A+ A-

Gabi története 2. rész

Hétfőn Péter elutazott három napra, egy céges munkára. Vasárnap este még megbeszélték, hogy Gabi megy el Jánosékhoz a részleteket egyeztetni. Péter megbízott Gabi ízlésében, és tudta, hogy a menyasszonya, jól fog dönteni. Gabi hétfőn délután kettőkor csengetett be a megadott címen. Egy nagy kert előtt állt, amelynek közepén egy nagy, a tizenkilencedik század végén épült ház terpeszkedett. A ház kétszintes volt, plusz a tetőtér. Nagyon szépen felújították, a kerten pedig látszott, hogy hozzáértő kezek gondozzák. A kaputelefonon megkérdezték a nevét, majd kitárult előtte a kapu. Gabi végig sietett a házig vezető sóderrel felhintett kis úton. Aznapra egy testhez álló fekete szatén ruhát vett fel, amelynek dekoltázsa sokat többet mutatott a melleiből, mint takart. A felső szegélyén majdnem kilátszott a barnás bimbóudvar. Fekete combfix harisnyájának felső széles csipke gumírozása minden lépésnél kivillant.
Egy titkárnő fogadta őt, és hellyel kínálta, amíg a főnöke befejezi a telefonját. Talán két perc telt el, amikor János kiszólt a titkárnőnek a telefonján. A titkárnő kinyitotta Gabi előtt az ajtót és ő belépett János irodájába. János egy magas támlájú fekete bőrszéken ült a nagy mahagóni íróasztala mögött. Most felállt és Gabi elé sietett. Kezet csókolt neki és hellyel kínálta egy kisebb asztal melletti széken, majd pár mappát magához véve ő is odahúzott egy széket és Gabival szemben leült. Az asztalka üveg lapján át kitűnő rálátásban volt része Gabi combjaira. Gabi, kacéran kicsit feljebb húzta a szoknyáját, minek következtében a harisnya széle fölött még pár centi csupasz combjából is láthatóvá vált. Rámosolygott Jánosra.
- No lássuk! Szólt a férfihoz.
János kinyitott egy mappát és a következő fél órában mindketten a tervekbe merültek. Gabi pár módosítást kért Jánostól, amit az feljegyzett a noteszébe, majd a munka végeztével, kérdezte Gabit, hogy nem inna e valamit? Gabi csak egy pohár kólát kért, mondván, hogy még vezetnie kell. János kitöltötte a kólát a lánynak, magának egy száraz martinit kevert, és visszaült a szemben lévő székre.
- Kedves férje? Kérdezte tőle.
- Ó, neki munkája van, most csütörtökig egyedül hagyott! Sóhajtott Gabi, mélyen János szemébe nézve.
- Hogy lehet egy ilyen csodás hölgyet egyedül hagyni?! Udvarolt János. Ha maga az én menyasszonyom lenne nem hagynám így egyedül, vinném magammal!
Gabi mosolygott a bókon, tetszett neki, hogy így körül udvarolják.
- Sajnos, gyakran megesik, hogy munkája van. De már megszoktam. Így keres a legtöbbet, még annyi mindent kell megvennünk, hogy szükségünk van minden fillérre.
- Nem érdekli egy kis munka, kedves? Kérdezte János. Csak egy kis időt igényel és nem fizet rosszul. Otthon is végezheti.
Gabi érdeklődve nézett Jánosra.
- Minden munka érdekel, amit a munkaidőmön kívül csinálhatok, kiegészítésként. Nem fizetik valami jól a nővéreket a kórházban, ahol dolgozom.
- Rendben, de ezt ne most beszéljük meg. Majd holnap felugrom magához este és viszek pár anyagot róla. Rendben?
- Persze, holnap délelőttös vagyok, nyugodtan jöhet bármikor.
Így megbeszélték, hogy másnap este hétkor - miután az irodát bezárta - János és Edit a felesége, felugranak Gabihoz megbeszélni a munkát.
Másnap hajnalban Gabinak eszébe sem jutott az esti megbeszélés, kitámolygott a konyhába egy kávéért, és utána magára rángatta a ruháit és elviharzott dolgozni. A műszak végén hazafelé betért egy kínai vendéglőbe, ahol vett egy adag tésztát valami csirkés mártással, amit hazaérve behabzsolt majd egy kiadós fürdéshez vizet engedett a kádba. Fáradtan nyújtózott el a vízben, és megpróbált kicsit pihenni. Rövid időre el is aludt a kádban, mikor kinyitotta a szemét jutott eszébe, hogy vendégeket vár. Még csak hat óra volt így gyorsan megtörölközött és a hálószobában kinyitotta a szekrényt. Megállt egy pillanatra és elgondolkozott, hogy mit vegyen fel. Ha János egyedül jönne, akkor persze a vörös selyem köntösben fogadná. De így, hogy jön a felesége is, ez mégsem lenne jó ötlet. Még a végén elszúrja a melót. Végül egy kék nyári ruhát választott, ami nem volt túl rövid, és viszonylag konzervatívabbnak tűnt.
Pontban hétkor csöngettek. Ajtót nyitott a vendégeinek. János mellett egy csinos negyven körülinek látszó nő állt. Fekete bőr szoknyában, és fölötte fehér selyem blúzban, ami rafináltan két oldalt volt megkötve, kihangsúlyozva a nő nem túl nagy de formás melleit. A blúz fölött fekete rövid bőrkabátot hordott, amitől nem lehetett látni, hogy nem visel melltartót, most viszont, hogy Gabi a fogasra akasztotta a kabátot, mindez jól látszott. Gabi, ahogy végignézett az asszonyon az az érzése támadt, hogy nem mindennapi nő áll előtte. János bemutatta őket egymásnak, aztán a nappaliba mentek. Gabi egy kanapén kínált helyet a vendégeinek, és megkérdezte mit kérnek inni. Miután az italokat kitöltötte, ő is leült egy bőr fotelbe.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andrea írónő 2017. 08. 14. hétfő 19:43
Nagyon jó fordulat, tetszik. Talán ha részletesebben írnál, ...
#7 feherfabia 2016. 03. 31. csütörtök 07:07
Egèsz jò
#6 papi 2015. 08. 23. vasárnap 11:23
Egyre jobb
#5 A57L 2013. 08. 9. péntek 03:49
Nagyon jó.
#4 tiborg 2011. 10. 30. vasárnap 07:09
Contrazok Verara, reszletesebb leirasok kellenenek.
#3 Vera 2006. 04. 6. csütörtök 08:57
Nagyon jó az alapötlet és a sztori, csak kicsit részletsebben kellene...
#2 dante66 2006. 03. 31. péntek 20:50
folytasd.végre egy izgató story
#1 Törté-Net 2006. 03. 31. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?