A+ A-

Az élet ajándékai 5. rész

Aztán 1 év múlva Alexa egyetemista lett, elment az ország másik végébe. Mivel hétvégén nehéz volt találkozni sokáig nem láttam. Nagyon hiányzott Alexa, rájöttem, hogy szeretem. Nekem nem volt lányom, azt hiszem ez a szeretet inkább az apai szeretetre hasonlított. Bár elég sajátosan. Aztán egyre ritkábban jött haza a hétvégeken is. Ezért egyik alkalommal Alexa meghívott bennünket, hogy látogassuk meg az egyik hétvégén, legalább be tudja mutatni a barátait is.
Így egyik Pénteken felkerekedtünk, hosszú szervezésbe került, mire kitaláltuk, hogy mit mondjunk otthon. Zsuzsa könnyen megoldotta, mert Ö azt mondta, hogy Alexához megy. Alexa Apja nem is akart vele menni, mert már nagyon elhidegültek Zsuzsával, de Alexával sem volt valami jó kapcsolata. Én pedig egy "konferenciára" mentem. Kb. délután négykor értünk oda, felmentünk az albérletbe, ahol lakott, de még nem volt otthon, csak a lakótársa, Brigitta. Aranyos volt, beengedett bennünket, itallal kínált és mondta, hogy Alexa csak 5-kor érkezik, mert valami szemináriumi dolgozatot ír. Addig kellemesen elbeszélgettünk. Brigitta rövid, barna hajú lány volt, és szemmel láthatóan csinos. Nagyon közvetlen volt, azt mondta, olyan, mintha már ismerne bennünket, mert Alexa annyit mesélt rólunk. Hú-ha! Vajon miket. Remélem nem beszélt ki mindent?!
Aztán beviharzott Alexa. A nyakunkba ugrott, hogy már úgy hiányoztunk.
- Menjünk le a sarki étterembe enni valamit, biztos Ti is éhesek vagytok. - Javasolta. - Közben legalább tudunk beszélgetni.
Így lementünk négyen. Nagyon jól éreztük magunkat, Alexa láthatóan boldog volt. Úgy tűnt a suli is megy neki.
- Van egy meglepetésem számotokra. Este partit rendezünk a tiszteletetekre. Meghívtam néhány barátot, akik fontosak nekem. 8-ra jönnek, rendeltem kaját, a piát már megvettük.
Piát? Néztünk össze az Zsuzsával. De eszembe jutottak azok az idők, amikor én is egyetemista voltam. Hát ez így megy...
Nyolc körül elkezdtek szállingózni a vendégek. Aranyosak voltak, és irigylésre méltóan fiatalok és szépek. 2 fiú és 2 lány. Egy fiú és a két lány Alexa, a másik fiú Brigitta csoporttársa. Az ember ilyenkor jön rá, hogy, hogy elszaladnak az évek. Én is már 35 éves vagyok, pedig úgy tűnik, mintha most fejeztem volna be az egyetemet. Mindenki érdeklődött, hogy, hogy vagyunk, meséljünk magunkról, ami furcsa volt, mert hát nem az Apa vagyok, hanem a Szerető. De ezt már Ők is tudták Alexától, és természetesnek vették. Közben eszegettünk és iszogattunk. Kezdett mindenki feloldódni. Mindenki mesél magáról, és bennünket is kérdezgettek, amire próbáltunk kitérő válaszokat adni, de nem nagyon lehetet. Hazudozni sem volt kedvünk, így kitálaltuk a kapcsolatunkat. Aztán az egyik lány az kérdezte, hogy hogyan jöttünk össze? Erre már tényleg kitérő választ adtunk és eltereltük a szót, hogy inkább nyissunk ki még egy üveg pezsgőt. A hangulat kezdett magasra hágni. De csak nem tágítottak, és kérleltek, hogy meséljük el. Persze továbbra is ellenálltunk, de Alexa Így szólt:
- Na! Ne kéressétek magatokat, én már nagyvonalakban úgy is elmeséltem a történeteket.
Ezen meglepődtem, mert bár Alexának sok minden természetes, ami másnak nem az, de ez a mi belső titkunk.
- Ezért még számolunk. - mondtam, de mivel nem tudtam rá haragudni, nem hangzott valami fenyegetően.
- Akkor meg minek meséljük el még egyszer, ha már ismeritek? - próbálkoztam a többieknél.
- Hát azért, mert nagyon izgalmas és Alexa nem mesélt részleteket. - felelte az egyik lány.
Összenéztünk Zsuzsával. Végül is miért ne? A lényeget már úgy is tudják.
Letelepedtünk a szőnyegre a fiatalok körénk telepedtek, és belekezdtünk. Én kezdtem, aztán Zsuzsa is bekapcsolódott, így felváltva meséltünk. Az elején kerültük az intim részleteket, de annyi kérdés záporozott felénk, hogy láttam, jobb ha magamtól mondom. Nem volt nehéz észrevenni, hogy a fiatalok nagyon érdeklődve figyeltek és látszott rajtuk, hogy tetszik nekik a történetünk. Mi is belefeledkeztünk, és azt vettem észre, hogy merevedek, mert a történtek elmesélése nagyon felizgatott. Láttam Zsuzsán is, hogy kipirult, én meg nehezen tudtam elrejteni merevedésem. Próbáltam úgy ülni, hogy ne vegyék észre domborodó nadrágom. De láthatóan a gyerekeknek is izgalmas volt, mert kipirult arccal figyeltek, fészkelődtek és láttam, hogy az egyik fiúnak is merevedése van. Egyre jobban belemelegedtünk és az intim részleteket is elmeséltük, meg azt is, hogy hogyan éreztünk, hogy éltük meg mindezt. Amikor befejeztük, síri csend volt, mindenki emésztette a hallottakat. Zsuzsára néztem, aki csillogó szemekkel nézett engem, láttam, hogy begerjedt. Ekkor tudatosult bennem, hogy szeretem ezt a nőt. Sokáig csak a szexuális vágyaim kielégítésére használtam, haragudtam rá, amiért meglopott, de azt hiszem, tudat alatt már azóta szerettem, mikor megismertem. Odahúzódta hozzá és a fülébe súgtam:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.56 pont (97 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 10. 6. péntek 06:43
Undor a köbön.
#5 A57L 2016. 04. 12. kedd 03:08
Kemény gruppen volt.
#4 Bikmakkocska 2013. 01. 4. péntek 13:16
Na, ez már itt is sok!
#3 v-ir-a 2012. 01. 15. vasárnap 23:16
belepisilt a szájába,na ne ....
#2 Kaszkadör 2012. 01. 15. vasárnap 12:51
A sorozat mind az öt része tetszett nyes
#1 Törté-Net 2006. 02. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?