A+ A-

A megcsalás

Ahogy beértem az egyetem kapuján, jólesően felsóhajtottam. Igaz, bunda volt rajtam, de még így is fáztam. A vastag, puha, selymes, fekete bunda leért a bokámig. A felvágása mentén ki-ki kandikált a fekete kígyó bőr csizma, a necc harisnya egy leheletnyi része, és a fekete kosztümöm alja. Lehajtottam a kapucnimat, és hátratúrtam aranyszínű derékig érő csigás fürtjeimet.
De jól esne a hidegről bejövet az én szexi tanár uram kényeztetése. Ahogy az a bársonnyal borított acél felnyársal, és ahogy az élvezet határán csak is az ő nevét nyögöm...
Reggelt hat volt. Az épületben még senki. Nekem is Zeuszt kellett volna várnom, a szexológia tanárt, hogy megbeszéljük az egyik pályázatra benyújtott esszémet, de Zeusz még sehol. Nekidőltem a lépcső korlátjának, és vártam... Eltelik öt perc és... és akkor ismerős sóhajtás csapta meg a fülemet.
Feleszméltem, szemeim nagyra nyitottam. Hiszen annyira a gondolataimba mélyedtem, hogy észre se vettem a konditeremtől nem messzire állok. Ez ő... Ez Levente, az én szexi-tanárbácsim! Ezek az ő sóhajai... És még..., Jesus Cristo, Santa Maria! Levente megcsal engem! Meg mert megcsalni engem!
Összeszorítottam a fogaimat. Nem szerettem Leventét, szó ne essék róla, de engem nem lehet megcsalni. Próbálja meg valaki... És az bosszú áldozata lesz!
Elindultam a hangok felé. Hát persze... A konditeremben van. Első dühömben arra gondoltam, hogy kivágom az ajtót, s lebuktatom,- amikor valami szöget ütött a fejemben... Hogyan csinálja az én szex istenem más nővel? A kíváncsiság győzött.
Résnyire nyitottam az ajtót, és belestem. Keserűen mosolyogtam,- pont jókor jöttem.
Még csak csókolta a nőt,- figyeltem tovább.
Levente most megfogta a másik szőkeség haját, és hátrahúzta a fejét, majd a két hatalmas melle közé csókolt. A nő élvezettel sóhajtott, és végighúzta hosszú körmeit Levi nyakán. Pattant a nő
ingéről a gomb, majd a melltartó...
- Ez az, Leventém! - hallottam a nő sóhaját... Majd hanyatt estem,- a nő,-nem más mint a matektanárnő, Eszter! Levente megcsal azzal a vén tyúkkal engem? Ezzel a vén tyúkkal? Istenem, vagy 10 évvel fiatalabb vagyok nála! Minek neki egy ilyen öreg nő? - lamentáltam magamban.
Összeszorítottam a kezemet... Észre sem vettem, hogy a körmeim szépen bevágják a tenyeremet. Csak néztem szikrázó szemmel, ahogy Esztert felfekteti a súlyzó padra, és éppen lehúzza a szoknyáját. Vad volt, mint mindig..., a szoknya nagyot reccsent, és már csak egy leheletnyi fehérnemű takarta a nő, - meg kell hagyni szép ívű dombocskáját. Levi úgy, a bugyiján keresztül kezdte el nyalni. Eszternek látszólag ez tetszett a legjobban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.27 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 10. 30. hétfő 05:49
Kicsit kevés.
#5 zsuzsika 2014. 11. 20. csütörtök 08:04
Jó.
#4 A57L 2014. 01. 2. csütörtök 04:29
Nem rossz.
#3 papi 2013. 04. 15. hétfő 11:46
nagyon jó
#2 Emmma 2006. 06. 21. szerda 11:13
az, hogy legyen folytatása, bár eddig minden annyira tökéletes, hogy az már fáj.
#1 Törté-Net 2006. 06. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?