Egy csodálatos éjszaka hármasban

Szavazás átlaga: 8.26 pont (341 szavazat)
Megjelenés: 2006. május 1.
Hossz: 15 589 karakter
Elolvasva: 61 785 alkalommal
A történet, amelyet most elmesélek, imádott feleségem egy csodálatos éjszakáját eleveníti fel. Egy őszi estén történt, hogy elpasszoltuk a gyereket a nagyszüleihez. Eredetileg úgy volt, hogy a haverommal elmegyünk egy vidéki meccsre. Aztán valahogy nem volt kedvünk, úgy döntöttünk, inkább megnézzük a tv-ben. Sajnos kikaptunk, de aztán a meccs után még beszélgettünk és iszogattunk. Csatlakozott hozzánk Nóra is.
Valamikor ekkortájt villant át az agyamon először az, amit már nagyon régen szerettem volna... Évekkel ezelőtt álmodtam egyszer egy éjszaka, még kollégista koromban, hogy Nórát látom, amint egy évfolyamtársammal szeretkezik. Emlékszem, úgy állt a farkam, hogy majd szétrobbant. Magamhoz kellett nyúlnom, mert majd megőrültem az izgalomtól. Szóval átvillant az agyamon, nem lenne rossz most összehozni valamit. Miközben mindenféléről beszélgettünk, éreztem, amint valami vibrál a levegőben. Az MTV-t néztük, éppen a Moloko klipje ment. Az énekes csaj pont úgy nézett ki a fényes ruhájában, mint Nóra. Barátom megjegyezte, milyen jó kis csaj az énekesnő. Akkor már egyre inkább azon járt az eszem, hogyan hozom őket össze. Közben a borunk elfogyott, s bár azt reméltem, Nóra majd ellazul az elfogyasztott italtól, sajnos még nem láttam ennek jelét. Tamás felajánlotta, hogy hazaugrik, hoz egy kis Bailey's-t. Azt hiszem, ekkor kezdte el ő is megérezni, mit akarok...
Tamás nem lakott messze tőlünk. Amikor elindult, Nóra éppen kihajolt az ablakon, az utca felé, néztük amint átvág a téren és lassan eltűnik. Ő volt elöl, én mögötte. Ott feszült előttem, éreztem, amint finoman mozgatta és hozzám dörgölte isteni fenekét. Féloldalt hátrafordult és lesmárolt. Akkor már nagyon nem bírtam magammal, de nem akartam ajtóstul rontani a házba. Kicsit féltem is, nem akartam egyből nekiszegezni a kérdést, féltem a reakciójától. Évekkel ezelőtt, amikor az álmom volt, elmeséltem neki, de hallani sem akart az egészről, sőt azt mondta, perverz vagyok.
Hátulról megfogtam a melleit és belecsókoltam a nyakába. Közben láttuk, amint Tamás közeledett. Följött, beültünk újra a TV elé, néztük a zenecsatornát és beszélgettünk. Közben a Bailey's is fogyott lassan, de Nóra feltűnően jól bírta, sajnos nem láttam annak jelét, hogy becsípett volna már végre. Amikor egyszer felállt, és a fürdőszoba felé indult, utána mentem. A tükör előtt állt, a haját igazgatta éppen. Mögé álltam, felhúztam a pólóját. A tükörben néztük, ahogyan a melleit fogdosom. Finoman magam felé fordítva fejét éreztem, ahogyan arra vágyakozik, hogy megcsókoljam. Isteni jót smároltunk, harapdálta a nyelvemet. Egyik kezemmel továbbra is a mellét simogattam, a másik kezemmel belenyúltam a bugyijába. Olyan nedves volt, hogy egyből felállt tőle a farkam. Miközben belenyúltam a nedves, meleg puncijába, hátranyúlt és megfogta a farkamat. Elkezdte húzogatni... Azt hittem, megőrülök. De éreztem, hogy most fontos feladatom van, olyan éjszakát kell összehoznom neki, ami minden képzeletét felülmúlja. Közben éreztem a csókjában, hogy nagyon szeretne élvezni. Amint elmélyedtem a puncijában, halkan sóhajtozva elalélt a karjaimban. Én pedig egy nagy csók után kihúztam a kezemet a bugyijából. Már kezdtem magam nyeregben érezni, de még mindig nem mertem neki elmondani, hogy mit szeretnék vele csinálni.
Tamás közben egyedül maradt kint a nappaliban, a TV-t nézte. Én jöttem ki hamarabb a fürdőszobából, Nóra még bent maradt pár pillanatot. Amíg ketten voltunk kint Tamással, elhúztam az orra előtt az ujjamat. Kicsit még nedves volt, telítve Nóra puncijának édes illatával. Tamás a szemembe nézett, láttam rajta, hogy ő már sejti, mi jár az agyamban. Odasúgtam neki, hogy nemsokára lemegyek a benzinkúthoz italért, addig próbálja meg valahogyan megérinteni és bevinni a hálószobába. Elmondtam, hogy nagyon fel van izgulva, szerintem egy-két finom érintés után képtelen lesz ellenállni. Amikor visszajövök, beszállok majd én is, de előtte kicsit nézni szeretném őket. Tamás mosolygott, szemeiben láttam a vágyakozást. Tanácsoltam neki, hogy valahogyan kerüljön majd mögé, simogassa meg a hátát. Nóra nagyon szereti, ha a nyakát csókolgatom, miközben hátulról átkarolva a melleit fogdosom.
Nóra közben kijött a fürdőszobából. Mivel elfogyott a Bailey's, bejelentettem hogy leugrok a benzinkúthoz valami italért. Cipőt vettem és elindultam a lift felé. Közben még hallgatóztam, mit csinálnak bent. Jó sokat kellett várnom a liftre, de bentről csak nem hallottam olyasmit, amire vágytam. Beszélgettek valamiről, talán éppen arról a klipről, ami akkor ment a TV-ben. Közben nem tudtam mit kezdeni magammal, mert már majd kibújtam a bőrömből, a vágy teljesen elborította a gondolataimat. Az utam a benzinkútig és vissza teljesen ki is esett, mert egyszerűen csak vittek a lábaim. Az utcáról még felnéztem, látok-e valami fényt végre a hálószoba felől? Nem láttam... Kezdtem elveszíteni a hitemet. Ahogyan felért a lift, megálltam az ajtó előtt.
S végre! A lehető legjobbkor érkeztem. Nórát hallottam, amint az ajtó túlsó oldalán áll és éppen azt mondja Tamásnak, hogy : – kirázott a hideg, olyan jó! Ne hagyd abba, még! Közben hallottam, ahogyan zihál a hangja. Tamás suttogását hallottam, amint azt mondta Nórának, hogy – nagyon jók a melleid. Hallottam, amint elindulnak az előszobából, reméltem, hogy a hálószoba felé. Közben, ott az ajtó előtt úgy éreztem, magamhoz kell nyúlnom, mert mindjárt szét fogok robbanni. Az emeleten volt még két másik lakás is, így folyamatosan attól rettegtem, nehogy valaki éppen most jöjjön ki, miközben én a farkamat fogdosom a nadrágomon keresztül, fülemet az ajtóra tapasztva.
Megvártam, amikor a lépcsőház világítása elalszik és nagyon óvatosan benyitottam az előszobába. Halkan becsuktam magam mögött az ajtót, és miután leküzdöttem a cipőmet, halkan a hálószoba felé indultam. Ők közben még egymás testének felfedezésével voltak elfoglalva. Nem beszéltek, csak Nóra érzéki sóhajtásait hallottam, próbáltam elképzelni, most éppen mit is csinálnak. Az utcai világítás pont a franciaágyunkra vetett egy kis fényt. A sarokban álltam, az ajtó eltakart előlük. Nóra öltözködő asztalának tükrében megláttam őket. Nóra már teljesen meztelen volt, Tamás még pólóban és nadrágban. Tamás éppen Nóra combját nyalogatta. Szerelmem közben hánykolódott és tudtam, alig várja már, hogy Tamás végre belenyaljon a puncijába. Tamás azonban egy nagyon rövid kényeztetés után abbahagyta, és Nóra segítségével levette magáról a ruháját. Nóra közben kezébe fogta Tamás ágaskodó farkát, a mellkasát nyalogatta, harapdálta. Ettől szoktam megőrülni, amikor velem csinálja... Most pedig látom, amint a legjobb barátom farkát húzogatja, majd szépen lassan a hasától elindulva egyre lejjebb és lejjebb villan meg a finom kis nyelvecskéje Tamás ölében. Egyre gyorsabban húzogatja a farkát, majd a golyóit kezdi nyalogatni, amit Tamás szemmel láthatóan alig bír már elviselni. Kedvesem csodálatos puncijába kívánkozna, ahogyan én is. Közben önkéntelenül magamhoz nyúlok, s azt veszem észre, amikor Nóra épp a szájába veszi és végignyalja Tamás farkát, hogy baj lesz, el fogok élvezni. Bent az ágyamon közben Tamás kérleli Nórát, hogy hagyja abba, mert ő is mindjárt el fog élvezni. Nóra viszont egyre gyorsabban rázza a farkát és a hasát végignyalva nyelvecskéjével felkúszik a mellbimbójáig, amit körbenyalogat. Tamás is rájön, hogy most már nem fogja tudni visszatartani, mindjárt elélvez. Nóra megérzi ezt és miközben nyelvével finoman körbenyalogatja Tamás száját, fogaival gyengéden harapdálni kezdi ajkait. Tamás úgy élvez el, hogy belerázkódik, Nóra pedig lassítva a tempón finoman még húzogatja a farkát és tovább csókolgatja. Hallom, amint Tamás azt mondja neki : – isteni vagy!
Nóra közben nevetgélve azt kérdezi : – akkor most velem mi lesz? Tamás szenvedélyesen megcsókolja, közben hevesen markolászva Nóra melleit. Érzem, hogy most Nóra nagyon, de nagyon kívánja a barátomat. Tamás három-négy csókot ad Nóra hasára és közben a combjait simogatja végig. Belenyal Nóra vastagra duzzadt, felajzott puncijába. Nóra közben Tamás kezét a szájához húzza és bekapja az ujját. Majd Tamás nedves ujját a mellbimbójához húzza, s elkezd vele körözni. Ekkor megint úgy érzem, ha nem tartom távol magamat a farkamtól, azonnal el fogok élvezni. Közben kicsit véletlenül nekidőlök az ajtónak, a megmozduló ajtóra Nóra felfigyel. Észreveszi, hogy nézem őket a tükörben. Ettől még jobban élvezi a helyzetet, már hánykolódik Tamás kezében. Majd egyszer csak eltolja Tamás fejét a puncijától, s azt suttogja : – várj egy kicsit! Feláll az ágyból, kilép az ajtón, megfogja ágaskodó farkamat, elkezdi húzogatni, s azonnal megérzi rajta, hogy mit tettem az előbb. A számat kezdi harapdálni, nyalogatja a nyakamat, s a fülembe súgja, hogy : – olyan piszok vagy, miért nem jöttél be? Úgy szerettem volna, ha közben hátulról megdugsz! Már megint majd megőrülök, benézek Tamásra, aki félig ül, farka újra harcra készen állva várakozik a feleségemre. Belenyúlok Nóra puncijába, miközben arra gondolok, mi már elélveztünk, de ő még egyszer sem... A kezemhez igazodva szinte belém nyomja magát, s szinte azonnal elkezd élvezni. Tamás feláll az ágyról, Nóra mögé lépve rámkacsint és nyalogatni kezdi Nóra hátát, közben az egyik kezével átkarolja a mellét, és fogdosni kezdi. Nórán látom, hogy azonnal el fog élvezni, csókolózunk, ő közben hátranyúlva Tamás farkát keresi. Nagyjából abban a pillanatban, amint Tamás farkát megmarkolja és elkezdi maga felé húzogatni, elélvezek, telefröcskölve a hasát. Ujjaimmal finoman elkenem a hasán, ettől ő is elélvez, majd a karjaimba omlik. Finoman lefektetem az ágyra. Egyszerre zihál és szinte sír a gyönyörtől. Úgy érzem, még soha nem éreztem ennyire jól magam. Néhány másodpercig csókolózunk, majd nevetgélve azt mondja : – itt van két farok, de még egyik sem járt bennem. Bár néhány perc alatt kétszer is elélveztem, farkam nem úgy viselkedik, ahogyan szokott. Érzem, hogy megint kezdek izgalomba jönni. Nórát magamhoz húzom és simogatni kezdem, számmal a mellbimbóit keresem. Az utcáról beszűrődő fényben látom, amint a tőlem kicsit nedves melléből vastagra duzzadva ágaskodik ki a bimbója. Szopogatni kezdem, ő pedig körmeivel a fejbőrömet simogatja, ettől libabőrös leszek. Miközben a csodálatos melleivel vagyok elfoglalva, hallom, hogy halkan felsikít, majd finoman mozgatni kezdi a csípőjét. Aztán Tamás kezeit látom, amint Nóra mögül, őt átkarolva, mellét markolászva, a kemény és vastag bimbóját keresi. Rájövök, hogy Tamás éppen most nyomta bele a farkát, Nóra szemeibe nézek, s valami olyat látok, amiről tudom, hogy amíg élek, nem fogom elfelejteni. Nóra megfogja a farkamat és finoman simogatja. Hol a makkom körül tekereg a nedves ujjával, hol a golyóimat simogatja. Engem közben annyira felizgat a tudat, hogy a feleségemet itt dugja előttem Tamás, hogy megint alig bírok magammal. Nórával már hosszú percek óta csókolózunk, közben Tamás finoman, lassan dugja hátulról. Nóra a fülembe súgja : – nagyon jó farka van, nagyon jó, nagyon... jó...! Tamás a nyakához hajol, kicsit gyorsít a tempón, majd elhúzza tőlem és hátulról lesmárolja. Hagyom őket, s közben komolyan elhatározom, hogy nem nyúlok a farkamhoz, mert érzem, megint azonnal elélveznék. Ők közben egyre jobban belejönnek, érzem, hogy Nóra teste elkezd feszülni, Tamáson is látom, hamarosan a gyönyörök gyönyörét fogja érezni. Anélkül, hogy magamhoz nyúltam volna, úgy érzem, nem bírom tovább, valami megmagyarázhatatlan történik, azt hiszem, én is mindjárt elmegyek. Először Nóra élvezett el, Tamás néhány másodperccel később. Mindketten elalélva zuhantak bele az ágyba. A gyönyör után vagy két percig csókolóztak, miközben egymást simogatták. Ettől persze megint egyre jobban izgalomba jöttem. Nórán újra azt láttam, hogy arra vágyik, hogy megdugja valamelyikünk. Elfordult Tamástól, hozzám bújt. A körmeivel a hasamat cirógatta, megcsókolt és fölém hajolt. Miközben harapdálta a számat, kezébe vette a farkamat. Majd beleült, éreztem a puncijából kifolyó nedvet. Normális esetben biztosan zavart volna, de most valahogy különösen izgató volt. Folyamatosan csókolt, miközben vadul lovagolt a farkamon. Tamás mellettünk feküdt, minket nézett és közben Nóra a még lankadt farkával játszadozott. Olyan mélyen nyomta magát belém, és olyan köröket rótt le puncijával rajtam, hogy nem bírtam magammal. Azt hittem előtte fogok elmenni, de szerencsémre miközben a csúcspontra jutottam, még azt is láttam, ahogyan ő is elélvez, miközben szinte rángatja Tamás farkát. Rám omolva percekig csókolt. Nagyon jó volt, egészen belefájdult a lágyékom. A nyelvével a nyakamat izgatta, s közben azt súgta a fülembe, hogy : – dugjatok meg mind a ketten, nagyon akarom...! Olyan volt a hangja, mint amikor közel van a gyönyörhöz. Tamás éppen mögötte volt, felhúzta a csípőjénél, a fenekét kezdte nyalogatni. Belenyalt mélyen, Nóra közben úgy csókolt engem, hogy megint kőkemény volt a farkam. Tamás is újra kész volt, de miközben átkarolta Nórát, a hátára fordította. Szemből beledugta a farkát Nórába, aki azonnal kéjjel teli sóhajjal élvezni kezdett. Azt suttogta édesen : – add ide a farkadat a számba! Miközben Tamás egyre gyorsuló tempóban, egyre hosszabban, egyre mélyebbre nyomta farkát Nóra puncijába, ő valami egészen csodálatos módon szopogatta a farkamat. Egyfolytában úgy éreztem, most, most fogok elmenni, de nem, mindig elölről kezdődött minden. Tamás közben kivette a farkát Nórából, aki a csiklóját kezdte simogatni Tamás éppen robbanni készülő makkjával. Tamás hangosan felkiáltva, Nóra combjait és punciját teleélvezve ment el. Nórát annyira felizgatta a ráömlő meleg nedvesség, hogy majdnem kitépte a farkamat a helyéről. Tamás a makkjával még egy kicsit tovább simogatta Nóra éhes csiklóját, a nedves, sikamlós puncija most kapta meg az este legfinomabb jutalmát. Olyan hangosan élvezett el, amitől már én sem bírtam magammal, az arcát telefröcskölve, csodálatos érzésekkel őket követve én is elélveztem.
Ezután vagy fél órán keresztül Nóra két oldalán feküdve simogattuk, csókolgattuk őt. Volt, amikor mindkét mellbimbóját nyalogattuk, én még a punciját is nyalogattam egy darabig. Mivel mindhárman nagyon elfáradtunk, jól esett a pihenés. Közben Tamásnak indulnia kellett. Gyorsan lezuhanyzott, addig mi Nórával gyengéden csókolóztunk és egymást cirógattuk. Finoman belekentem a bőrébe nedveinket, míg ő hátamat cirógatta a körmeivel. Azt mondta nekem, hogy csodálatos volt, nagyon élvezte Tamás farkát. Agyilag megint elkezdtem felizgulni, de valami olyan furcsa görcs állt a hasamba, hogy szinte fájt. Közben Tamás jött búcsúzkodni, Nóra meztelenül felállt és kikísérte Tamást. Én is elindultam, hogy kicsit megmosakodjak, de láttam, amint Tamás az ajtóban állva csókolózik Nórával, utoljára még belenyúl a puncijába, és egy utolsó nagy csókot ejt a mellbimbójára. Ettől megint izgalomba jöttem. Miközben a farkamat mosva fél szemmel az érzéki csókolózásukat néztem, tudtam, hogy néhány percen belül megint Nórában leszek. Amint Tamás után becsukódott az ajtó, Nóra jött. Úgy csókolt meg, mint az előbb, még az ágyban. Behúzott a hálószobába, leült az ágy szélére, engem maga elé térdeltetett és a puncijához szorította az arcomat. Körbenyaltam a punciját, majd szemből belédugtam a farkamat. Miközben élveztünk, mindketten egyfolytában azt súgtuk a másik fülébe, hogy isteni volt.
Másnap délutánig aludtunk... Egyszer felébredtem délelőtt, ott feküdt mellettem kitakarózva, ahogy ránéztem, azonnal merevedésem lett. Hason feküdt, így hátulról bújtam hozzá. Arra ébredt fel, hogy belehatolok. Finoman és hosszan élveztük egymást. Nekem az előző éjszaka járt az eszemben, szerintem neki is...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.26 pont (341 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. január 3. 13:19
#25
Az ujdonság izgatta.
1
én55
2022. április 2. 08:59
#24
Közepes.
1
p
papi
2021. április 4. 09:25
#23
Nagyon jól van megirva, csak az nem megy a fejembe hogy lehet attól felizgúlni ha látom a feleségemet egy másik pasival.
1
z
zoltan611230
2020. november 8. 04:34
#22
Férjének jó ha megdujak a feleségét .....ezeket a pasiket nem értem...
1
t
tibee72
2020. március 26. 15:23
#21
Ez jóra sikeredett!
1
cscsu50
2018. október 4. 12:23
#20
egy igazi élvezetes hármas
1
t
t.555
2017. szeptember 13. 03:27
#19
Nekem is tetszett az írás!
1
a
A57L
2015. június 7. 05:45
#17
Elég jó írás.
1
v-ir-a
2011. december 24. 23:48
#16
nekem is tetszett...sőt eszembe juttatott egy szép emléket🙂
1
sztbali
2011. március 28. 19:50
#15
Egész jó, de szerintem van benne egy kis fantázia.
1
peter6
2007. szeptember 24. 18:26
#14
Valami hasonlót én, mi is szeretnénk csinálni. Csak még nem jött össze.
1
tiborg
2007. szeptember 22. 07:13
#13
Kiralyi tortenet.Majdnem hihetetlen,de lehetserges...
talan.
1
Shyguy
2007. július 12. 23:32
#12
Huuuu ez király volt. Végig állt a farkam, aztán elélveztem. Szivesen lettem volna Tamás helyében. 10 pontos a sztori....
1
farok
2007. május 1. 17:30
#11
Cica-mica,ha felizgultál,csak füttyentened kell.
1
Mr
2007. április 30. 17:01
#10
Ez király! Én is kipróbálnám! Más feleségét a férje jelenlétében megdugni. Ez egyik nagy vágyam.
1
Gyula
2007. március 26. 22:46
#9
Nem lehet tényleg anélkül elolvasni hogy a Zsarnok fel ne keményedjen....És még egyszer eleolvasva már meg is könnyebbülhet..
Az érzéki részletleírásokért gratula!
1
cica-mica
2006. november 28. 16:54
#8
Ezek után én is szívesen kipróbálnám két pasival!
1
Me
2006. október 16. 14:14
#7
..ha azt mondom,olyan orgazmusom volt, hogy megkönnyeztem?
1
Kovacs Péter
2006. június 10. 14:02
#6
Nem csodálom hogy vezeti a toppot,lenyügözött, bevallom olvasás közben végig merevedésem volt! van? Köszi az ilyen alkalmakat!
1