A+ A-

Kaláka

Gyerekkoromban, úgy 30 éve már, még rendszeres dolog volt a kaláka, azaz a közös munka.
Ha egy család házat épített, vagy akár csak a kukoricát akarta betakarítani, akkor meghívta, barátait, rokonait segíteni és közösen gyorsan és jó kedvel végezték a munkát. Nem is járt ezért fizetség, csupán a segítséget illett visszaadni.
A nyolcvanas évek elején a gyerekkori barátom, nevezzük Iminek, végre elhatározta megnősül. A sráccal jóban - rosszban együtt voltunk már tíz éves korunk óta, együtt kezdtünk el valamikor hatodikos korunkban onanizálni, és utána a csajokat hajkurászni. Egy darabig a szülőknél laktak, de hát tudjuk, hogy van ez nem nagyon egészséges, az, ha a fiatalok egy házban élnek szüleikkel. Nos Imii is nyakába szedte a várost és lelt is egy házat, ami kisebb - nagyobb felújításra szorult, de mindezt kalákában is meg tudtuk tenni.
Mint régi haver természetesen én is kivettem a részem a munkából. Egyik meleg nyári napon épp a tető cserepezését fejeztük be mikor felesége a Móni szólt, - fiúk kész az ebéd.Napon melegített vízben lezuhanyoztunk, előbb én, majd Imi és Móni. Míg ők az udvar sarkában mosakodtak, akarva akaratlan is Móni testére pillantottam, hisz, csupán néhány bokor takarta el előlem őket. Egyszer csak odahívnak, hogy öntsem le őket egy locsolónyi tiszta vízzel. Nekem sem kellett kétszer mondani, vittem a vizet és szabadon legeltettem a szemem Mónin. Nem túl magas, kb. 162 cm, 54 kg, kicsi kerek kemény mellek és hát a combok hajlatában egy kedvesen sejlő vöröses szőke szőrpamacs virított. Nem szégyenlősködött, sőt élvezte a dolgot, mármint, hogy "csorog a nyálam utána". Imi szerszáma is ágaskodni kezdett és mind a 14 cm - el mutatta, hogy harcra kész. Még kölyök korunkban méricskélgettük, kinek - kinek szerszáma mekkora és kb. ugyanazt az átlag méretet értük el mindketten. Az enyém is mindössze 13 cm de, ahogy az egyik barátnőm mondta, "jobb a kicsi fürge, mint a nagy melák".
A mosakodást követően behúzódtunk a már félig - meddig elkészült hát konyhájába és jót ebédeltünk. Ebéd után a szieszta talán az egyik legkellemesebb elfoglaltság. Így aztán bevonultunk az elsötétített szobába, ahol mindhárman az egyetlen ágyra heveredtünk. Imi megkért, kenjem le a hátát, mert kissé leégette a nap. Természetesen megtettem, majd ugyanezt kérte Móni is. Na mondom magamban, - most vagy soha. Amint a pólóját levetette, látom ám, hogy nincs rajta melltartó, s csak hasra fekszik és rám vár. Szépen lassan elkezdtem kenni a hátát, finoman a vállainál kiindulva, majd egyre alább csúszott a kezem, kezdetben csak véletlenszerűen, majd egyre céltudatosabban kezdtem a mellei irányába is kenceficézni. Éreztem, nincs ellenére. Ez alatt Imi szunyókált, de az is lehet, csak tetette magát. Mind lejjebb csúsztatva kezemet, már a gömbölyű popsiját kezdtem simogatni, amikor azt mondta - kösz, elég.
Visszahúzta a pólóját, és hanyatt vetette magát, na gondoltam eddig volt tán igaz se volt. A csaj köztünk, mi fiúk két szélen és egyszer csak, mintha véletlen lenne mindketten a hasára tettük a kezünket, mintegy átölelve. Semmi tiltakozás, sőt mikor érzem, Imi sem álmában tette oda a kezét, hanem szinte "vezeti" a kezemet a Móni mellei felé, hát a torkomban kezdett el dobogni a szívem. Akartam is meg nem is, hiszen a barátság a csak barátság és a haverom felesége az valahogy "szent" - nek tűnt amúgy elméletben. No meg akkoriban még sokkal kevesebbet tudtam arról, hogyan is kell egy csoport kapcsolatot kiépíteni. No de csak ébredezni kezdtek bennem is a gerjedelmek és, lassan a Móni melleihez értem én is. Mindketten simogattuk, becézgettük a melleket, egyelőre a pólón keresztül, Móni csak néz, majd kissé rekedten az izgalomtól megszólal - de hát ezt, hogy gondoljátok fiúk! Imi erre megnyugtatta, - nézd a Pistával mi olyan régi jó barátok, vagyunk, annyi a közös bennünk, miért ne lennél te is az, és főleg miért ne lenne neked egyből két pasid.
Azt hiszem az izgatottságtól egy szót se tudtam volna kinyögni. Móni csak bólint, majd felém fordul és rám néz, én Ő rá majd lassan e szájához közelítek és elkezdem csókolni. Eközben kezeink már a póló alatt is a melleit simogatják és nem hiába.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2014. 04. 26. szombat 06:10
Jó volt, csak rövid.
#9 A57L 2013. 12. 3. kedd 05:16
Nem rossz.
#8 Kilgore 2002. 09. 1. vasárnap 12:48
Szerintem is jó, és valószínűleg igaz is.

Isti, figyelmesebben kellene olvasnod, a sztori a nyolcvanas évek elején történt, amit most mesél el a szerző. Így telt el 20 év...

#7 cool 2002. 09. 1. vasárnap 07:05
Szerintem jó, és kész!
#6 Hmm 2002. 08. 31. szombat 19:18
Hmm, nem tudom, melyik feleseg mondana azt egybol a ferjenek, hogy OK, kurhattok ketten a haveroddal... az meg kicsit olyan bugyuta volt, hogy "olyan sok a kozos bennunk, miert ne legyel te is..." Gyik egy tortenet
#5 Törté-Net 2002. 08. 31. szombat 00:28
Köszönet, hogy szóltatok összecserélődött 2 történet címe, ki lett javítva.
#4 anonymous 2002. 08. 30. péntek 16:11
Elszurtatok a cimeket. ez nem a "Kalaka" lenne?

Es termeszetesen amaz pedig az ejszakai telefon
#3 John 2002. 08. 30. péntek 10:52
a cimnek meg a sztorinak nem sok köz van egymáshoz..4 pont
#2 isti 2002. 08. 30. péntek 10:11
Hogy a fenébe telt el dugás közben 20 év és lett 2 gyerek ? Nagy gond lenne figyelni annak aki ír valamit ?
És hol itt az éjszakai telefon ?
#1 Törté-Net 2002. 08. 30. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?