A+ A-

Klára asszony különös napja

Klára asszony 55 éves. Ha az ötvenötös számra tekintünk, vagy még inkább, ha ezt a számot egy hölgy életkorával kapcsolatban ejtjük ki, legtöbbször egy jóságos mamika képe jelenik meg előttünk, aki fantasztikus ételeket főz, vagy egy nyugdíjas tanítónőé, aki különféle tevékenységekkel igyekszik enyhíteni az iskolában eltöltött napok és a mostani, egész másmilyen napok közötti különbséget. Klára valójában lehetne egyik is, másik is. De ő még olyan nő, aki után megfordulnak a férfiak, és eszükbe jut, milyen jó lenne kemény gyémántjukat a lába közé helyezni. Klára pedig minden mozdulatával arra utal, hogy éppen erre lenne szüksége. Buja melle élettől duzzad, és férfikezek és ajkak után vágyakozik. A lába formás, karcsú és kemény, a város csodálatos környékén tett mindennapos kerékpártúráknak köszönhetően.
Tiszta szerencse, hogy az ő Ivicájának olyan jó fütyköse van, amely mindig feláll, amikor csak megkívánja, sőt néha még gyakrabban is.
Betér egy üzletbe, ahol szerszámokat, autóalkatrészeket és más járműalkatrészeket árusítottak. Új gumit kellene találnia a biciklijére. Az eladók közül egyik valaha az ő tanítványa volt, biztosan szívesen kiszolgálja majd. A raktárban kell keresgélni, mert a kerékpár már jó régi, nem is tudják, hogy találnak-e majd ráillő gumit.
- Jöjjön, nézzük meg együtt.
Klára elfogadja az ajánlatot, és ő is a keresésre indult.
A raktárban kutatva lehajolt, fejét és midkét kezét bedugta az alkatrészek közé.
Egyszerre csak kezet érez a farán és ujjakat, ahogy rakoncátlan halacskája felé közelednek - ahogy ő saját maga becézte.
- Ó, hány éve kívánlak már, még az iskolás időkből.
Nem tudta mitévő legyen. El kellett volna mennie, de a fiú már bedugta kezét a bugyijába, és a jónak ígérkező kefélés utáni vágy nem hagyta magát elnyomni. Úgy maradt, a vasak és gumik fölé hajolva, a meglepetéstől és az izgalomtól piros arcát eltakarva. A fiú lehúzta róla a bugyit, és ő rögtön megérezte, hogy a bütyök vége élete forrásának kapujában áll. Felnyikkant az élvezettől, hogy minél előbb belenyomhassa. Az pedig lassacskán belökte nagy karóját a puncijába, mintha az örök mennyországba jutás élvezetét hosszabra akarná nyújtani.
Illegette a popóját, a fiú pedig a boldogságtól nyögve elmerült az ő feneketlen mélységében. Kezeivel felhúzta a trikóblúzát, és dagasztani kezdte forró házikenyérre emlékeztető melleit. A mellbimbói elárulták, hogy mennyire élvezi ezt a kalandot. Az értelme elhomályosult, és teljesen átadta magát a legény feszítővasa döfködéseinek. Közben Klára asszony kezei sűrű erdejébe értek, és a fiú a forró pincur másik oldaláról nyomult be ujjaival.
Hölgyünk úgy érezte, hogy kielégülés előtt áll, de olyan jó volt, hogy még egy kicsit nyújtani akarta. Egyik oldalról a fiú ügyes és feszes farka, a másik oldalról pedig mindkét kezének három-három ujja egyre gyorsabban vibráltak és remegtették testét. Érezte, ahogy a belseje tele van a farok édes húsával, és a duzzadt csiklójára mért jól adagolt nyomások olyan erős orgazmushoz juttatták, hogy rángatóznia és sikoltania kellett, amit igyekezett elfojtani, mert az agyának egy darabkája eszébe juttatta, hogy hol van. Egy pillanatig úgy maradt, összegömbölyödve a gumikon, majd megnézte, hol van Ranko, a tehetséges diák és ügyes bolti eladó.
Nem látta, de a hangját hallotta:
- Máris megyek, főnök. Ön, Klára asszony, csak keresgéljen még ott a jobb sarokban, biztosan talál majd.
Még jó, hogy Ranko ilyen jól feltalálja magát, ha a főnök bejött volna a raktárba, az egész városnak lett volna mit mesélni és min szórakoznia. Megsimogatta lenyugodott halacskáját, felöltözött, és még egy kicsit maradt, hogy erőt gyűjtsön, és nyugodtan hagyja el az üzletet. Megköszönte a kiszolgálást, Ranko az ajtóig kísérte, és azt mondta:
- Semmit se aggódjon. Én biztosan beszerzem azt, amire szüksége van. Még ma. Délután majd elhozom.
- Délután a Krik erdőcskében fogok biciklizni, talán...
- Nagyszerű! Odamegyek majd.
Ahogy hazatért, megtalálta Ivica üzenetét, amelyben az állt, hogy előbb elment, mert egy kicsit messzebbre fog gyalogolni, és később is jön haza. Sem enni, sem aludni nem tudott. Arra várt, hogy elmúljon a kora nyári délután első forrósága, majd felült a kerékpárjára, és a kedvenc erdőcskéje felé vette útját. Könnyedén haladt. Lába között a bicikli kemény ülését érezte, és Ranko szerszámára gondolt, a legjobbra, ami a boltban volt. Félúton még egy biciklis beérte, és ő megelégedéssel állapította meg, hogy ez Ranko.
- Szervusz. Tényleg szereztem gumit. Nem felejtettem el, mert szüntelenül rád gondoltam, és a szaftos fánkodra.
- Én meg úgy gondolom, hogy a te tölteléked éppen illik hozzá.
- Tetszel nekem, amikor ilyen nyílt és természetes vagy.
- Te is olyan határozott vagy, jó szerszámmal, mesteri tudással.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.03 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2015. 04. 8. szerda 05:36
Kicsit összevissza?de nem rossz!
#10 A57L 2013. 12. 9. hétfő 05:46
Nem rossz.
#9 papi 2013. 06. 11. kedd 05:25
Kicsit nehéz olvasni.
#8 Zsuzsika 2008. 11. 14. péntek 15:10
Hogy is van ez ? Lehet, hogy hülye vagyok, de nem értem!!
#7 szaki 2006. 02. 10. péntek 14:27
HÁÁT :(
#6 gabo 2006. 01. 29. vasárnap 21:18
Ja Erotica volt az újság neve és jó volt!
#5 gabo 2006. 01. 29. vasárnap 21:16
"...gyengéden gecizi..." ill. "...másikkal meg jó nagy pálcáját gecizi..." Valaki elárulná, hogy ezek mit jelentenek, mert nekem nem sikerült rájönnöm?! Az hogy jugó rendeben, de marha gyenge. Olvastam én nnél ezerszer jobbakat. Gondoltam is rá, hogy fel kellene tenni egy családi gruppen sztorit, ami akkoriban nagyon tetszett és még most is jó lenne! Ez csak 2-3 pontot ér.
#4 flexus 2006. 01. 28. szombat 12:17
Semmi gond nincs ezzel, kicsit "költőibb", mint sok másik. És mintha halványan emlékeznék valami hasonlóra egy egykor volt Jugó szexlapból, ami megjelent magyarul is. :-)
#3 tádé 2006. 01. 28. szombat 08:07
jaj ezt nem kellet volna
#2 banurr 2006. 01. 27. péntek 16:21
Milyen lány? Honnan jött? MIVAANN????

Vagy csak én vagyok csekélyértelmű medvebocs?
#1 Törté-Net 2006. 01. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?