A+ A-

Kemping

Al a lakóautóba pakolta a csomagokat, és már alig várta az indulást, hogy végre kezdetét vegye a kempingtúra. Erinnel évek óta nem voltak egy rendes vakáción, és mindig is arról álmodtak, hogy egyszer végigvezetnek a nyugaton és megcsodálják a hegyek és a sivatag minden látnivalóját. Bár lányuk, Sue is jött unokatestvérével, Roberttel együtt, Al elhatározta, hogy ugyanúgy fogja élvezni a túrát, mintha csak maguk lennének. Kapcsolatukban évek óta minden rutinszerű volt, Al pedig remek alkalomnak tartotta az utat a korai éveik romantikájának és spontaneitásának felidézésére.
Erin Al számára gyönyörű nő volt; csak százhatvan centi, ám övé a legérzékibb test, amit valaha látott. A méretei tökéletesek voltak - 91-60-91 -, majdnem csípőjéig omló vörös haja és világoszöld szemei hatására sokan megfordultak utána, bár már elmúlt harminchárom. Rendszeresen edzett és odafigyelt, mit eszik, így teste feszes és tónusos maradt. Még nagy mellei is csak alig ereszkedtek meg, pedig már tizennyolc éve, hogy megszülte Sue-t.
Hogy Robert is velük tartott, hirtelen, utolsó pillanatban hozott döntés volt. Al nővére, June felhívta őket és könyörgött, hogy vigyék magukkal a fiút, mert gondjai voltak a férjével. Némi térre volt szüksége, hogy elrendezze a dolgokat. Megígérte, hogy egy héttel később a Zion Nemzeti Parknál találkozik velük, de a hétre mindenképp szüksége volt, hogy beszéljen Berttel és kitalálja, mit kezdjen az életével.
Robert jó gyerek volt, már elmúlt tizennyolc éves. Sztáratlétának számított az iskolában. Egy hangyányival nőtt magasabbra száznyolcvannál. Széles vállai, szőke haja és kék szemei voltak, így Al értette, miért áradozott róla annyit June. Egyáltalán nem viselkedett önhitten vagy nagyképűn, és úgy tűnt, remekül kijön Sue-val.
Sue pont úgy nézett ki, mint az anyja, de látszott rajta a fiatalság. Igazán gyönyörű nővé fejlődött, és az utóbbi fél évben eljárt randizgatni Al és Erin beleegyezésével.
Al elképzelte, hogyan fognak utazni ennyien a lakóautóban; nem volt ugyan kicsi, de igazán nagy sem. Egy nagy hálóhely húzódott benne, amit úgy gondolt, Erinnel fognak használni ketten. A járműben volt még egy ágy, amit az étkezőasztal leszerelésével, az ülőhelyek elforgatásával és a párnák átrendezésével lehetett elővarázsolni. Arra gondolt, Robert és Sue osztozhat majd ezen. Mivel azonban az autóban nem voltak térelválasztók, mindig látott mindenki mindenkit. Remélte, mikor szeretkezik Erinnel, nem ébresztik majd fel a két gyereket, mert erről semmiképp nem akart lemondani.
Erin, Sue és Robert épp most lépett ki a házból, kezükben a személyes dolgaik utolsó darabjaival, amiket rögtön be is pakoltak a kocsiba. Egy utolsó ellenőrzés után bezárták a házat és elindultak első állomásuk, a Sziklás-hegységi Nemzeti Park kempingje felé, amit a terv szerint egy vagy két nap alatt érnek majd el. A 31-es úton haladtak Boulder felé Denverből, majd elkanyarodtak az Estes Park felé. Behajtottak a parkba, és a Glacier Basin kempingben megkeresték azt a helyet, amit már hónapokkal korábban lefoglaltak maguknak. Leparkolták a lakóautót és kiszálltak, hogy gyönyörködjenek a tájban a majd' négy és félezer méteres magaslatról. Robert megkérte nagybátyjáékat, hadd menjen egy kis gyalogtúrára. Sue megörült az ötletnek, így ő is elkéredzkedett. Al figyelmeztette őket, hogy legyenek óvatosak és érjenek vissza egy-két órán belül.
Amint a srácok eltűntek a látóhatárról, Al belépett a lakóautóba, ahol Erin pakolgatta az ellátmányt. Felesége mögé lépett, szorosan átkarolta és belefúrta orrát a hajába.
- El sem hiszem, hogy végre egyedül vagyunk az úton - suttogta Al, és finoman beleharapott Erin fülébe. - Nagyszerű érzés!
- Nos, nem vagyunk igazán egyedül, ugye? - válaszolta a nő, és behomorította a hátát, mikor Al megcsókolta a nyakát. - Itt van Robert és Sue.
- Igen, de most épp kirándulnak, nem igaz? - kérdezte Al és felcsúsztatta a kezét Erin derekán, majd megszorította a mellét. - És még néhány óráig nem jönnek vissza.
- Mit forgatsz a fejedben? - kérdezte Erin, és egy nagyot sóhajtott, mikor Al ujjai rátaláltak a mellbimbójára és finoman belecsíptek a póló vékony anyagán át.
- Nos, már eszembe jutott pár dolog - nevetett, és érezte, hogy felesége mellbimbói kezdenek megkeményedni az ujjai közt.
- Mmmm - nyögte Erin, ahogy a bimbóinál érzett gyönyör levándorolt egyenesen a puncijáig.
Al mindig tudta, hogyan izgassa fel, még ha mostanság nem bújtak is össze annyit. Al hirtelen magukra hagyta neje melleit, hogy a póló alját megfogva áthúzza azt a nő fején, szabaddá téve a bájakat. Megpördítette Erint, majd lehajolt és ajkai közé fogta az egyik mellbimbót, nyelvével cirógatva és szívva. A nő feje hátrabicsaklott, mikor Al beszívta a bimbót. Szorosan tartotta férje fejét, nehogy abbahagyja a játékot. Al lehúzta a nő cipzárját, majd kigombolta a nadrágot és centiről centire lassan letolta a széles csípőről, míg a földön landolt a ruhadarab.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.84 pont (426 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#39 gyuri0926 2016. 02. 2. kedd 14:48
Ez az egyik legjobb történet
#38 listike 2015. 02. 18. szerda 13:12
Epicfon fordításai mindíg aranyat érnek.
#37 Oszab 2014. 01. 14. kedd 15:48
Epicfon nagyon jókat ír!
#36 zoltan611230 2013. 12. 1. vasárnap 03:13
Nagyon jo zoltan611230@gmail.com varom anya lany levelet.
#35 A57L 2013. 07. 20. szombat 04:40
Szuper.
#34 meandmarlonbrando 2013. 06. 19. szerda 08:38
Ez remek. Van benne fiatalkori és érett szexualitás. Olyan élmény, ami bizsergeti az az embert még évek múltán is. Kár, hogy nem lehettem ott.
10 pont.
#33 atti78 2012. 09. 10. hétfő 12:24
Egyszerűen szuper a történet 10pont nyes
#32 Teknősbika 2009. 07. 15. szerda 20:07
nagyon jó a történet, igazi 10 pontos darab
#31 kényeztetö 2008. 12. 28. vasárnap 18:13
Nagyon jó! Aki fikáz irígysségből teszi. A Fanni-nak üzenem,hogy itt ha hagy üzenetet válaszolok. Nekem sincs tapasztalatom,három lányom van nem is kezdenék velük de szivesen leveleznék Vele ha Ő is így gondolja. Egyébként mivel csak 10 van hát legyen 10 pont./kössz a történet írónak.
#30 Fanni 2008. 12. 4. csütörtök 14:43
Sziasztok!
Szívesen leveleznék a családon belüli erotikus lehetőségekről. 36 éves vagyok, egy 16 éves lány és egy 14 éves fiú anyukája. Személyes tapasztalatunk még nincsen, de amikor ezeket a történeteket olvasom, szívesen fantáziálok arról, milyen lenne, ha mindez a mi családunkban történne meg. Masztizás körben mintha filmen látnám magunkat, elég élénk hozzá a képzelőerőm. :)
Várom a rövid bemutatkozással ellátott leveleket. Különösen érdekelnek azok, akiknek személyes tapasztalatuk is van már.
Fanni
cicisfifi@gmail.com
#29 gyuri0926 2008. 10. 28. kedd 22:06
Cool
#28 pistim 2008. 10. 2. csütörtök 13:23
Ez valóban fantasztikus történet. Senki sem keseredjen el, ha nem mer kezdeményezni családon belül.Engem a lányom "csábított" el, és én hagytam! Fantasztikus volt, mint ez a történet.
#27 sihupapa 2008. 10. 1. szerda 04:59
tiz csillag+tiz pötty
#26 cink 2008. 09. 19. péntek 22:09
Jó volt a fordítás és izgalmas volt.
#25 Sunshine985 2008. 08. 29. péntek 00:06
Hát ez elég hihetetlen.és valahol egykicsitmorbid!
#24 károly 2008. 07. 29. kedd 16:24
ez egy tőkéletes család
#23 troy 2008. 07. 24. csütörtök 14:10
sziasztok nagyon tetszett ez a történet,a asaját családommal kapcsolatban nekem nincsenek vágyaim,de mindi azt képzelem hogy más az anyám meg a hugom és ige meg dugom őket.jó lenne beszélgetni olyannal aki tényleg meg tette.írjátok meg hogy hol lehet a témával kapcsolatban beszélgetni.köszi
#22 faszimádó negyvenes 2008. 05. 21. szerda 07:06
Mindig ilyet akartam, bár nem a családommal, hanem idegenekkel. Jó sok gátlástalan baszás, nyalás, szopás. Szeretném, ha a fiúk is kinyalták volna a másik gecijét a lányokból. Minden álmom, hogy alulról nyalhassak egy baszó párost, miközben bennem is óriási vastag, erős, masszív fasz mozog.
#21 Ram Agile 2008. 03. 2. vasárnap 19:44
Szerintem túl sok volt benne a párbeszéd és hozzá kevés a környezet leírás. És nem ártott volna fejezetekre tagolni, így nagyon egybeömlesztődik az egész.
#20 c 2007. 12. 28. péntek 21:32
Én soha nem tudnám megtenni ezt anyámmal és a hugommal, de olvasni teljesn más volt. Iszonyat izgató, közben háromszor kivertem. Profi munka, szerintem ebből Kovinak filmet kellene csinálnia!:-)Jár a 10 pont!