A+ A-

Életem vihara

Az egész néhány napja történt, mikor iszonyú hóvihar tombolt nálunk. Köztudott, hogy hozzánk ilyenkor csak óriási kerülővel közlekednek a buszok, mert nem tudnak feljönni a faluba vezető meredek, jeges úton. Emiatt több mint egy órával később érek haza. Egyszer pár barátommal rájöttünk, hogy ha a falu bejáratánál a főúton leszállunk és hazagyalogolunk, körülbelül felére csökken ez az idő, és legalább nem egy koszos buszon zötykölődünk. Ennek már sok-sok éve. Azóta felnőttünk, szétszéledtünk.
Az idei tél sokkal hevesebb, mint akármelyik, amire én 22 éves fejjel emlékszem. Nesze neked globális felmelegedés... Aznap délelőtt a folyamatos havazás miatt meglógtam az egyetemről, viszont út közben szépen kisütött a nap, gondoltam, miért is ne mehetnék haza gyalog a hóban. Le is szálltam a buszról, ám mikor még csak pár perce gyalogolok, hirtelen elkezd esni, sőt szakadni a hó. Hihetetlen szél tombolt.
Szerencsémre arra jött egy falubéli autóval, bár elsőre nem jutott eszembe, ki az. Kinyújtottam átfagyott hüvelykujjamat, és kicsit beljebb mentem az úttestre. Az autó megáll mellettem, ahogy reméltem, s valaki kinyitja az ajtót. Benézek, és látom, hogy volt edzőm néz vissza rám, akivel már jó rég nem találkoztam, pedig nem messze lakunk egymástól. Gyorsan beszálltam a kocsiba, s hirtelen minden emlék felszínre tört. Ez a férfi segített nekem rájönni arra, hogy homoszexuális vagyok, és hosszú éveken keresztül vágytam rá, hogy egyik edzés után szerelmet vallhassunk egymásnak. Ez persze sosem következett be. Ő most 45 körül lehet, de semmit nem vesztett fiatalosságából, férfiasságából.
- Hello, köszi, hogy felvettél, nem tudom, mi lett volna nélküled, már teljesen átfagytam.
- Á, nincs mit, ez csak természetes.
Szerettem volna beszélgetni vele, de annyira zavarban voltam, hogy egy szó nem jött ki a torkomon. Szerencsére ő kezdeményezett:
- Mi újság felétek? Rég nem találkoztunk.
- Hát igen, sajnos leköt az egyetem - hebegtem gyorsan valamit.
Megint nem tudtam szólni, így csendben folytattuk a vihar és a fagy által lassított utunkat. Pár perc múlva valami olyasmit tett, amire legédesebb álmaimban sem gondoltam volna: a combomra tette óriási kezét. Felkaptam a fejem, mire ő mélyen a szemembe nézett. Láttam a szenvedélyt a szemében, nem szóltam semmit. Rögtön elmúlt minden zavarom.
- Még mindig egyedül vagy? - kérdeztem.
- Sajnos igen - felelte, s gyengéden markolászta a combom. Sajnos a vastag farmeren keresztül nem élvezhettem annyira, mint szerettem volna, de kezdetnek megteszi.
- Most épp nincs semmi dolgom, meglógtam a havazás miatt. Ha esetleg ráérsz, kitalálhatnánk valamit, úgy sem tudok otthon semmit csinálni a leszakadt vezetékek miatt.
- Én ráérek, és titkon reméltem, hogy te is - válaszolta.
Lassan megérkeztünk hozzájuk, a szakadó hóban senki nem volt az utcákon, így nyugodtan mentünk be és zártuk magunkra az ajtót. Bent félhomály volt, tisztán láthattam mindent. A házban rend és fegyelem uralkodott. Attila végre levette a kabátját, az enyém már a fogason volt, amíg a zárral babrált. Nyugodtan közeledett hozzám, így pontosan fel tudtam mérni izmos testalkatát. Mikor végre odaért, némán simogatni kezdtük egymást, majd csókolóztunk. Ő istenien csókol, és óriási, izmos nyelve van, hűen testalkatához. Szorosan átöleltem, majd a fülébe súgtam:
- Erre a pillanatra várok több mint tíz éve. Nagyon szeretlek.
- Rájöttem, mekkora hiba volt, hogy nem kerestelek fel, mikor idősebb lettél, de hagyjuk ezt. Én is szeretlek.
Meztelenre vetkőztettük egymást, majd szőrös mellkasomat simogatta. Meg szerettem volna nézni, hogy vajon most is olyan teste van-e, mint tíz éve, de erre nem volt lehetőség, ezért a tenyeremmel szemlélődtem. A háta kicsit szőrös, izmos. Hatalmas mellkasát vastagon fedi a sötétbarna szőrzet, amely végigfekszik egész testén. Mellbimbója kőkeményen meredt felém. Szőre a péniszén még erősebb. Rájöttem, hogy tényleg nagy emberrel van dolgom, mikor lehajoltam, hogy számba vegyem a farkát. Az már akkora volt, hogy nem nagyon akart beférni, de még mindig keményedett. Közben kezemmel továbbmentem, most a fenekén és a lábain játszadoztam hosszú, kiálló szőrszálaival. Isteni volt, sosem éreztem még ilyen boldogságot. Ő mindkét kezét a hajamban tartotta, nagyon élvezte, amit a farkával teszek.
- Ez gyönyörű, de inkább menjünk be a hálóba az ágyra - suttogta.
Lassan elindultunk, már mindketten kőkemények voltunk.
- Sokkal jobb vagy, mint régen gondoltam, egyszerűen imádlak - mondtam.
- Te is felnőttél, szexistenem - felelte.
Innen némán folytattuk, szinte tudva, mit kíván a másik. Most ő hajolt le a péniszemért, ami nem volt akkora, mint az övé, de nem törődött vele, csak szopta, óriási nyelvével izgatta. Kis idő múlva éreztem, hogy mindjárt elélvezek, ezért lassan hanyatt fektettem az ágyon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.71 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 11. 23. vasárnap 18:30
Gyenge.
#3 v-ir-a 2013. 04. 21. vasárnap 22:27
nem rossz smile
#2 medve 2006. 12. 29. péntek 16:53
Merre lakik Attila ?
A címét kérem :)
#1 Törté-Net 2006. 02. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?