A+ A-

A fiatal bébiszitter 2. rész

2. Fejezet - Molly bemutatja Megan-t és Jeremy-t
Így ment a dolog egy pár hétig azon a nyáron. Molly a hét néhány napján az ágyba dugta a gyerekeket egy kis délutáni pihenőre, majd átjött a házamba, vagy felhívott hogy én menjek át hozzá. Bárhogy is alakult, élveztük egymást a szexualitás minden létező módján. Már másnap felfedeztem, hogy milyen édes a puncija íze, s addig nyaltam a kis forró rést, amíg a combjaival a fejemet összeszorította, csapdába ejtve azt, elélvezett.
Egyik nap a gyerekfelvigyázásra indulva, az utcáról bekopogott hozzám. Egy kis beszélgetés után, meghívott a szomszédba, ahol a gyerekekre vigyázott, hogy megismerkedjek a barátjával és a kishúgával. Örömmel elfogadtam a meghívást, és ő már szaladt is tovább az utcán.
Fél óra múlva, beengedett a házba és bemutatott a két másik mellette álló kölyöknek, Jeremy a jelenlegi barátja egy kissé alacsonyabb volt Molly-nál, ami nem szokatlan a felső tagozatos iskolások körében. A fiú vagányak tűnt, olyannak, akinek fiatal kora ellenére, már sok tapasztalata volt az életben. Vékony testalkatú volt, hosszú barna haja szinte a válláig ért, s számos fülbevalót viselt a fülében.
Molly kishúga, Megan, tizenöt volt, már majdnem tizenhat, épp akkor járta ki a gimi másodikat. Nővéréhez hasonló szép alakja volt, bár tőle vékonyabb és szikárabb, szinte csontos. A kislánynak hosszú karcsú lábai voltak és a feneke is szépen formálódott, a kemény domborulat nagyon szexi módon töltötte ki a nadrágját. A fejlődésben lévő mellei nagyon kicsik voltak, nagyjából citrom méretűek, a kis kerek csúcsos hegyecskék épp csak kezdtek kiemelkedni a mellkas síkjából. Rövid, vöröses barna haja volt és gyönyörű arca, szeplős orral, s az izgalomtól
csillogó arccsonttal.
Mindkét lány igen szűk nyári rövidnadrágot viselt, amely szinte második bőrként feszült a fenekükre és a lábak közötti területre. Mindkettőjükön láttam a köldök alatti lapos hasuk keskeny "V" alakját amint összeszűkül és behajlik a combtövük közé, a szemérem dobjaik elejének kerekségét és a kis punci résük enyhe besüllyedését. Istenem, szexien néztek ki.
Felül mindketten kivágott toppot viseltek: rövid, pántnélküli kis pólók lazán ereszkedtek le a testükre, alig takarva valamit a feszes lánytestük elejéből.
A házba menet, Megan előttem lépdelt, kíváncsian figyeltem a tizenéves karcsú derekát és az aranyos, kerek, hihetetlenül formás fenekét. A szorosan feszülő sort alatt tisztán kivehető volt a lány bugyija. Úgy tűnt, hogy egy kis bikini alsót visel, olyat, amely kis keskeny háromszöget alkot hátul, magasan fel van vágva a comboknál, s csak egy vékony rugalmas derékrész köti össze a két darabot.
-"Megnézünk egy filmet," - szólt hozzám Molly amint beléptünk a nappaliba. "Amikor először voltam itt a gyerekekre vigyázni, találta néhány pornó filmet a hálószoba egyik szekrényébe eldugva. Néha Megan és Jeremy átjön, és együtt nézzük meg azokat." - mondta, huncut csillogással a szemében. "Ezek után mindig egy jót szórakozunk, én és Jeremy..."
-"Jól hangzik," - mondtam mosolyodva, tudván milyen szórakozást találhat ki két iskolás kölyök.
Molly egy percre eltűnt, majd számos videó filmmel tért vissza. Kiválasztott egyet és a lejátszóba téve bekapcsolta a TV-t, a kanapéra letelepedve néztük a képet. Én az egyik végére ültem, Megan mellém ült Mollyval, s végül következett Jeremy a másik oldalon.
Néztük amint a főcím után, elkezdődik az első jelenet. Azonnal egy halom embert láttunk, akik egy nagy ház nappalijában dugnak és szopnak, míg néhányan körülülve figyelik őket. Nem tudtam, hogy Megan már mekkora szexuális tapasztalatra tett szert a fiatal korára tekintettel, ezért érdeklődve figyeltem a képernyőn történtekre adott reakcióját.
Jeremy a bal karjával átölelte Molly vállát, s már a film kezdetekor közelebb húzta magához, nem fecsérelt semennyi időt sem. Átpillantva láttam, amint a bal kezével megmarkolja a lány bal mellét, és az ujjai gyengéden masszírozni kezdik a zsenge tini halmokat. Az ujjai hegyével a melltartón keresztül néha meghúzza a kis mell csúcsán meredező kemény kis mellbimbókat.
Molly élvezte a fiú izgató játékát, s közben a képernyőn nézte a forró szexet. A látványtól a tini lány még inkább felizgult, összeszorította a combjait amint megérezte, hogy a punci rése elkezd síkosodni attól a finom meleg nedvességtől, amit annyira imád. A fiatal lány a barátja combjára tette a kezét, s a fiú öle felé csúsztatta, ahol a farmeren keresztül meg tudta cirógatni a lüktető s növekvő farok ismerős kemény dudorát.
A lány Jeremyvel már jó pár hónapja rendszeresen szeretkezett, imádta a fiú ölének érintését, élvezte, hogy ezáltal egyre jobban felizgatja, keménnyé teheti a fiút. Valahányszor a szülei elvitték őket valahova, például moziba vagy bevásárló központokba, ők mindig a hátulra ültek, ahol a lány szüle nem láthatták, ahogy a kezét a fiú ölébe teszi, s előre hátra mozgatva dörzsöli a fiú farkát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.52 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 09. 20. szerda 07:09
Továbbra is mesterkélt a fogalmazás, dagályos, elég sok a nyelvtani hiba. Az előző részben számtalanszor elismételted, hogy Molly 13 éves, itt meg lett egy 15 éves kishúga. Hogy is van ez?
#7 A57L 2016. 07. 7. csütörtök 04:40
Szuper tini történet.
#6 gyuri0926 2016. 03. 13. vasárnap 11:48
Ez egy nagyon jó , méltatlanul elfelejtett történet .
#5 papi 2013. 08. 9. péntek 05:53
Csatlakozok az előttem szólóhoz.
#4 cervelo 2012. 07. 28. szombat 07:49
Nagyon jó!Kellene harmadik rész is.
#3 farok 2007. 04. 10. kedd 14:18
Emmma,ha csaj vagy, te vagy az esetem.
#2 Emmma 2006. 06. 24. szombat 21:28
Jajj kérem, ha ennyire nem tetszik, akkor mért olvassátok? : )
#1 Törté-Net 2006. 03. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?