A+ A-

Márkó története 1. rész - Hogyan kezdődött

Tudtam, hogy nehéz időszak vár rám. Anyát sajnos soha nem ismerhettem meg, kicsi voltam amikor elveszítettük, Apa pedig külföldön kapott komoly előrelépési lehetőséget, ahova egyelőre nem vihetett magával. Hiába volt minden tiltakozásom, hogy egyedül is boldogulok otthon, Apa hajthatatlan maradt. Így nem volt más lehetőségem, a nagybátyámékhoz kellett költöznöm, amíg Apa kint dolgozik. Nem igazán ismertem őket, évente három - négy alkalommal találkoztunk mindössze, és akkor is az unokatesóimmal voltam. Mindez nem volt túlzottan jó hatással a lelkiállapotomra, mondhatni nagyon magam alatt voltam. Tegnap elkezdődött a nyári szünet, két hét múlva lesz a 13. születésnapom, Apa elmegy, és nekem ott kellett hagynom a barátaimat, a szobámat, és mindent, hogy egy másik, majdnem ismeretlen családhoz költözzem. Nagybátyáméknak két fiuk volt, Dani és Bence. Dani januárban töltötte a 14. - et, Bence csak két héttel fiatalabb nálam. Dani igazi elkényeztetett anyuci kedvence. Bence teljesen ennek ellentéte, érzékenyebb és sokkal zárkózottabb. Mintha nem is testvérek lennének, még külsejükben is különbözőek. Dani barna hajú és szemű, pici súlyfelesleggel, amely éppen csak a hasán látszódik kicsit. Bence szőkésbarna hajú, kék szemű és sportos alkatú. Egyszóval Ő a csinosabb.
Ha az előttem álló hosszú időszakra gondoltam teljesen összeszorult a gyomrom. Apa is és Én is a saját gondolatainkkal voltunk elfoglalva, miközben csöndben autóztunk feléjük. Már messziről kirítt az utcából a háznak nevezett erődítményük, amiből eddig csak kis részletet ismertem. Két és fél méteres fal vette körül minden irányban, teljesen eltakarva a hatalmas házat, a nagy medencét, a garázst és minden egyebet, ami ezen belül volt. Mikor megérkeztünk, Nagybátyámék már ébren, sőt útrakész állapotban voltak, ami nem kis eredmény volt tőlük reggel fél kilenckor. Tébolyult örömmel köszöntöttek bennünket, és többször biztosítottak mind a kettőnket arról, hogy mennyire jól fogom érezni magam és minden a legnagyobb rendben lesz. A kötelező udvariaskodás után, végül az emeleten kaptam mindennel felszerelt, fürdőszobás szobát, ahova Apával felhordtuk a cuccaimat. Kipakoltunk a félig üres gardróbszobába, mely akkora volt, mint egy normál méretű hálószoba. A túloldalán is volt egy ugyanolyan, lyukacsos dupla ajtó, mint az én szobám felőli bejárata. Unokatesóimnak még színét sem láttam, pedig Dani nagyon szereti az ilyen eseményeket. Kb. fél óra múlva Apával egyszerre nagybátyámék is elmentek valahova, majd este jövünk felkiáltással, és egyedül maradtam gondolataimmal a nagy házban. Viszonylag rövid idő alatt túltettem magam a teljes elkeseredésen, és eldöntöttem, hogy nem hagyom magam a padlóra küldeni, majd kitalálok valamit.
Mivel mindig felizgatott a saját meztelenségem, így a rossz kedvemet oldandó teljesen levetkőztem és megnéztem magam a földig érő tükörben. Egy idegen házban ez még izgatóbb volt. Arra gondoltam, hogy szőke hajammal, zöld szememmel és sportos testemmel elég jól nézek ki. Végigsimítottam a testem, a csupasz golyóimat és a farkam, mely fölött már a kezdődő szőrösödés jelei mutatkoztak. Ahogy simogattam és néztem magam a tükörben farkam megkeményedett, mind a 13 cm - es nagyságával állt. Még néztem egy darabig, majd gyorsan felkaptam egy farmer sortot, és így idővel újra nyugalomba került. Mivel eléggé meleg volt, így csak ez maradt rajtam, és hirtelen elhatározással elindultam, hogy körülnézzek a házban és teljesen feltérképezzem. Először lementem a legalsó szinte, azaz a pinceszintre. Itt a legnagyobb helyet egy beltéri medence foglalta, ami azért jóval kisebb volt, mint a kerti medencéjük. Itt volt még egy négy személyes jacuzzi, edzőterem, szauna. Egyel feljebb, a földszinten a már látott előtérre, óriási nappalira, nagy étkezőre, hatalmas konyhára, és egy bárral ellátott billiárdszobára leltem. Embernek nyoma sem volt. Az emeleten lévő mind a nyolc szobát megnéztem, ebből balról az első nagybátyáméké volt, melyet a széttúrt ágyból és a széthagyott dolgokból lehetett megállapítani, jobbra a folyosó végén lévő nagy szobában pedig megtaláltam a hátán fekve alvó Danit. A szobájában szanaszét különböző ruhadarabok, ő pedig a köldökétől felfelé látszott ki a takaró alól úgy aludt. Vigyázva nehogy felébresszem, csendben felmentem a tetőtérbe, ahol a szobám is volt. Itt öt szoba volt összesen, jobb oldalon kettő, ebből a második az enyém. Végignéztem a bal oldali szobákat, élőlénynek nyoma sem volt. A jobb oldali első szobába óvatosan mentem be, mert kizárásos alapon az csak Bencéé lehetett. Felesleges volt az óvatosság, a szoba üres volt. Bár senki nem volt a szobában, de az ott lévő holmikról tudtam, hogy azok Bence dolgai. Az ágy is rendben volt, de azért látszott, hogy aludtak benne. Ott volt összehajtogatva egy póló, egy fehér boxer, egy vékony fehér nadrág, és egy pár fehér zokni. A szobájában egyébként szép rend volt, semmi szétdobált ruha vagy egyéb rendetlenség.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vus9tsrf 2010. 03. 30. kedd 09:34
Király, nagyon várom a többit
#3 joci 2010. 03. 27. szombat 14:42
nagyon várom a folytatást mert nagyon izgi!
#2 edejemelos 2010. 03. 25. csütörtök 02:21
Jó a kezdet, várom a folytatást!
#1 Törté-Net 2010. 03. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?