoldani a helyzetet:
- Amikor nagy ritkán ráveszem magam, hogy kádban fürödjek, akkor rendszerint én is hasonlóan érzem magam. Férfiak vagyunk, vagy mi!? - mondta mosolyogva, azzal a tükör felé fordulva elkezdte behabozni az arcát.
A borotválkozás hamar megtörtént, mégis a fiú úgy érezte, mintha legalább fél óráig tartott volna. Maga sem tudta, hogy mi történt, de vegyes érzelmek kerítették hatalmába. Haragudott Imrére, amiért csak úgy szó nélkül bement hozzá a fürdőszobába, ugyanakkor furcsa és bizsergető érzés volt, hogy egy másik férfi előtt volt életében először meztelen. Eszébe jutott a pár nappal korábbi éjszakai leskelődése, és az emlék ismét felizgatta. Érezte, hogy valami megváltozott benne, de nem próbálta beazonosítani az érzéseit. Örült, hogy végre van valaki, aki haverként, barátként közeledik hozzá. Az azonban szemet szúrt neki, hogy amikor levette a kezeit a farka elől, akkor valahogy másképp nézett rá a borotválkozni készülő férfi. Nem ismerte még ezt a tekintetét, de valamiért jól eső érzéssel idézte fel ezt az arcát.
Közeledett a péntek és Imrét csak az foglalkoztatta, hogy milyen filmet nézzenek meg együtt. Tudta, hogy ez egy remek alkalom, hogy közelebb kerüljön a fiúhoz, de nem akarta elrontani a lehetőséget. Egy üveg whiskyt azért beszerzett, biztos, ami biztos alapon.
Este aztán együtt kitalálták, hogy lemennek a közeli kölcsönzőbe és együtt választanak valamilyen filmet, ami mindkettőjük ízlésének megfelel. Jó hangulatban telt az este. Sikerült rávenni a fiút, hogy igyon egy-két pohár whiskyt, ami nagyon hamar spiccessé tette. A közepes akciófilm annyira egyikőjüket sem villanyozta fel, így amikor vége lett, kapcsolgatni kezdték a tévén a csatornákat. Tv2, Rtl, HBO, Viasat...Private Gold, Hallmark
- Az jó lesz! Menj vissza egyet! Egy pillanatra hadd nézzem meg, mi ment ott. - mondta Imre, ahogy a srác túllépett a szex csatornán. Visszaléptették a programot és a képernyőt betöltötte egy nő, a szájában két farokkal. Egyszer az egyiket szopta, majd a másikat csúsztatta be a szájába, miközben a kezei vadul jártak a szerszámokon.
Imre töltött még egy italt mindkettejüknek és lopva a srácra nézett. Látta rajta, hogy teljesen leköti a figyelmét a jelenet, miközben az egyik lábát keresztbe teszi a másikon, valószínűleg azért, hogy takarva legyen az ágyéka. Ahogy közelebb ment a fiúhoz a poharával és koccintottak egyet, látta, hogy a Zoli tényleg felizgult a filmtől. Bár Őt magát már nem tudta felizgatni a tévés jelenet, annál jobban hatott rá a fiú látványa.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.23 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 91boy 2017. 06. 1. csütörtök 15:29
Én is kíváncsi lennék a folytatásra, a srác reakciójára, meg az ezután történtekre.... smile
#3 nathanblack95 2013. 12. 28. szombat 18:01
szerintem is lehetne folytatása
#2 kelyhecske 2010. 04. 22. csütörtök 18:36
folytatásként még pár részt szívesen olvastam volna...
ebből többet is ki lehetett volna hozni
#1 Törté-Net 2006. 07. 2. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?