A+ A-

Szülinapi ajándék 2. rész

Írta: naughtynurse18 (NaughtyNurse1846@aol. com)
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta. hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e - mail - t... :>
2006. március

Beth nevetett az én kis magánszámomon, és eltolt az útból. Megcsókolta a barátját, és a fülébe súgta:
- Boldog szülinapot, kicsim! Amy és én újra keményre fogunk szopni. Egész éjjel szopni fogunk, hogy addig baszhass minket, ameddig csak akarsz!
Azzal Beth éhesen rábukott Thomas félig puha, nedves farkára. Pár percig csak finoman szopogatta, aztán átadta a terepet Amy - nek, aki óvatosan nyalogatni kezdte, mintha ő is csak Thomas egy kiscicája lenne.
Thomas pénisze hamarosan megint ágaskodni kezdett. Erei kidülledtek, a szerszámát beborította a nyöszörgő, nyaldosó lányok nyála, amitől csillogni kezdett.
A puncim már csöpögött. Az, hogy leszoptam Thomas farkát, és lenyeltem a spermáját, nagyon felizgatott, de az egyetlen elérhető faszt most két bögyös barátnőm szopta - nyalta. Miközben a szopást figyeltem, egyik ujjamat becsúsztattam nedves puncimba, é élénken húzogattam ki - be. Éppen rátaláltam a megfelelő ritmusra, amikor kopogtak az ajtón.
Bár mindannyian hallottuk, mikor Thomas áthívta a barátját, nem hittük, hogy tényleg át fog jönni. Tévedtünk.
- Ez Chris - jelentette ki Thomas. - Engedd be.
Kérdően Beth - re néztem, hogy elküldhetem - e a pasit a fenébe.
- Hallottad az uram, Kathy. Nyiss ajtót - parancsolta Beth, és forró szájával visszahajolt Thomas duzzadt péniszére.
Az ajtóhoz mentem, testemet alig fedte a szexi macskajelmez; arcomon cirmok és egy nagy, fekete orr - sejtettem, milyen hülyén nézhetek ki. Kinéztem a kukucskálón: tényleg Chris volt az, Thomas barátja; pontosabban Chris Farmer. Már ismertem a kórházból.
Úgy három hónapja találkoztam Chris - szel először. A röntgenosztályon dolgozott, és nagyon jól nézett ki fantasztikusan izmos testével, mégsem törődtem vele. A beosztott műszerészek csak udvarolgattak a nővéreknek, akik hivatalos kinevezéssel dolgoztak. Chris más volt, mindenkit úgy kezelt, mintha lenézte volna. Sőt, egész durva volt, amikor a pácienseket levittük a röntgenre. Igen, okos volt, de mindig felbosszantott: mintha jobban tudná, hogy mit kéne tennem, mint én magam. Mindig megcsinált mindent, amit ráosztottak, de mintha mindig a felháborodás határán táncolt volna.
Néha bejönnek az arrogáns, öntelt emberek, de amit Chris művelt, az már túlzás volt. Persze, hogy jól végigmért, ahogy minden más férfi, de olyan képpel tette mindezt, mintha nem lenne elégedett a látvánnyal. Én ehhez nem szoktam hozzá. És most ott állt Beth ajtajában, a szobában pedig három félmeztelen nő várta.
Nagy levegőt vettem, és kinyitottam az ajtót. Chris már be is lépett. Azt vártam, hogy a kinézetemen elneveti magát, de szemei meglepetten kerekedtek el.
- Hát itt meg mi folyik? Versenyeztek, vagy mi? Úgy látom, épp jókor jöttem.
Hátraléptem, és rögtön visszavágtam.
- Baszd, meg, jó?
Chris csak vigyorgott, levette a kabátját, és bejött a szobába.
- Ez igen, öregem! - vigyorgott Thomas - ra. - Nem vicceltél. Ez aztán tényleg jó kis buli!
- Ezek mind az enyém, haver! - újságolta boldogan Thomas. - A születésnapi ajándékom Beth - től. Kathy és Amy azt kell tegyék, amit mondok nekik. Úgyhogy most azt mondom nekik, hogy tegyék, amit mondasz nekik.
Azonnal Beth - re néztem, aki csendesen intett, hogy menjek bele. Reméltem, hogy Amy mellém áll, de szemei szorosan csukva voltak, és csöndesen nyöszörgött Thomas kemény farkával a szájában. Kis feneke valósággal körözött a levegőben, olyan erőteljesen szívott.
- Ez igen! - jelentette ki Chris izgatottan. - Azt hiszem, összebarátkozom ezzel a fekete kiscicával, aztán majd lecsekkolom a fehéret is.
Leült a díványra, és megpaskolta maga mellett a helyet.
- Ide, hadnagy. Lássuk, hogy tudsz - e hozzám kedves lenni.
Vonakodtam, de azért leültem az arrogáns őrmester mellé. "Basszus!" gondoltam magamban. Milyen jól néz ki! Bárcsak kedvesebb lenne egy picit!
- Sosem gondoltam, hogy egyszer így az ölembe pottyansz - kezdett hozzá, közben Beth - et és Amy - t figyelte, akik éppen Thomas farkán osztozkodtak. - Mintha szegény beosztott srácokkal nem is törődnél. Mindig azt hittem, egy hülye titkárnő vagy, aki túl jónak tartja magát a dolgozó srácokhoz.
- Ez nem igaz! - tiltakoztam! - Semmi bajom a beosztottakkal!
Ez így is volt: elég sokkal dugtam az elmúlt három évben közülük.
Chris nem volt elégedett.
- Hát persze, hadnagy. Hát persze. Hát lássuk, hogy milyen kedves leszel ma éjjel hozzám!
Azzal az őrmester magához húzott, és megcsókolt. Eleinte egy kicsit vonakodtam a dologtól. Hatalmas pasas volt, 190 centi, 90 kiló, valahogy törékenynek éreztem magam a karjában. Mint egy igazi kismacska!
Máris hozzásimultam, csókjaim egyre éhesebbé váltak. Végigsimította a testem, és a macskajelmez nagy lyukain át megszorongatta a melleimet is. Erre már megkívántam a farkát is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 22:08
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#1 Törté-Net 2006. 05. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?