A+ A-

Karollal sexcsatában

Megérkezett végre Karol, őrülten vágytam már az új találkozást. Úgy állt ott, szeplős arcából kivillanó zöld szemében megcsilanó fényben, vöröslő göndör hajában fürdött a fény, csomagját úgy tartotta magaelőtt, mint egy gyermek a homokozóvödrét, mintha attól félne hogy elveszi töle valaki. Tarka inge lebegett a szélben, látni engedve pettyes mellkasát, bő rövidgatyája, sporcipőben végződő meztelen lába erősre fokozta bennem a vágyat. Itt vagy végre én kedves lengyel királyfim, pragne cie.
Sok szó már nemesett, a viszontlátás forró ölelése csókban egyesült érzés, ahogyan egymás szájában keresték nyelveink a választ ezer felsem tett kérdéseinkre, nincs magyarázat itt vagy végre velelm.
Valahogyan meztelenre simiztük egymást, úgy izzadtan le sem mosva az út porát ezerrel dübörgött bennünk a vágy. Szeplőktől valószínütlenül pettyes testét át meg átszőtték bőrén átütő halványkék ereinek rajzolata: Honaalját és szép farkakörnyékét dús vörös szőrzet tette még izgatóbbá: Egy óriásra nőtt maszatos gyermek, Karol! elsem hiszem hogy itt vagy:
Agyon cirógattuk símogattuk egymást, csókoktól elzsibbadt nyelvemmel vettem célba Karol izó makkját, amely szinte kalapként ült a kemény rúdján. Jó félcentis peremét izgatva hallgattam kéjes nyögéseit.
Már-már alig bírt vágyaival, felugrott, csomagjában kotorászva vibrátort vett elő: Na nem! Karol nem fogsz Te engem egy géppel lealázni. Én csak a tetedet akarom, a meleg emberi érintés jóleső varázsát, téged akarlak érezni magamban.
Persze nem szóltam, gondoltam rájön magától is: Kismacskaként összekuporodtam, próbálta lukacskámat a géprúddal ingerelni, persze összeszörított combjaimtól nemtalálta a bejáratot. Erős kezével alámnyúlva megpróbált megfordítani, átfordultam és kicsusszantam alóla, Ő teljesen begerjedt attól hogy harcoltam elene, újra próbálta a testemet megfelelő pózba fordítani, a vibri kicsúszott a kezéből és halkan elgurult az ágyalá. Karol lehajolt hogy azágyalá nézzen, én gyorsan felugrottam és a nyálazott ujjamat a seggébefúrtam, hirtelen felnyögött, megfordult felém bírkózni kezdtünk. Ő erősebbnek én ügyesebbnek bizonyultam: Megpróbált lenyomni, őrültre keményedett farkunk minduntalan egymás testének nyomódva fokozta vágyunk. Hol én hol Ő tudott ujjával bedöfni a lukba.
Egyre fogyott az erőm, Ő jól megfogott és hanyattdobott az ágyon, megmarkolta a zacsimat, mozdulni sem tudtam, lazán de keményen felfelé húzta, így emelkedett a seggem is vele, és egy ügyes mozdulattal izgalomtól nedves lukamba döfte a gyikját. Húúú, egy pillanatra nemkaptam levegőt, elhagyott minden erőm, ernyedten adtam át magam az érzésnek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.4 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 genius33 2013. 04. 13. szombat 05:41
Egész jó smile romantikus nyes
#1 Törté-Net 2006. 03. 25. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?