A+ A-

Erdészházban 1. rész

Nem hittem volna, hogy valaha is lebukhatok a szeretőmmel. De megtörtént. Éppen tíz éve voltunk házasok férjemmel, és nem is volt vele rossz a szex, csak valami változatosságra vágytam. Nem voltam szerelmes a másik srácba, de nagyon élveztem a tiltott kapcsolatot. Rólam annyit, hogy átlagos csaj vagyok, melleimen látszik a két gyerek, de nem lógnak, és a fenekemből is le lehetne faragni egy keveset, bár ezt férjem és barátom is hülyeségnek tartják, szerintük nagyon is kívánatos a popsim.
Szóval kora tavasz volt, amikor egy levelet kaptam feladó nélkül. Kibontottam, és legnagyobb meglepetésemre két fénykép volt benne: az egyiken éppen számmal kényeztetem a barátomat, a másikon pedig ő teszi velem ugyanezt. Hirtelen olyan ideges lettem, nem is tudtam mit teszek, és a két fényképet összetéptem, és lehúztam a wcben. Azonnal elkezdett pörögni az agyam, hogy mikor, és hogyan készülhetett a kép, és főleg, hogy ki készíthette. Szerencsére csak másfél órával később jött haza a családom, így addig valamelyest lenyugtattam magam, de belül nagyon feszült voltam.
Ezután minden nap azon izgultam, hogy kapok-e újabb levelet. Nem mertem elmondani senkinek. Nagyon megijedtem, és barátomnak azt mondtam, hogy most szeretnék egy kicsit pihenni, és nem találkozni vele. Egy hét telt el, és kaptam egy újabb küldeményt, amiben szintén két fénykép volt: félreérthetetlen helyzetben voltam rajta a barátommal. Sokáig nézegettem, hogy vajon honnan készülhetett a kép. De nem jöttem rá. Volt viszont egy rövid, nyomtatott levélke is mellette: "Szeretnéd, hogy a férjed is kapjon egy ilyen levelet?" Semmi más nem állt benne, és a válaszomat sem tudtam hova küldeni. Nagyon kétségbe estem, és bármit megadtam volna, hogy megtudjam ki küldte a képeket, és mit akar. Újabb egy hét telt el, amikor kaptam egy borítékot, és benne a már megszokott két képpel, de mindig más képpel. Mellette egy levél, amiben közölték, hogy következő héten kedden délelőtt tízkor legyek egy a városunk melletti vadászháznál, az ajtó nyitva lesz, és ott majd találkozunk.
Na, kellett ez nekem? De legalább kiderítem, ki küldte a képeket, és mit akar. Természetesen a megadott időpontban odamentem, de senki nem volt ott. Bementem a vadászházba, és egy újabb levél várt: "Ha nem akarod, hogy közzétegyem az interneten a képeidet, és elküldjem a férjednek a képeket, akkor levetkőzöl, fejedre húzod az asztalon lévő maszkot, és lefekszel hasra az ágyra!" Persze nem akartam, hogy mindez megtörténjen, de nagyon féltem a lebukástól. Gondolkodtam, mit is tegyek, és végül megadtam magam, megtettem a levélben leírtakat. Ott feküdtem meztelenül az ágyon, és nem láttam semmit, mert a maszk rajtam volt, és vártam, hogy történjen valami.
Egyszer csak valaki erősen megfogta a nyakam, és a következőket suttogta:
-Tedd fel e két kezed az ágy végébe, meg fogom bilincselni, és ki fogom kötni az ágyhoz hogy ne tudd levenni a maszkodat.
Nagyon megijedtem, hogy mit akar tőlem ez az alak. Lassan és kelletlenül megtettem a kérését, és ő ahogyan ígérte, meg is bilincselt, és ki is kötötte a kezem a fejem fölött. Nem túl szorosan, csak annyira, hogy ne tudjak a fejemhez érni. Nem adott egy pici esélyt sem, hogy megnézhessem, ki ő.
-Most szórakozunk egy kicsit - suttogta újra. Tudtam, hogy most szexrabszolga leszek, és mindent meg kell tennem, de izgalmasnak is találtam a helyzetet, hogy egy vadidegen fickó tart a hatalmában. Féltem is ugyanakkor, hogy milyen perverz dolgokat fog velem művelni. Hallottam, hogy készít rólam ismét pár fényképet, majd mellém ült az ágyra, és elkezdte gyengéden simogatni a hajam. A másik kezével a hátamat kezdte el kedvesen simogatni. Nem is rossz gondoltam magamban, és éreztem, hogy megmozdul bennem valami. A hátam után lassan ereszkedett lejjebb a testemen, lágyan simogatott, és a fenekemet cirógatta mindkét kezével. Aztán lejjebb a ment, a lábamat simogatta, majd a bokámat, és finoman elkezdte masszírozni a talpamat, majd puszilgatni és csókolgatni a bokámat. Nagyon lassan elindult fölfelé, és mindkét vádlimat végigcsókolta, majd a combomra tért rá. Nagyon lassan haladt felfelé, én meg teljesen lázba jöttem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.36 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 03. 24. hétfő 21:33
Egész jó
#4 Rebyc 2006. 01. 30. hétfő 12:56
Jó a történet... Szilvi, ez a fantáziád?
#3 Bratyó 2006. 01. 24. kedd 22:06
Jó kis történet lehet belőle,ugy hogy várom a folytatást.
#2 valaki 2006. 01. 24. kedd 20:05
Kellemes:)
#1 Törté-Net 2006. 01. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?