A+ A-

Gabi története 1. rész

Péter gyönyörködött a menyasszonyában, ahogy az lovagolt rajta. Kellemesen szorította a lány szűk pinája a farkát, és ahogy felnézett rá, a nagy de feszes mellek felett a fekete, hosszú hajkorona előrebukott, eltakarva a merev vörös bimbókat. Gabi rámosolygott, és hangosan bíztatta párját:
- Rajta, élvezz belém! Érezni akarom, ahogy belém élvezel, kedves!
Péternek ez már sok volt, felfelé lökte a csípőjét, a gyönyör végig söpört a gerincén, a farkától fel egészen az agyáig és ott felrobbant. Gabi még mozgott párat, majd hangos sikoltással ő is elélvezett, amikor megérezte a hüvelyében Péter kilövellését.
Péter és Gabi egy éve találkoztak, egy közös ismerősüknél. Azóta együtt jártak, és most már az esküvőt tervezték. Gabi pont akkor volt túl egy nagy szakításon, mint ahogy Péter is kifelé jött a válása utáni depresszióból. Gabinak egy társ kellett, aki mellett felejthet, erre a szerepre eleinte Péter tűnt a legalkalmasabbnak, aztán ahogy megismerte a fiút egyre inkább érezte, hogy ő lesz az a biztos pont, akihez mindig odabújhat, ha valami bántja. Nem volt ez eget rengető szerelem Gabinál, inkább csak amolyan szeretetféle. Péter nem volt valami jó az ágyban, legalább is az előző fiúihoz képest, nagyon hamar elélvezett és nem volt valami hatalmas a szerszáma sem, de kellemes volt, ahogy mindent megtett, hogy Gabi is elélvezzen. És nagyon jó volt a szája, imádta, ahogy Péter szájjal kielégítette őt. Gabinak azonban több kellett, de egyelőre ezt még magának sem vallotta be, még ha legbelül azért érezte is.
Péter részéről ez nagy szerelem volt, ragaszkodott Gabihoz. Persze nem ugyan olyan, mint első feleségével, Ágival. Az a kamaszkori szerelmek mindent elsöprő intenzitásával érkezett, dühöngő vad szenvedély volt, olyan igazi első szerelem. Túl korán házasodtak, és persze korán váltak is. Született egy gyerekük és miatta Péter viszonylag sűrűn látogatta őket, időnként elnézte Ágit, és kicsit nosztalgiával gondolt a régi szép időkre, amikor még együtt voltak és ez a szép karcsú lány vele szerelmeskedett. Azonban ez csak, mint egy futó gondolat villant fel benne, most Gabival volt és ez kielégítette vágyait.
Gabi és Péter esküvője június tizennyolcadikára volt kitűzve. Gabi 27 éves volt egy évvel idősebb Péternél. Volt egy kis súlyfeleslege, de ez inkább előnyére vált, olyan asszonyosan telt volt. Kerestek egy esküvő szervezőt, aki leveszi a vállukról a terheket. Igazából ezt nem engedhették meg maguknak, de Péter szülei jól kerestek és kifizették helyettük az esküvői kiadásokat, beleértve a szervezőt is. A telefonkönyvből nézték ki a céget, nem kellett sokat keresgélni, a kisvárosban, ahol laktak ez volt az egyetlen ilyen cég. A telefonon megbeszélt időben megjelent náluk János a cég vezetője.
János és felesége alapították a céget tíz évvel ezelőtt. János 45 éves volt, kicsit felszedett magára azóta, hogy a középiskolai válogatott tagja volt. Felesége Edit a 42 éves csinos, karcsú barna nő, 20 éve volt a párja. Sok mindent kipróbáltak már az életben, jelenleg az esküvő szervezés volt az egyik cégük, de mással is foglalkoztak, ahogy az egy huszadik század végi magyar vállalkozónál már-már természetes volt. Volt pénzük, és ezt nem szégyellték mutogatni sem. Thaiföldön nyaraltak, St. Moritz-ba síelni, és időnként elugrottak Montecarlo-ba játszani egy kicsit.
Mikor János becsöngetett a megbeszélt címen, Gabi nyitott neki ajtót. Jánosnak rögtön megtetszett a fiatal nő, pont ínyére valóan párnás volt és a szemei, amolyan igazi "tutajos" szemek voltak, ahogy rámosolygott attól rögtön merevedése támadt. Gabi csak magára kapott egy selyem köntöst, ami a combja felső részéig ért. Szeretett otthon meztelenül lenni, amit Péter nagyon kedvelt. Mindig gyönyörűséggel töltötte el menyasszonya látványa. Péter nem sokkal korábban érkezett haza a munkahelyéről így ő farmerben és pólóban ült az asztalhoz. János, miközben beszélt nem tudta levenni a szemét Gabi lábairól, főleg hogy a lány, ültében előrehajolva kicsit szétnyitotta azokat, és sejtelmesen kivillant a combja felső része a köntösből. János azért imádkozott magában, hogy a selyem egy kicsit csússzon még lejjebb, belátást engedve a nő lába közé. Sajnos ez nem következett be, de ahogy Gabi előre hajolt, hogy megnézzen egy képet János katalógusában a férfi által ajánlott étkészletről, János pár pillanatra élvezhette a mellek látványát. Miután mindent megbeszéltek, János búcsúzott és indult kifelé. Gabi kísérte ki, az ajtóban még megbeszélték, hogy a jövő hét elején Gabiék benéznek az irodába, addigra János összeállítja a tervet.
Mire visszaért a szobába, Péter már levette a farmert. Meleg van! - mondta - Elmegyek zuhanyozni! Gabi ledobta magáról a köntöst miközben Jánosra gondolt, észrevette, hogy János hogy bámulja őt, miközben tárgyaltak. Kicsit mutatott is magából, amikor előrehajolt megnézni a képeket, valójában inkább azért, hogy belátást engedjen a melleire.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.95 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andrea írónő 2017. 08. 14. hétfő 19:30
Izgató, kellemes írás ... biztosan tovább olvasom.
#8 feherfabia 2016. 03. 31. csütörtök 06:05
Tetszett!
#7 papi 2015. 08. 23. vasárnap 11:13
Nagyon tetszik
#6 A57L 2013. 08. 9. péntek 03:49
Szuper.
#5 ricoconstantine22 2011. 10. 31. hétfő 11:28
egész jó
#4 tiborg 2011. 10. 30. vasárnap 06:25
ez erdekesnek indul....
#3 karesz 2006. 02. 22. szerda 21:47
Nagyon jó!!! Kiváncsi vagyok a folytatásra...
#2 Rebyc 2006. 02. 22. szerda 07:28
Alakul... jó lesz! Várjuk a folytatást! Csigázásból jeles...
#1 Törté-Net 2006. 02. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?