A+ A-

Gabi története 3. rész

Az esküvő a fotózás utáni héten, szombaton volt. Népes sereg vett rajta részt. János mint a szervező egész nap le - fel rohangált. Gabi és Péter a szertartás után autóba ültek és elutaztak a nászútjukra. Két hét múlva tértek haza.
Másnap reggel kilenckor Péter már elment otthonról, mikor csörgött a telefon. Mivel rengetegen hívták, hogy gratuláljanak, Gabi felkapta a kagylót és érdeklődve várta, hogy ki fog gratulálni. Azonban Edit hangját hallotta.
- Szerbusz kedves, hát haza jöttetek? Nagyon jó, ugye van Internetetek? Na akkor menj és lépj be az oldalunkra, ja várj diktálom a jelszót is.
Gabi keresett egy darab papírt amire felírta a jelszót és a nevet a webcímmel együtt. Leült a gép elé és beírta a címet. Egy fekete oldal jelent meg, szinte üres csak a közepén volt két mező a névnek és a jelszónak. Gabi beírta az Edittől kapott adatokat, majd leütötte az entert. A megjelenő oldalon nevek sorakoztak. Gabi először megijedt kicsit, hiszen a nevek valódiak voltak, a sajátját is ott látta, méghozzá a férjezett nevét. XX Péterné. Rákattintott a sajátjára. Egy lapra jutott ahol kis méretű képek sorakoztak, gyakorlatilag a teljes sorozat amit János csinált róla. Az oldal tetején pedig egy arc fotó, ami nagyobb volt a többinél. Alatta adatokkal, név, kor, családi állapot, mellbőség, csípő, derék, magasság, súly. A kis képekre kattintva azok külön ablakban, nagy méretben jelentek meg. Gabi hosszan elidőzött azon a képen, ahol a puncijából szivárog a geci. Így még soha nem látta magát. De hatásos volt a menyasszonyi ruhás sorozat többi képe is.
Visszalépett és megpróbálkozott egy másik névvel. Nagy Gézáné. A képre kattintva azonban nem jutott beljebb. Próbálkozott a többivel is, de azoknál sem járt eredménnyel. A jelszó amit kapott csak a saját képeihez volt jó.
Visszahívta Editet.
- Láttam a képeket. Jók lettek. Most mit kell csinálnom?
- Bejössz az irodába, én adok neked egy mobiltelefont, azon fognak keresni ha szükség van rád. Ha kikapcsolod, azzal jelzed, hogy nem érsz rá.
Másnap Gabi elment a telefonért. Edit oda is adta neki.
- A pénzből amit kapsz ötven százalék a miénk, a többit megtarthatod.
Gabi a táskájába süllyesztette a telefont aztán hazaindult. Otthon megcsinálta a vacsorát, aztán Péter is hazaért és csak másnap délelőtt vehette elő a telefont. Szerencséjére Péter megint vidékre ment, most csak egy napra, de így is legalább tíz lesz mire hazaér. Bekapcsolta a telefont, és a nappaliban az asztalra rakta. Takarított, mosott, és nagy izgalommal várta, hogy mikor fogják felhívni. A délelőtt elment de a telefon nem szólalt meg. Már majdnem lemondott róla, amikor délután kettőkor végre csöngött. Teniszlabdányira zsugorodott gyomorral vette fel.
- Halló.
- Károly vagyok, mikor érsz rá?
Gabi kicsit meglepődött, elég lekezelően hangzott a férfi hangja.
- Három óra? Kérdezett vissza Gabi
- Jó, háromkor ott vagyok, mondd a címet.
Gabi lediktálta a címüket. Miután lerakta a telefont, kikapcsolta, és visszarakta a táskájába. A hálóba ment, gyorsan rendet rakott. Tisztára cserélte az ágyneműt, és gyorsan lezuhanyozott, majd egy piros bugyi és melltartó mellett döntött, ami fölé egy egyrészes mini ruhát húzott. Gyorsan eljött a három óra. Csengettek.
Az ajtóban egy negyvenes éveinek vége felé járó, kicsit testesebb férfi állt. Gabi beengedte.
- Kér inni valamit? Kérdezte.
- Nem köszönöm, inkább a tárgyra térnék.
Gabi a hálószobába vezette a férfit. Az vetkőzni kezdett. Mikor meztelen volt, Gabi is ledobta a ruhát és odalépett hozzá. A férfi nem sokat törődött vele. Mondta, hogy azt szeretné, ha Gabi négykézláb állna az ágyon. Gabi elővett egy kotont, de a férfi felnevetett: Ennyi pénzért ne húzz gumit a farkamra kislány! Azzal már Gabi mögött is volt és egy gyors és erőteljes mozdulattal be is nyomta nem túl hosszú, de elég vastag faszát Gabi pinájába. Gabi még nem volt elég nedves, így kicsit kellemetlen volt, de ahogy a pasi dugta őt - és meg kell hagyni egészen jól bírta - ő is belejött. Mikor a férfi elélvezett, nem húzta ki a farkát, ahogy Gabi számított rá, hanem beleélvezett a lányba. Erősen markolta a derekát, szinte rápréselte magát a fenekére, és mélyen bent, majdnem a méhszáján érezte a férfi spermájának fröccsenését. A férfi kis ideig így tartotta őt, aztán egyszerűen kitolatott belőle, és már öltözött is.
- A feleségemnek azt mondtam, csak a boltba megyek, sietnem kell. Itt a pénzed! Húzott elő egy húszezrest a pénztárcájából.
- Legalább jó volt? Kérdezte Gabi.
- Igen, egész ügyes vagy. Tudod azért szeretjük ezt a rendszert, mert jobb egy kikapós asszonykával kefélni mint egy profi kurvával. Valahogy meghittebb.
Azzal távozott is.
Gabi kiment a fürdőszobába, és letörölte a combjáról a ráfolyt spermát. Nem volt kedve még egyszer zuhanyozni. Így csak visszahúzta a bugyit és folytatta a munkát, amit abbahagyott. Mikor lefeküdt, és elaludt Péter még nem volt otthon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.07 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2016. 04. 2. szombat 07:43
Tetszett!
#8 papi 2015. 08. 23. vasárnap 08:59
Nekem tetszik
#7 A57L 2013. 08. 9. péntek 03:50
Elég jó.
#6 tiborg 2011. 10. 30. vasárnap 07:40
Jol fejlodik a tortenet,csak igy tovabb!
#5 dante66 2006. 05. 28. vasárnap 01:02
egyre jobb.folytasd!
#4 rebyc 2006. 05. 25. csütörtök 10:47
Nagyon sirály, tessék szép finoman fokozni a dolgokat... várom a folytatást én is!
#3 b4yu 2006. 05. 24. szerda 18:38
Naggyon jó! Valaki tud ilyenről élőben, az szóljon! :)))
#2 karesz 2006. 05. 24. szerda 12:31
Nagyon jó, Kiváncsian váom a folytatást.
#1 Törté-Net 2006. 05. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?