A szeretet alternatívái

Szavazás átlaga: 3.1 pont (30 szavazat)
Megjelenés: 2010. január 27.
Hossz: 7 267 karakter
Elolvasva: 1 261 alkalommal
Az egyik napilapunkban olvasom a szenzációhajhász cikkecskét.
"... Egyik fiúnevelő otthonban a fiúkák egyrésze túlságosan is szerette egymást, s ebből a meleg szeretetből előzékenyen, akaratukon kívül is részesítették kisebb: 6 – 8 éves társaikat is. "
Ennyi a hír veleje. "lám, lám mik történnek manapság! " – kapja fel makadám fejét a nyárspolgár, s csámcsogva olvassa még egyszer végig a cikket, hátha kihagyott valami zaftosat, amin kéjesen, nyáladzva kérődzhet.

Engem nem is az eset mindennapisága döbbent meg: hiszen ahol nagy tömegekben állandóan összezárva egyneműek élnek együtt, ott óhatatlanul is bekövetkezik az ominózus esemény: (csirkefarm szindróma). Inkább az utóbbi aggaszt, a brutális , a kényszerrel kicsikart kéjvágy kielégítésre rávett lelki és testi . Ez a brutalitás jellemző ma egész társadalmunkra.

Mert a börtönökben dívó köcsögölés, leszbikus és homoszexuális fajtalankodás, a katonaságnál előforduló és a nevelőotthonokban mindennapos nemi zaklatás, , brutalitás csak a jéghegy csúcsa. A csírája benn lappang lelkileg és szellemileg megnyomorodott társadalmunkban. A polgár a társadalomtól, hatalomtól, az élettől elszenvedett pofonokat, rúgásokat, halálos rettegéssel fogadott egzisztenciális stresszhatásokat a családban történő hatalmi tombolásban, csemetéinek megrontásában, szexuális aberrációra való torolja meg.

Ez az ingerválasz a környezeti ártalomként rázúduló piszkos politikai áradat, média-dömping és fizikai ellen. A társadalom rohamosan csúszik lefelé a moralitás lejtején. A szegénységből való kiemelkedésért sok fiatalkorú fiú árulja a gyönyört kivénhedt másságú, meleg férfiaknak a főváros meleg negyedeiben. Mi ebben a különös?

Először is a nevelőotthoni dolog kitudódott: tehát botrány, reagálni kell rá. Le kell sújtani! Példát kell statuálni! Másodszor: a családban megtörténő, néha az anya tudtával és segítségével prostitúcióra , tönkretett gyerekek családi érdekből hallgatnak. Belül testileg és lelkileg tönkremennek, kiégnek. De az igazság az, hogy a megrontó apa kiegyensúlyozott a napi konkurencia-harcban, az üzletfél engedékeny a gyenge gyerektest áldozattól, s a családi egzisztencia meg van mentve. A lényeg: ami nem létszik, az nincs! Ami nem tudódik ki, az, bocsánatos bűn. Tabu.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 3.1 pont (30 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
g
gaborthefirst
2013. április 27. 16:58
#4
EZT TANÍTANI KÉNE!!! 🙂🙂🙂
1
????????
2010. február 7. 18:19
#3
Mintha ez állna a nyitóoldalon: "Az oldal erotikus tartalmú írásokat közöl, ezért megtekintése csak 18 éven felülieknek ajánlott!" ,és ez nem vág profilba....
1
Hétpettyes bogár
2010. január 28. 00:12
#2
Te csotri! Miért nem a "magyar narancsba" küldesz ilyeneket??? Ez egy éppen odaillő cikk. Abból a körből sokan megéljeneznének ezért.
1
T
Törté-Net
2010. január 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1