A+ A-

A szeretet alternatívái

Az egyik napilapunkban olvasom a szenzációhajhász cikkecskét.
"... Egyik fiúnevelő otthonban a fiúkák egyrésze túlságosan is szerette egymást, s ebből a meleg szeretetből előzékenyen, akaratukon kívül is részesítették kisebb: 6 - 8 éves társaikat is."
Ennyi a hír veleje. "lám, lám mik történnek manapság!" - kapja fel makadám fejét a nyárspolgár, s csámcsogva olvassa még egyszer végig a cikket, hátha kihagyott valami zaftosat, amin kéjesen, nyáladzva kérődzhet.
Engem nem is az eset mindennapisága döbbent meg: hiszen ahol nagy tömegekben állandóan összezárva egyneműek élnek együtt, ott óhatatlanul is bekövetkezik az ominózus esemény: (csirkefarm szindróma). Inkább az utóbbi aggaszt, a brutális erőszak, a kényszerrel kicsikart kéjvágy kielégítésre rávett kiskorúak lelki és testi megaláztatása. Ez a brutalitás jellemző ma egész társadalmunkra.
Mert a börtönökben dívó köcsögölés, leszbikus és homoszexuális fajtalankodás, a katonaságnál előforduló és a nevelőotthonokban mindennapos nemi zaklatás, kényszerítés, brutalitás csak a jéghegy csúcsa. A csírája benn lappang lelkileg és szellemileg megnyomorodott társadalmunkban. A polgár a társadalomtól, hatalomtól, az élettől elszenvedett pofonokat, rúgásokat, halálos rettegéssel fogadott egzisztenciális stresszhatásokat a családban történő hatalmi tombolásban, kiskorú csemetéinek megrontásában, szexuális aberrációra való kényszerítésében torolja meg.
Ez az ingerválasz a környezeti ártalomként rázúduló piszkos politikai áradat, média-dömping és fizikai erőszak ellen. A társadalom rohamosan csúszik lefelé a moralitás lejtején. A szegénységből való kiemelkedésért sok fiatalkorú fiú árulja a gyönyört kivénhedt másságú, meleg férfiaknak a főváros meleg negyedeiben. Mi ebben a különös?
Először is a nevelőotthoni dolog kitudódott: tehát botrány, reagálni kell rá. Le kell sújtani! Példát kell statuálni! Másodszor: a családban megtörténő, néha az anya tudtával és segítségével prostitúcióra kényszeríttet, tönkretett gyerekek családi érdekből hallgatnak. Belül testileg és lelkileg tönkremennek, kiégnek. De az igazság az, hogy a megrontó apa kiegyensúlyozott a napi konkurencia-harcban, az üzletfél engedékeny a gyenge gyerektest áldozattól, s a családi egzisztencia meg van mentve. A lényeg: ami nem létszik, az nincs! Ami nem tudódik ki, az, bocsánatos bűn. Tabu.
Viszont az intézeti gyerekeken el kell verni a port! Gondoljunk csak bele: a 114 összezárt gyerek együtt fürdik. A nemi vágytól robbanni tudó kamaszok kéjvágya keresi a kielégülést, s a gyönyörű fiú és lánytestek látványa csak gerjeszti vágyukat. Esténként a hálóban egymás mellett vetkőzve, sőt feküdve, a másik testközelében megpróbálják a gyönyört, leszakítani egyet az almafa terméséből.
És megtudva a titkot, megízlelve a gyönyört, önmaga és a másik testének felfedezésével, simogatásokkal és szeretettel a test és a lélek is kielégülést nyer. Ez nagy százalékban önkéntes alapon megy végbe. Kölcsönös megkívánás folyamán. Sajnálatos, hogy az ügyeletes nevelők nem veszik észre ezeket, a dolgokat. Nagy a konspiráció. A perverziót, kényszerítést, erőszakot és a kiskamaszok zaklatását, pedofiliát, pederasztaságot, elítélem, s mélyen megvetem. Ez büntetendő. Viszont 18 életév felett mindenki azt tesz a testével, amit akar. Az övé.
Mielőtt felugranának karosszékeikből, s lecsapnák az újságot, elmondok egy példát. Az arab világban a férfiak 27-30 éves koruk előtt nem tudnak megnősülni, mert a hozományt addigra tudják csak megszerezni. Az örömlányokra nem telik, mert akkor a hozomány sosem gyűlik össze. Mi a járható út: az állandó onanizálás, maszturbáció vagy pedig fiúszerető, ahogy ők mondják "barát" tartása. Az utcákon tömegével sétálnak idősebb fiúk, nőtlen férfiak, fiatal kamaszokkal, kisujjaikkal összekapcsolódva kéz a kézben. Mindenki tudja, hogy összetartoznak. Ez a legolcsóbb megoldás.
Az idősebb fiú is évekkel ezelőtt egy idősebb fiúnak volt a kis barátja, s a most neki levő kisbarátjának is lesz később egy kisbarátja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.17 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 gaborthefirst 2013. 04. 27. szombat 16:58
EZT TANÍTANI KÉNE!!! smile smile smile
#3 ???????? 2010. 02. 7. vasárnap 18:19
Mintha ez állna a nyitóoldalon: "Az oldal erotikus tartalmú írásokat közöl, ezért megtekintése csak 18 éven felülieknek ajánlott!" ,és ez nem vág profilba....
#2 Hétpettyes bogár 2010. 01. 28. csütörtök 00:12
Te csotri! Miért nem a "magyar narancsba" küldesz ilyeneket??? Ez egy éppen odaillő cikk. Abból a körből sokan megéljeneznének ezért.
#1 Törté-Net 2010. 01. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?