A+ A-

A doktor

Jó pár éve történt, amit most szeretnék elmesélni nektek. Falun éltünk, nagy szeretetben és békességben. Az orvos, úgynevezett körzeti orvosként tevékenykedett, ami azt jelenti, hogy kb. 5-6 falu lakossága tartozott hozzá. Gyermekkoromban egy idős bácsi volt a körzeti orvos, akit Kálmán bácsinak hívtak. Mivel Ő megbetegedett, így egy fiatal kezdő vette át a staféta botot.
Az új dokinkat Zolinak hívják és kb. 30 éves. Szép, kékszemű, mindig mosolygós fiatalember, aki nem sportos, hanem inkább picit hízásra hajlamos férfi, nagyon szőrös típus. A karján és lábán göndör fekete szőr látható.
Kb. 16 éves lehettem, amikor a sok téli utazás során aranyerem lett. Mint kiderült Zoli dr. urológus és belgyógyász szakvizsgával rendelkezett. Anyám, mint aggódó szülő, kért, hogy keressem fel a másik faluban rendelő Zoli dr-t. Számomra nagyon kellemetlen volt a helyzet, hiszen a fenekét nem szívesen mutogatja az ember, és különösen nem egy fiatalembernek.
Engedelmeskedve anyám kérésének, elmentem Zoli dr-hoz, hogy, meg tudjon vizsgálni, és tudjon gyógyszert írni a számomra. A reggeli busszal érkeztem. Már sok beteg várta. A váróban beszélgetve kiderült, hogy a fiatal doki, nőtlen fiatalember, de nagyon aranyos, kedves minden beteggel, és nagyon sok embert meggyógyított már.
Úgy gondoltam, hogy nekem ezek után nincs sok félni valóm tőle. Csak attól tartottam, hogy az asszisztens lány, akit jól ismertem, el fogja mondani, illetve mit fog szólni, hogy a fenekemet mutogatom a dokinak. Mindezért, amikor lehetőségem nyílt a dokival való beszélésemre, kértem, hogy privát szeretném, ha megnézne. Amibe Ő természetesen azonnal beleegyezett. Kért, hogy várjak türelemmel.
Az orvos lakása a rendelővel egybeépített szárnyon volt. Egy szépen berendezett valódi legénylakás.
Lassan elfogytak a betegek, amikor megjelent a doki, és mondta, hogy menjek vele, és meséljem el, hogy mi a bajom, miben tud segíteni rajtam. Nagyon udvarias volt. Ahogy terelgetett, mindig megfogta a vállam, vagy a derekam, de volt, amikor a fenekem. Számomra nagyon izgató volt. Közben, ha tehette, mindig mélyen a szemembe nézett. Olyan baráti volt az egész szitu, hogy minden eddigi félelmem elszállt, és mint valami nagyon régi jó barátnak öntöttem ki a bánatom. Elmondtam, hogy milyen kellemetlen, sőt fájdalmas, ha leülök, és, hogy a végbelemnél vannak a problémák.
Megérkezvén a szobájába, kérte, hogy vetkőzzek le, ill., hogy vegyem le a sortot, és a pólót, amit viseltem, mert meg akar vizsgálni. Ha nem haragszom, mondta, akkor Ő is levetkőzne, mert nagyon melege van, hiszen itt falun nincs légkondi és bizony, szorítja is a hosszú nadrág.
Mire végig mondta, már csak egy szál gatya volt rajta. A szekrényben keresni kezdte a nyári nadrágját, mire én mondtam, hogy nem fontos, hiszen én is csupaszon leszek.
Foglalj helyet, azonnal jövök, csak egy gyors zuhannyal felfrissülök - mondta.
Ok. Válaszoltam.
Abban a pillanatban le is tolta a gatyáját és csupaszon indult a fürdőszobába. Meg állt az ütő bennem, amikor megláttam, a súlyosan lelógó farkát. És a még a jobban lógó golyóit. A dokinak a bőre annyira szőrös volt, hogy csak kapkodtam a szemem. Sűrű fekete, göndör szőr borította a testét mindenütt. Annyira izgató volt, hogy a farkam abban a pillanatban beton kemény lett. Hú, mi lesz velem, gondoltam, ha észre veszi, hogy merevedésem van. Amíg meditáltam, megjelent a doki, talpig faszban. A hatalmas farka állt becsülettel. Gondolom, hogy a meleg víz hatására. Felhúzott magára egy boxer szerű gatyát, ami igazán nagy volt rá. Morgott is magában, hogy ezt találta meg, de e közben felém fordult.
No, mondjad, hogy mi a panaszod. Közben azért megvizsgállak. Elővette a sztetoszkópot, és szorosan mellém állt, úgy hallgatta meg a testem pontjait. Háttal volt nekem a teste, az enyémhez hozzáért, úgy éreztem, hogy a farka a fenekemhez nyomult. Közben én elmondtam, hogy (persze nagyon szégyenkezve) fáj, ill. ég a végbelem, és, hogy az ülés is nagyon nehezen megy.
OK. Mondta, azonnal megnézem. Kérte, hogy hajoljak le mélyen, hagy nézze meg a fenekem. A táskájából kivett gumikesztyűt a kezére húzta, és valami tubusos krémet vett elő, egy hosszabbítót tett a csavar helyére, amit bele dugott a nyílásomba és nyomott egy jókora adagot belém. Majd, bekente a középső úját is és az úját is belém nyomta. A bal kezét a vállamra tette, és nyugtatott, hogy mindjárt kész. Az úját mozgatta bennem, szinte úgy éreztem, hogy a kezével megbasz engem, mindez egy jó tíz percig tarthatott. A farkam, mint a beton úgy állt. Ahogy hajoltam, jól látható módon vettem észre, hogy a farka még jobban keményedik a dokinak is.
Kész is vagyunk - mondta. Jó volna, ha még ma délután visszajönnél, mert meg kell ismételni a kezelést és a krémezést. Jaj de nagyon szerettem volna megfogni, megsimogatni. Csalódottan, öltöztem fel és hagytam ott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.28 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 tomm6 2015. 10. 11. vasárnap 08:42
Szívesen kezeltetném magam. A szőrösök a kedvencem.
#7 genius33 2013. 02. 5. kedd 08:21
smile nemrossz smile
#6 mackó2009 2012. 10. 23. kedd 09:19
Érdekes kapcsolat orvos és a páciens között.
#5 jetike 2010. 02. 28. vasárnap 07:19
:o)
#4 dododuck 2006. 11. 19. vasárnap 21:07
Segítsetek!!!! Meg szeretném ismerni ezt az orvost!!!! Légyszí!!
#3 Fiffty 2006. 05. 16. kedd 13:10
Bár az orvosoknak elvben nem szabad a kezelttel kapcsolatot létesíteni, de biza elõfordult - velem is! Micsoda kezeléseket kaptam tõle, huh!
#2 dododuck 2006. 04. 2. vasárnap 09:05
Isteni! Én is szeretném ezt az orvost megismerni! Ha lehet!
#1 Törté-Net 2006. 02. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?