A+ A-

Szülinapi ajándék 1. rész

Írta: naughtynurse18 (NaughtyNurse1846@aol. com)
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta. hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e - mail - t... :>
2006. március

- Tessék. Vedd fel ezeket - parancsolt rám Beth.
Amy kissé bizonytalanul vette át a fehér ruhát Beth - től.
- Ez csak egy fogadás, Amy - tájékoztattam az összezavarodott szőke lányt, és én is átvettem Beth - től fekete kosztümömet.
Azért kerültünk Amy - vel ebbe a szituba, mert az USC vesztette a Texas elleni meccsen. Annyira biztosak voltunk benne, hogy a Trójaiak szétkapják a Longhornokat, hogy fogadtunk Beth - el, ahogy szoktunk, a hírhedt "bármiben". A meccs után pár nappal Beth kitalálta: az lesz a büntink, hogy segítenünk kell neki szórakoztatnia a barátját a szülinapján.
A kosztümök, amiket ránkadott, szoros cuccok voltak, még farkuk is volt, meg kis fülecskéjük, mint a macskáknak. Miután felvettük őket, Beth egy sminkkészletet kapott elő, és orrocskát, meg cirmokat rajzolt az arcunkra. Színes foltokat is festett ránk, hogy utánozza a macskabajuszt.
- Tessék! - jelentette ki, amikor végzett. - Kész is vagyunk! Menj, nézd meg magad a tükörben, és mondd el, mit szólsz hozzá!
A tükörhöz tipegtem, és le voltam nyűgözve Beth művétől. Mindketten nagyon szexi példányok voltunk, és tudtam, hogy Thomas, Beth seggfej barátja nagyon is fogja élvezni a szülinapi meglepetést.
Miközben Amy és én a tükör előtt pipiskedtünk, Beth egy rózsaszín melltartót kapott fel, hozzáillő bugyival. A melltartó jól kiemelte grapefruit alakú melleit, ennek láttán még egy homo is mindent megtett volna étre, hogy mellbe kúrhassa ezt a barna hajú csajszit. Kinyitotta a hálószobája ajtaját, és kikiáltott Thomasnak:
- Kész vagy nem, jövünk!
Suttogva ránkparancsolt, hogy nyávogjunk.
- Mijáuuuuuu... mijáuuu... - nyávogtunk Amy - vel nevetve, miközben Beth a díványhoz vezetett minket, ahol Thomas ült. Szép látvány lehettünk: két magas, hosszú hajú szőke lány, akiknek a puncija és a melle jól kilátszik a ruha megfelelő helyen lévő nagy nyílásain. Így másztunk négykézláb barna, nagymellű barátnőnk után.
- Tetszenek az aranyos kiscicáim? - kérdezte Beth Thomas - t mosolyogva. - Mit szólsz ehhez a két szép puncihoz? Hát nem csodálatosak? Játszhatsz velük, ha akarsz.
Most az egyszer Faszfej Thomas meg se tudott szólalni. A jelmez, ami rajtunk volt, tökéletes hatást keltett. A fényes macskaöltözet jó darabot szabadon hagyott a bőrünkből, Thomas pedig megbabonázva figyelte. Amy és én négykézláb maradtunk előtte, ő pedig végigvizslatta vékony, remegő testünket.
- Mindjárt visszajövök - hirdette ki Beth ragyogva, és gyorsan kiszaladt a konyhába. - Légy jó a cicuskáimmal!
Nem tudtam, hogy Amy hogy van vele, de részemről a Thomas iránt érzett ellenszenvem ellenére máris remegtem a vágytól. Csupasz, meztelen puncimból csöpögni kezdett a lé, és tudtam, hogy Thomas mindjárt meg is érzi a levegőben.
Thomas vigyorogva megsimogatta a fejünket.
- Remélem, hogy éppen olyan rossz kiscicák vagytok, mint amilyen jól néztek ki!
Beth visszarobogott a nappaliba egy kis tálkával. Letette a padlóra közénk. Félig tele volt tejjel. Óvatosan elhelyezkedett Thomas ölében, és ránkparancsolt:
- Igyátok ki, kiscicáim. A mama kedvéért.
Amy és én engedelmesen lehajoltunk, és nyalogatni kezdtük a hideg tejet a tálkából. Amy ajkai közül hangos nyögés hallatszott, és tudtam, hogy huncut kis barátnőm máris beindult ettől a kis szerepjátéktól, akárcsak én.
- Tudom, hogy cicusok vagytok és nem babák, de azért mozgasd a segged, miközben lefetyelsz - dirigált Beth. - Mutasd, milyen boldog vagy.
Biztos voltam benne, hogy feszes popsim már eddig is mozgott, ahogy Amy mellett a tejet lefetyeltem, de Beth parancsára rájátszottam még egy kicsit.
Fölöttünk Thomas nagyot nyögött, ahogy nyelvünk a tejbe merült, és ahogy különböző tempóban lefetyelni kezdtük fehér folyadékot: én lassan és szenvedélyesen, Amy gyorsan és határozottan.
- Boldog Születésnapot, drágám! - hallottam, ahogy Beth a hülye férfijának duruzsol. - Tetszik az ajándékom?
- Basszus, jó hogy! - felelte Thomas leplezetlen izgalommal. - És hogy... úgy értem... meddig mehetek el?
- Kíváncsi vagy, mi? - nevetett Beth válaszul, de aztán belevágott. - Mindent megtehetsz velük, amit csak akarsz, mindent! Csókold meg őket. Nyald ki őket. Baszd meg őket. Az arcukat, a puncijukat, a szűk kis seggüket. Mintha csak valami olcsó kis kurvák lennének! Bassz velük a padlón, az ágyban, vagy épp az asztalon. Megbaszhatod őket odakinn a medencében, és áthívhatod az egész szomszédságot, hogy nézzenek. Megtehetsz velük, amit csak akarsz. És velem is. Mind a te kis játékszereid leszünk ma este. Megteszünk bármit, amit kérsz, ígérem!
Már hallottam ezeket a szavakat... Én mondtam őket, amikor hagytam, hogy a férjem először megkúrja Beth - et. Bosszú, édes bosszú.
Most, hogy szabad kezet kapott, Thomas előrenyúlt és belemarkolt a hajunkba. Amy - t elhúzta az útból, aztán pár másodpercre a tejbe nyomta az arcomat. Aztán a hajamnál fogva visszahúzott, és Amy - re szisszent:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.48 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2018. 09. 20. csütörtök 09:00
Várjuk a folytatást!
#4 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 22:07
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#3 Pavlov 2006. 05. 4. csütörtök 00:06
Köszi, örülök, hogy tetszik. Már kész a 2. és a 3. rész is, el is küldtem a szerkesztőnek, remélem, minél hamarabb feltölti.
#2 Rebyc 2006. 05. 2. kedd 12:03
Szuper! Várjuk a folytatást!
#1 Törté-Net 2006. 04. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?